С куче на море и планина.
Публикувано: 21 February 2007 - 04:14 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 05:26 PM
Аз лично напоследък нещо не обичам хотелите и си наемам апартаментче в съответното селище. Последните две-три години намирам в интернет местен туроператор, обаждам се и обяснявам какво, къде, колко и как /т.е. с куче/. И досега попадам все на хора които си свършват работата. Контактуваме с мейли, хората изпращат снимки. Така не се обяснявам с пишман-хотелиери. Освен това, ако има някакъв проблем на място си комуникирам с оператора. Системата работи безотказно, особено извън пика /август/.
Публикувано: 21 February 2007 - 05:56 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 06:27 PM
Цитат
Аз лично напоследък нещо не обичам хотелите и си наемам апартаментче в съответното селище. Последните две-три години намирам в интернет местен туроператор, обаждам се и обяснявам какво, къде, колко и как /т.е. с куче/. И досега попадам все на хора които си свършват работата. Контактуваме с мейли, хората изпращат снимки. Така не се обяснявам с пишман-хотелиери. Освен това, ако има някакъв проблем на място си комуникирам с оператора. Системата работи безотказно, особено извън пика /август/.
Хмм...а дали ще имаш някави телефони r)

Публикувано: 21 February 2007 - 07:38 PM
MESSEMVRIA HOLIDAYS
Несебър
ул. Месембрия №.10
Тел.: 0554 / 45 - 880
Факс: 0554 / 45 - 880
Мобилен: 088 / 8 - 806 - 413
Ел. поща: messemvria@tourism.b
Това е страницата им: www.messemvria.com
Два пъти ми намираха място в Стария град в Несебър и двата пъти много доволна бях. Плюс това са много любезни и учтиви. Може и на мейла да им се пише. Мисля че предлагат квартири и хотели не само в Несебър, а и в съседните градчета.
За Созопол тази съм ползвала:www.nirvana.dir.bg
Sosopol 8130
Ropotamo 10
Tel. +359/550/24169
Fax +359/550/24416
Те знам че предлагат и в Черноморец и Лозенец. Рекламират и къмпинзите.
Албената си имат страхотна страница. Там принципно цените са височки, но в големия хотел в центъра /Добруджа?/ преди три години имаше голяма отстъпка за седмдневна резервация пълен пансион. Казаха че няма проблем за кучето.
Публикувано: 21 February 2007 - 08:41 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2007 - 10:14 PM
А за планината-ето ви едно чудно местенце
Чилингира
Природата е страхотна,хотелчето е много приятно и за пръв път виждам специални боксове за кучетата на клиентите-не е зле да се поучат от тях и на морето...
Публикувано: 22 February 2007 - 07:24 AM
Цитат
А за планината-ето ви едно чудно местенце
Чилингира
Природата е страхотна,хотелчето е много приятно и за пръв път виждам специални боксове за кучетата на клиентите-не е зле да се поучат от тях и на морето...
мммм а може ли за малко по -задръсетните като мен l) да кажеш какво е : ММЦ bl) r)

Публикувано: 23 February 2007 - 05:05 PM
Сетих се,че по миналата година ходихме на палатка край реката заедно с едно приятелско семейство и кучето ни Надя.Беше много забавно да гоним Надя по плажа залякла хавлийте ни в уста. l) Идеята ми е защо просто не идете на палатка ако разполагата с такава разбираСЕ ! r) Е не за цяла седмица,а за уикенда примерно. d)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 28 February 2007 - 10:45 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 10:54 PM
Публикувано: 03 April 2007 - 09:53 AM
Цитат
Съни, ние бургазлиите сме си свикнали на морето и го приемаме като даденост, но нали се сещаш, че хората от останалата част на страната искат и те да топнат крачета в него, че ако може и с любимеца си да дойдат. Така че, не ги дразни хората b) b) , ами ако знаеш къде могат да почиват с кучета им кажи. d)