Провеждат ли се изложби на коне?
Публикувано: 09 June 2005 - 06:14 PM
Ето още един човек който знае много за конете и е собственик на 4 прекрасни спортни коня, а с единия участва в състезания и се представя много добре. надявам се често да посещава ТОЗИ форум, а не само форумите за кучета :)))
Публикувано: 10 June 2005 - 03:07 PM
Публикувано: 11 June 2005 - 06:58 AM
Язденето е нещо доста трудно наистина, казвам го като абсолютен аматьор, опитвал се да язди през студентските си години r) . Хубаво, че т.нар. учебни коне през по-голямата част от времето бяха хановерския жребец Да Капо и чистокръвния арабски жребец Залез (произведен в Кабиюк b) ), великолепни животни. Асолютно различни като размер и темперамент бяха много атрактивна двойка в манежа на начинаещите b) . Научили са много хора да яздят.
Публикувано: 11 June 2005 - 09:40 PM
мислех да пиша колко хубаво е да гледаш галопиращи коне, и че няма друга таква тръпка но се отказвам, това неможе да се обясни... трябва да се види..
мога само да се похваля, че отидохме с 4 коне и се прибрахме с три първи места и едно второ :)))

Публикувано: 12 June 2005 - 09:06 AM
Публикувано: 12 June 2005 - 08:44 PM

а това е завоя преди финалната права, когато кобила Хегемония/Лиска както ние си я наричаме/ най-ляво на снимката,зад клончето, излиза напред и финишира 1ва, 20 метра преди всички други
Публикувано: 14 June 2005 - 12:55 PM
Освен качествен кон сигурно е от голямо значение умението на жокея?Стратегията която си е изградил за дадена гара и тактиката на атака?Какво ще кажеш aitia?Може би най мн. знаеш за гладките надпрепусквания?Преди 2 год. и аз бях в час когато моя прекрасен жребец печелише стипълчейзите на България. b)
Публикувано: 14 June 2005 - 10:31 PM
за твоя кон Мултинг дълго време се говореше а и все още се говори като стане дума за стипълчейз, само да поясня - това е бягане по писта с препятствия от храсти наредени по пистата, конете бягат с много голяма скорост и скачат, конет трябва не само да бяга бързо но и да умее да скача.
.... а аз да се похваля - днес си яздих коня - Кофеин :))) снед Недко разбира се :))))
Публикувано: 16 June 2005 - 10:06 AM
Цитат
Язденето е нещо доста трудно наистина, казвам го като абсолютен аматьор, опитвал се да язди през студентските си години r) . Хубаво, че т.нар. учебни коне през по-голямата част от времето бяха хановерския жребец Да Капо и чистокръвния арабски жребец Залез (произведен в Кабиюк b) ), великолепни животни. Асолютно различни като размер и темперамент бяха много атрактивна двойка в манежа на начинаещите b) . Научили са много хора да яздят.
Privet Tyson и аз познавах Дакапо, дори съм го яздил когато беше в Шумен през далечната 1982г.Тогава Дакапо беше спортен кон и участваше в големите турнири по конкур епик.Едно прекрасно животно
Публикувано: 19 June 2005 - 01:46 PM
Публикувано: 20 April 2008 - 08:25 PM
Цитат
Да... най- готино е на арабски коне! B)
Ето линк: http://www.straighte...egyptians.com/ :blink:
Публикувано: 30 August 2009 - 11:36 PM