Гризачи
Публикувано: 06 May 2006 - 06:35 PM
Прикачени файлове
-
zhivotnie_04.jpg (29.99K)
Брой сваляния: 119

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2006 - 07:14 PM
Хей как са свинчовците?! Нашия вчера стана на 2 месеца (от както е у нас де, иначе 3)! b) Става много голям и вече ни разпознава..! Също много грухти! w) Вече и ние си имаме нова клетчица, и скоро ще ви пусна нови снимчици да видите!
---
Публикувано: 07 May 2006 - 12:01 PM
Цитат
Моето куче много ревнуваше от заека и хич не се спогаждаха! l)

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 02 June 2006 - 11:01 AM
Наскоро видах едно такова сладурче в един зоомагазин,и се замислих дали да не си го взема,и така да докажа дали заслужавам йорки...
Мисълта ми беше,дали някой има информация за тези мили животинки,защото къде ли не търсих,нито снимки има,нито информация.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Публикувано: 02 June 2006 - 11:20 AM
Публикувано: 02 June 2006 - 11:23 AM
Цитат
Как на ЛС? bl)
Пиши тук - да четем! Честно казано - не знаех, че искат по-специално гледане. Затова - моля и аз за инфо!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 June 2006 - 11:29 AM
Публикувано: 02 June 2006 - 11:59 AM
екстериор -сравнително късо , замускулено тяло. Главата е средноголяма , с късиправостояши уши.Шията е къса и добре замускулена , а гъбът и поясницата са широки и равни. тялото е пищно , обрасло с косми както на въра на ушите , така и на челото и бузите . белите пухови зайци за разлика от ангорските са с по големи уши най често покрити със къси лъскави косми.
поради голямата обрасналостна тялато животните изглеждат значително късокраки.живата маса на възрастния заек е 3.5 - 4 кг .
вълната на ангорските зайци израства на дължина 8-10 см като ако се остави по дълго време може да достигне до 25 , обикновенно се снема от животнотокогато дължината и достигне 6см
това накратко за екстериора
едно предупреждение когато си купувате зайче гледайте захапката имам 3 случай на зайчета с обратна захапка, а това значи че не може да се храни нормално
Публикувано: 02 June 2006 - 07:50 PM
Цитат
Цитат
Eдин въпрос.Не се обиждай,но вземаш зайчето за любимец или за еднократна употреба докато не ти вземат йорки?????
Не,Поли,докато зайчето умре,или ще имам йорки и зайче едновременно. 1super
п.п. Тренер,много благодаря за инфото! Просто не знам как да се реванширам! Пак,благодаря! bravoS
Публикувано: 02 June 2006 - 08:06 PM
Прикачени файлове
-
angora.jpg (23.4K)
Брой сваляния: 128
Публикувано: 06 June 2006 - 08:13 AM
начин на гледане
клетката на зайчето трябва да е с размери ш40 х д70 х в30 см , пода трябва да е мрежест със големина на мрежата 1х2см отворчетата или направен от дъсчици със ширина 2см и разстояние между тях 1 х 2см за да могат фекалиите и урината да пада спокойно във коритцето отдолу и да не цапа козината на заека
зайчетата се ваксинират на 50-60 ден със ваксина за китайска болест по зай ците и на всеки 6 месеца ваксината се повтаря
относно храненето - за поддържане на качествена козина се прилагат специални смески , но в процеса на растеж се дава комбинирана смеска /гранула/ за растящи зайчета до 5 месец
всеки ден зайчето се разресва със гребен с едри зъби - т.е с по голямо разстояние между зъбите
Публикувано: 13 June 2006 - 08:19 PM
Публикувано: 14 June 2006 - 08:05 AM
Публикувано: 17 June 2006 - 11:24 AM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!![COL
Публикувано: 17 June 2006 - 12:50 PM
Цитат
Имаш ли снимки? dribble