С куче на море и планина.
Публикувано: 10 February 2005 - 11:41 AM
Аз съм ходила на ахтопол с Бъко като беше на една годинка и това е единственото място на, което сме го водили, за съжаление. w)
Иначе старото ми куче много често я водихме на планина. Тя си умираше от кеф l)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 10 February 2005 - 11:44 AM
Цитат
Ами Рибарица например или около с. Лозен при Черноморието r)
Публикувано: 10 February 2005 - 12:25 PM
Публикувано: 10 February 2005 - 12:30 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 10 February 2005 - 04:58 PM
Публикувано: 11 February 2005 - 09:23 AM
Тази година ще трупаме опит вече с две кучета. Но Камчия и Васил Коларов ще ги посетим задължително.
Публикувано: 11 February 2005 - 02:42 PM
Цитат
Тази година ще трупаме опит вече с две кучета. Но Камчия и Васил Коларов ще ги посетим задължително.
Нали не забравяте че и тази година има изложби на Камчия,и можете да го комбинирате.Всички видяхте че там сме добре дошли и завързахме приятелства.Аз тази година планирам пак по ранно отиване,този път ще сме повече и кучета сигурно пак три и бебета леле мани.Но ще ви пазиме пясъка топъл докато дойдете. b)
Публикувано: 11 February 2005 - 04:46 PM
Цитат
Цитат
Нали не забравяте че и тази година има изложби на Камчия,и можете да го комбинирате.Всички видяхте че там сме добре дошли и завързахме приятелства.Аз тази година планирам пак по ранно отиване,този път ще сме повече и кучета сигурно пак три и бебета леле мани.Но ще ви пазиме пясъка топъл докато дойдете. b)
Да, планирали сме една седмица на Камчия точно по време на изложбите.
Ако можем да намерим няколко прожектора и изложбите да са вечерни, ще бъде супер и купона ще е много по-як.
Публикувано: 11 February 2005 - 05:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ако можем да намерим няколко прожектора и изложбите да са вечерни, ще бъде супер и купона ще е много по-як.
Осветлението не е проблем,мислено е за нощни изложби но там където се проведоха миналата година вечер е пълно с комароси.няма единственно на плажа но там е много трудно с пясъка.
Публикувано: 12 February 2005 - 12:05 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Осветлението не е проблем,мислено е за нощни изложби но там където се проведоха миналата година вечер е пълно с комароси.няма единственно на плажа но там е много трудно с пясъка.
A бе до сега не съм видял куче да се плаши от комари b)
Публикувано: 20 February 2005 - 07:30 PM
Единствено внимавайте ако отидете с женско,разгонено куче,защото самите собственици имат две мъжки кучета w)
Ами това е,идва пролет и на който реши да пробва пожелавам приятна почивка!
Телефон за резервации мога да дам по всяко време през ЛС.....

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 05 March 2006 - 05:45 PM
Ако можем да направим списък с хижите,в които е разрешено да се влиза с кучета ще е от полза за всички любители на планината.
Витоша:В х. еделвайс не е разрешено,също и в х.трендафила. в х.Малинка разрешават.
Рила:В х.Рилски езера на вратата има табела забранено за кучета,но нямах проблеми.
Ако имате информация по въпроса,моля пишете.
Публикувано: 05 March 2006 - 07:19 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 05 March 2006 - 07:35 PM
Цитат
Личи си колко голяма е представата ти под "zапада" oleeee
Като zапочна от Словения,Австрия,Германия...навсякъде пускат с кучета в хотелите,хижите и ресторантите.
Не веднъж съм ходила на почивка до Алпите и никога и никъде не сме имали проблем с кучето. b)
Публикувано: 05 March 2006 - 07:43 PM