С куче на море и планина.
Публикувано: 09 March 2006 - 02:58 PM
В комплекса има ресторант, на външната покрита част, подобна на чардак, спокойно може с кучето.
Райско място близо до многото язовири, недалеч от Батак. Глупавото е, че бунгалата са застлани с мокет, като си тръгвахме ми се стори, че малко съм доплатила предвид китеника от рижи косми, който оставихме ouu
http://www.bor-bg.com/info.html
Гарантирам, че заглавната страница не лъже, мястото е магическо. Но имайте предвид, че идват главно семейства с деца, препълнено е с тичащи гръмогласни малчугани.
Темата е полезна, ако можете, давайте и координати.
Публикувано: 09 March 2006 - 09:57 PM
Цитат
Цитат
Личи си колко голяма е представата ти под "zапада" oleeee
Като zапочна от Словения,Австрия,Германия...навсякъде пускат с кучета в хотелите,хижите и ресторантите.
Не веднъж съм ходила на почивка до Алпите и никога и никъде не сме имали проблем с кучето. b)
Че аз какво казах??? Точно това имах предвид! Живяла съм в Австрия и знам как е! Там на животните се гледа едва ли не като на хора!!! Исках да кажа, че уж гледаме от западните страни, но прихващаме само лошите им черти, като не визирах отношението към животните под тези лоши черти! Просто недоразумение! Иначе съм точно на твоето мнение!!!!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 March 2006 - 10:41 PM
Цитат
На сайта пише "25% за домашни любимци".
Иначе мястото изглежда страхотно! Със сигурност ще го посетя, само дето басейна е детски и ще трябва да легна, за да се намокря! l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 March 2006 - 09:55 AM
Но за хубаво е хубаво и спокойно-пък кучетата могат да тичат в гората колкото искат b)
Ще ви хареса 1super
Публикувано: 10 March 2006 - 10:07 AM
Лина е права,тук се чустват добре и двукраки и четерикраки super best
/р.s. и аз съм от Ракитово/

Публикувано: 10 March 2006 - 09:55 PM
Собственика мисля, че има куче и затова позволява r) Страхотно си прекарахме с Беки по локвите... неумолима е, тича и бяга и тича много беше щастлива, пък и ние покрай нея... d)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 21 June 2006 - 03:07 PM
Публикувано: 21 June 2006 - 03:35 PM
Била съм и на Равда с кучето, на квартира, но с много уговорки и ядове. Съвет: търсиш телефони на станции с бунгала и питаш дали пускат с куче, но уточни ако кучето е голямо, за да не те изритат от входа с "Аууу, ма то много голямо, ще плаши хората!"
Публикувано: 21 June 2006 - 03:51 PM
Публикувано: 22 June 2006 - 08:26 AM
Публикувано: 22 June 2006 - 10:45 AM
Голям плаж, абе...любимо!
Ето този сладур постоянно идваше да ни изяжда яденето на котака:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com