Много я обичам тази тема и обичам да питам тук.
Питам се от известно време с Новата година какво ще правим. В много трудно положение съм, то не му е и тук мястото да се оплаквам за това, ама да си кажа, че страдам.
Никой за нищо си ме няма от нашите приятели, всяка година ходя след тях като кученце и ги моля да се организираме всичките (обикновено сме 15-20 души максимум) и да отидем някъде на хубаво място - на планина, гора, река, на някое красиво място, където да си вземем къщичка и да останем няколко дни покрай празниците. Започвам да ги моля да ми кажат поне "Да, ще дойде" или "Не, няма" някъде от септември и на 29-и декември те още ми казват "Ами не знам, ще видим...", или "Не ми се ходи в Копривщица". "Триград е далече" и така нататък, и така нататък, накрая празнуваме по апартаментите.
Тази година си взех и кученце, което ме навежда на мисълта, че ще ме слушат още по-малко.
Но това е първата зима с кученцето ми, зимата ми е най-любимото време в годината, вярвам, че ще бъде и неговото най-любимо, празнува ми се, празнува ми се на гора с куче, затова реших да действам радикално - оглеждам се да си запазя къщичка, да си платя, за да ме чака и накрая който дошъл - дошъл.
Сега гледам
тук - чудесен сайт, обаче съм твърде неориентирана. Влюбих се в няколко места, но са толкова далече, че моите няма изобщо да ме отразят, може би.
Та си мисля, вие какво правите на празниците? Може би там, където гледам, ги няма всички подходящи места, ако някой може да предложи място, което не е прекалено далече от София и е харесал, но тази година няма да се връща там, много ще съм благодарна.
Къща, която може да се вземе цялата търся, с капацитет 15-20 души. По принцип и на хижа бих се радвала много, но мисля, че не се сещам за подходяща хижа, те, създала съм си впечатление от предишни години, без да съм търсила, че не са много кучешки ориентирани.
Много дълго стана, извинявам се, обаче се вълнувам точно както се вълнувах за първото ни море тази година, а тогава ми помогнахте много.