Гризачи
Публикувано: 25 June 2006 - 09:46 PM
А лекаря казва ли какво й е?Дано скоро да се оправи!
Публикувано: 01 July 2006 - 10:16 PM
Не проблема е ,че и лекарите немогат да разберът какво е,но се поуправи ,малко по-добре е.Сега и е много трудно в тая жега с тая козина,направо завира oleeee

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 August 2006 - 09:48 PM
Здравейте,и аз се включвам.Имам мини зайче,което живот и здраве след около месец ще си има бебета ако се е получило де b)
Много я обичам и е много забавно да си имаш един такъв мъник вкъщи w)
Много я обичам и е много забавно да си имаш един такъв мъник вкъщи w)

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!![COL
Публикувано: 07 September 2006 - 11:55 AM
Аз съм голям привърженик на гризачите, гледал съм но в момента по различни причини не гледам, но мисля скоро пак да си взема. Гледал съм хамстери, но имах проблем с тях, винаги когато се размножаваха, никога малките не оцеляваха другите хамстери ги изяждаха а аз все не си бях вкъщи и не ги разбирах кога са бремени за да ги отделя. Морското ми свинче също роди но нямах проблем, отгледах си ги и ги подарих. Някой може ли да ми каже по - подробно за размножаването при хамстерите , искам да знам чисто от любопитствена гледна точка и да ми е в плюс ако реша пак да гледам. w)
Публикувано: 12 September 2006 - 12:01 PM
Цитат
Хора видях хамстерите ми го правиха, кога да отделя майката ? По колко време ги носят малките ? Кажете поне това моля ви се... Чувъл съм, че ги носят 2 седмици, вярни ли е ?
Ако майката не ги изяде след 21 ден хамстера е самостоятелен.
Публикувано: 12 September 2006 - 03:40 PM
здравейте и от мен :) аз имам морски свинчета - те са на 4 години - Бонго и Беламора :)
Имаха много деца, по едно време ги бяхме събрали 17...сега Бонго е кастриран, защото не мога да понеса вече повече от 2 w) а и Беламора не трябва да ражда повече- не било препорачително след 3-тата годишнина
Имаха много деца, по едно време ги бяхме събрали 17...сега Бонго е кастриран, защото не мога да понеса вече повече от 2 w) а и Беламора не трябва да ражда повече- не било препорачително след 3-тата годишнина
Публикувано: 12 September 2006 - 06:07 PM
Привет от мен!
Сега видях че има някакво раздвижване най-сетне в тая тема!
Хaмстерите носят около 16-20дни!
Те са животни който самоконтролират популацията си и поставени в малко пространство и с недостатъчно храна ядат малките!ако им осигуриш просторна клетка и повечко храна не би трябвало да ги ядат!на около 1 месец мъжките са полово зрели и е хубаво да се отделят от женските!
Сега видях че има някакво раздвижване най-сетне в тая тема!
Хaмстерите носят около 16-20дни!
Те са животни който самоконтролират популацията си и поставени в малко пространство и с недостатъчно храна ядат малките!ако им осигуриш просторна клетка и повечко храна не би трябвало да ги ядат!на около 1 месец мъжките са полово зрели и е хубаво да се отделят от женските!