Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#401 Потребителят е офлайн   Ина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2009 - 12:24 PM

Показване на мнениетоDogo, в Feb 17 2007, 07:25 PM, написа:

Отманли на 15 км от Бургас има страшно много хижи и бунгала доста хубава гора и морето ти е на 5 минути път. По хубаво място от това не се сещам в момента. r) Който е ходил там знае за какво става дума r)

Как да не се замислиш за това място след горното описание? Ние ще пътуваме другия месец. Само един въпрос : някой с по-прясна информация може ли да ми каже дали има наблизо магазин за хора без кола ;)
User's Signature

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.

#402 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 05:50 PM

Решила съм тази година да отида към Синеморец, защото много го хвалят и ако някой знае там места където да пускат и любимците нека да пише. Видях вилата от по-горния коментар, но те май са големички - на мен ми трябва нещо с две легла. Ще съм ви много благодарна за помощта.
User's Signature

Качена снимка

#403 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 09:32 AM

Показване на мнениетоmiass, в Jul 7 2009, 04:50 PM, написа:

Решила съм тази година да отида към Синеморец, защото много го хвалят и ако някой знае там места където да пускат и любимците нека да пише. Видях вилата от по-горния коментар, но те май са големички - на мен ми трябва нещо с две легла. Ще съм ви много благодарна за помощта.

Двете малки вили са стая с 2 легла и в хола разтегателен диван. И ние сме двама, е с кучо трима ....

#404 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 July 2009 - 04:57 PM

Zaminavam na 4erno more s moqta ligla na bungala v Bqla(varnensko_)
User's Signature

Качена снимка

#405 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 July 2009 - 05:28 PM

А аз искам някъде доста по на юг - Китен, Синеморец..... Вече главата обаче ми бръмна от четене на обяви и на нищо не съм се спряла още. Мисля си дали ще ми позволят в някоя квартира да съм с лигльо....
User's Signature

Качена снимка

#406 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2009 - 07:41 AM

miass моя позната ще ходи на квартира с кучето си и ми каза, че я е намерила по интернет като и пускала доста запитвания с въпрос дали пускат кучета и е получила доста положителни отговори, така че ако държиш да си на квартира можеш да ги питаш или по мейла или по телефона. Макар че аз лично на хора с кучета бих препоръчала бунгала, тъй като не се налаг да се съобразяваш толкова със хазяи.
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#407 Потребителят е офлайн   Doni M Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2009 - 12:57 PM

Показване на мнениетоmiass, в Jul 8 2009, 06:28 PM, написа:

А аз искам някъде доста по на юг - Китен, Синеморец..... Вече главата обаче ми бръмна от четене на обяви и на нищо не съм се спряла още. Мисля си дали ще ми позволят в някоя квартира да съм с лигльо....

Аз ще ходя в Китен през август. След като с мъжа ми окончателно се спряхме на мястото за почивка започнах да търся в нета обяви на семейни хотелчета. Писах мейли на около 20 хотела/квартири, като им казвах, че кучето е обезпаразитено, с ваксини, не лае, има паспорт + им прикачвах снимка, за да добият представа. Просто направи един шаблонен мейл и го препращай. В 99 % от хотелите ми казаха, че няма проблем за кучето. В крайна сметка се спряхме на този: http://www.laguna-kiten.hit.bg/

Първия ден като получих 2 отрицателни отговори се отчаях, но след това взеха да пристигат само положителни отговори. Така, че най-лесно ще ти е като драснеш няколко мейла :tb_195:
Успех и готина почивка!
User's Signature

Качена снимка

#408 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 05:48 PM

Благодаря ви много за съветите - ще започвам да търся - надявам се да намеря нещо подходящо. И аз лично предпочитам бунгало, но искам да е хубаво - със санитарен възел, и по възможност телевизор и хладилник, но все попадам на някакви мизерии абсолютни. Не ме бърка особено и разстоянието от плажа, защото съм си с кола, така че...
User's Signature

Качена снимка

#409 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 08:46 AM

Показване на мнениетоАнтония, в Jul 7 2009, 08:11 AM, написа:

Ние вече 2 години ходим с две приятелски семейства и две кучета в Синеморец, вили Венета - http://www.vilaveneta.hit.bg
Вилите са само 3 и животинките си тичат на двора :af_089: , необезпокоявани от деца и пищящи от ужас хора. След 2 седмици потегляме пак за там, но за жалост едното семейство може би няма да може да дойде, така че е възможно да се освободи едната вила (малката).

Ще ви държа в течение, ако някой се интересува от мястото, бихме се радвали, особено голдънчо, :ae_085: да имаме съседи с куче.

Да допълня горното - ние окончателно освободихме едната малка вила за 10 нощувки от 20 юли, така че ако някой има желание, може да се свърже със собствениците. Цената е 100 лв. за нощувка.

http://www.vilaveneta.hit.bg

#410 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 09:49 AM

Показване на мнениетоАнтония, в Jul 10 2009, 07:46 AM, написа:

Показване на мнениетоАнтония, в Jul 7 2009, 08:11 AM, написа:

Ние вече 2 години ходим с две приятелски семейства и две кучета в Синеморец, вили Венета - http://www.vilaveneta.hit.bg
Вилите са само 3 и животинките си тичат на двора :af_089: , необезпокоявани от деца и пищящи от ужас хора. След 2 седмици потегляме пак за там, но за жалост едното семейство може би няма да може да дойде, така че е възможно да се освободи едната вила (малката).

Ще ви държа в течение, ако някой се интересува от мястото, бихме се радвали, особено голдънчо, :ae_085: да имаме съседи с куче.

Да допълня горното - ние окончателно освободихме едната малка вила за 10 нощувки от 20 юли, така че ако някой има желание, може да се свърже със собствениците. Цената е 100 лв. за нощувка.

http://www.vilaveneta.hit.bg

Благодаря ти за предложението, но основно цената не ме устройва - не съм склонна за сега да плащам по 50лв на легло :md_064: а и по принцип смятам да ходя малко по-късно - към края на юли. Отново ти благодаря, но ще потърся нещо по-евтинко.
User's Signature

Качена снимка

#411 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2009 - 01:07 PM

Показване на мнениетоmiass, в Jul 8 2009, 06:28 PM, написа:

Ами по-на юг мога да ти предложа къмпинг Арапя.Намира се на 4 - 5 км от Китен и цените не са лоши:). Ако те интересува кажи. Ние заминаваме за там на 18 този месец и ще сме на палтка, но имам координатите на хората, които държат бунгала. Не ги познавам лично и не правя реклама, просто там е страхотно за хора с кучовци, защото в самия къмпинг няма движение и всичко е тревички и полянки :). Мисля, че би ти допаднало :)
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#412 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2009 - 01:15 PM

Не можах да си редактирам предния пост. Моля модераторите да не ми се сърдят за двата последователни поста :). Цените са около 50 лева за бунгало с четири легла (на вечер, а не на лего), но има и по евтини. А цените за палатки са просто убиец :), но знам, че не всички са привърженици на този вид лагеруване. Иначе обстанвката е много приятна. Аз ходя там от както се помня и винаги сме били с куче, даже две години и с котка. Мисля, че е супер място за почивка, защото има неизползваем плаж и за прекрасните ни кучовци, за да могат да се насладят и те на почивката (жалко, че моята не е привърженик на водата).
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#413 Потребителят е офлайн   fanciful Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 06:54 PM

Пускат, пускат! И още как в тая криза, когато са им празни леглата. Досега сме ходили както в 4 и 5 звездни хотели, така и в по-скромни частни квартири и то без да доплащаш за куче, каквато е практиката по хотелите. Просто трябва да си изберете къде...На планина също (в Априлци) също сме ходили в къща за гости и кучето навсякъде е било посрещано повече от добре.
User's Signature

www.monasterymeadows.com

#414 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2009 - 06:59 PM

Сигурно е така, но една година ходихме в Албена за 3 дни по работа и си разхождам аз старото куче и един полицай жестоко ми се развика че курорта не бил за животни, а за хора. А повярвай ми аз си ходя с торбичката и салфетките в джоба. Друг случай в Приморско - едни приятели си купиха скоро апартамент в една кооперация с дворове и т.н, и на входа ми забраниха да вляза с кучето в двора... Та не навсякъде е така :).
User's Signature

Качена снимка

#415 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 04:26 PM

Аз послушах съвета и пуснах запитвания в Китен, Ахтопол и Синеморец, защото още не съм решила със сигурност кое от трите да избера / макар че почти съм се спряла на Синеморец /, та и от трите за ден и половина положително ми отговориха 17 къщи и хотели. Но сега се притеснявам да не ми правят някъде проблем на плажа - някой има ли някаква информация за тези курорти?
User's Signature

Качена снимка

#416 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 July 2009 - 07:50 PM

Показване на мнениетоmiass, в Jul 13 2009, 03:26 PM, написа:

Аз послушах съвета и пуснах запитвания в Китен, Ахтопол и Синеморец, защото още не съм решила със сигурност кое от трите да избера / макар че почти съм се спряла на Синеморец /, та и от трите за ден и половина положително ми отговориха 17 къщи и хотели. Но сега се притеснявам да не ми правят някъде проблем на плажа - някой има ли някаква информация за тези курорти?

Бях на Синеморец. Има много и големи неохраняеми плажове и няма проблеми. Само че са далече и трябва кола, и после като се връщате, кучето умира от жега в колата. Почнахме да го оставяме в хотела. На Лозенец имаше надписи на плажа - забранено за кучета. Не е добре в жегите за кучето, нашата слуша и лежи под чадъра и се слагат мокри кърпи на нея. Но е гадно за кучето. И опасно.
User's Signature

Качена снимка

#417 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 07:23 AM

Бях на Синеморец. Има много и големи неохраняеми плажове и няма проблеми. Само че са далече и трябва кола, и после като се връщате, кучето умира от жега в колата. Почнахме да го оставяме в хотела. На Лозенец имаше надписи на плажа - забранено за кучета. Не е добре в жегите за кучето, нашата слуша и лежи под чадъра и се слагат мокри кърпи на нея. Но е гадно за кучето. И опасно.
[/quote]

Аз по принцип не смятам да ходя в големите жеги на плаж, защото първо е опасно, второ много лесно изгарям, а за лигльо ще внимавам много да не прегрее и ако се наложи ще го оставям в стаята. Кажи ми сега на кои плажове има вълни и не са, както описват някои, с метри навътре плитки.
User's Signature

Качена снимка

#418 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2009 - 08:25 AM

Ами такъв е плажа на Слънчев бряг и в Китен - като цяло по-големите плажове, които не са заобиколени от скали, тоест водата не е вдадена в сушата. На Дюни е иделано, ако търсиш това.
User's Signature

Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   miass Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 08:42 AM

Показване на мнениетоНорита, в Jul 14 2009, 06:25 AM, написа:

Ами такъв е плажа на Слънчев бряг и в Китен - като цяло по-големите плажове, които не са заобиколени от скали, тоест водата не е вдадена в сушата. На Дюни е иделано, ако търсиш това.

Аз питах за плажовете в Синеморец. Иначе за Китен знам, а на Дюни никога до сега не съм ходила :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#420 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 12:18 PM

Северният плаж на Синеморец (до р. Велека) е неохраняем и може за кучета, лошото е, че е пълен с хора. Ние водим кучо там сутрин по-рано и надвечер, но внимаваме, като излезе от водата, да не мине през кърпите на хората :ea_103: Иначе докато плува събираме тълпа зяпачи, които му се радват как пори вълните. Там често има вълни и ако са много големи плува във Велека.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема