Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#221 Потребителят е офлайн   alexanderbg Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 June 2008 - 02:08 PM

Да това не го бях видял. Интересно е. Но пак няма информация за кучетата какво ги правим ... в стаята с нас ли седят. Плажа на равда нее от най подходящите да се изсипеш с куче там .. доста са пренаселени и трите курорта ... Някой ако е бил там да разкаже нещичко. Аз иначе драснах и едно писмо от контактите на хотела.
Изглежда добре, а и цените са ОК стига да не се окажат неактуални де :)

#222 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2008 - 01:21 PM

аз понеже не бях се регистрирала по форумите и си рових сама...ние обожаваме Поморие и винаги там ходим, та за това си направих труда да проверя дали може с кучета (да съм подготвена, като си вземем). Никъде по обявите не пишеше дали пускат или не, на има опции за запитване по мейл и ще се изненадате - от 5 запитвания имам само 1 отказ! Другите отговаряха "не ме интересува домашният ви любимец, а кога и за колко искате да резервирате"  :o  :o  :o Бях мнооого приятно изненадана. Освен това в града като слезете и те засипват баби, които си дават стаи под наем и биха ви пуснали и с биволица, само да имат някой лев накрая.

За плажа - много е добре, защото е разделено на стара и нова част. Старата част е красива, но там едва ли може да се отиде на плаж с животно. А в новата мисля, че може - има плажове, които не са населени и мисля, че няма да има проблем. Пък и има неохраняеми, малки плажчета, на които хората ходят и там 100% може с куче
:palec:
Весело лято на всички!

#223 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2008 - 02:12 PM

Незнам дали тук трябва да попитам за грижите на морето за кученцата.Моля някой да ме насочи къде да намеря инфо.Не за мястото, а за други подробности.След морската вода трябва ли да се къпе ,за да не вреди солта на козинката..... и др.такива неща.За първи път ще летуваме с малкия сладур и мн. се притеснявам да не  му навредиме по някакъв начин....

#224 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2008 - 02:18 PM

Цитат

Незнам дали тук трябва да попитам за грижите на морето за кученцата.Моля някой да ме насочи къде да намеря инфо.Не за мястото, а за други подробности.След морската вода трябва ли да се къпе ,за да не вреди солта на козинката..... и др.такива неща.За първи път ще летуваме с малкия сладур и мн. се притеснявам да не  му навредиме по някакъв начин....

Ако искаш питай тук  ;)

#225 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2008 - 02:30 PM

За морето - изплаквай обилно с хладка вода. Добре е да не използваш шампоан често, че ще му съсипеш козината. Много прясна вода за пиене - студена и повече сянка за мъника. И не прекалявайте с гоненето и тичането, за да не се обезводни.

Весело изкарване!

#226 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 11:10 AM

мерси много.Ще слушкам и ще спазвам всички указания  :wub:. Весело лято и на вас

#227 Потребителят е офлайн   yorko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 12:16 PM

Цитат

Тази година искаме да сме във Варна, но не в бунгала.А във Варна.Не можах да намеря по нета където да пише, че допускат с кучета.Моля ако някой знае обяви за Варна където да пускат с кучета да ги публикува тук! :blink:

От мои познати знам за този хотел във Варна --> http://kamelia-compa...com/hotel.html

#228 Потребителят е офлайн   ivadesko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 02:08 PM

Искам да ми кажете някъде на Витоша ще ме приемат ли с моя звяр?
User's Signature

Качена снимка

#229 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 02:12 PM

За хотел,където пускат и кучета ли питаш  :blink:

#230 Потребителят е офлайн   ivadesko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 02:15 PM

Цитат

За хотел,където пускат и кучета ли питаш   :blink:

Хижа,хотел все ми е тая. Ама да е близо край София.
User's Signature

Качена снимка

#231 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2008 - 02:28 PM

Ето ТУК потърси за София  ;) в предишните постове беше даден този сайт  :blink:

#232 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 01:49 PM

Здравейте,ние вчера се върнахме от къмпинг Китен където бяхме с приятели и доста кучета! В самия къмпинг никога не е имало проблеми за почивка с кучета а на плажа малко по нагоре до реката може да си поплуват на воля.Бяхме на каравани който се дават под наем на място и са оборудвани с всичко необходимо,така че който иска да избяга от стереотипа на стандартното летуване в хотел е добре дошъл! Има си хладилници,фризери,котлон,микровълнова,кабелна телевизия,баня с постоянна топла вода и др.нещица от първа необходимост! Най вече може кучо да спи при вас в караваната стига да не я разруши  ;D Резервации на тел.0896827042 Галя     
Ето за какво става дума.... ;) ;)  -  а  тук има снимки от плажа http://dog.bg/forum/...c,16855.45.html
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#233 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 01:55 PM

:yahoo:
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#234 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 02:11 PM

Много готино ;),аз почти всяка година ходя на Китен в едни бунгала на гр.Ловеч  :yahoo: и въпреки,че Китен е малък е много красиво в последните години и не всичко е  претрупано с хотели  :o

#235 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 July 2008 - 02:27 PM

Супер, ние ползваме пак такива каравани, обаче на Смокиня. Широко, свободно, страхотно е.
Можеш ли да ми кажеш и ориентировъчни цени?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#236 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 03:28 PM

Да, и аз искам да знам приблизителни цени! Толкова е хубаво! Направо е страхотно!  :yahoo:

Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.

И нали може и без куче да се отиде там?  :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?

#237 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 03:37 PM

Цитат

Да, и аз искам да знам приблизителни цени! Толкова е хубаво! Направо е страхотно!  :yahoo:

Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.

И нали може и без куче да се отиде там?  :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?
Снимки съм слагала от Смокиня - виж назад в темата. Банята и тоалетната са проблема - общи са и доколкото знам, в сезона е събитие да нацелиш топла вода. Ние ходим от 1-ви септември - изпращаме за 2-3 дена по живо по здраво всикчи и си оставаме само ние в цялата баня  ;D Иначе има и един бързонагряащ бойлер, който е само за хората от караваните - там топла вода има винаги.
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи  много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.

0878/266554 и 0898/266554 Цвети

п.п. Без куче ако идеш - ще те бият  ;D

Ей тука за Смокиня пак.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#238 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 03:44 PM

Цитат

Цитат

Снимки съм слагала от Смокиня - виж назад в темата. Банята и тоалетната са проблема - общи са и доколкото знам, в сезона е събитие да нацелиш топла вода. Ние ходим от 1-ви септември - изпращаме за 2-3 дена по живо по здраво всикчи и си оставаме само ние в цялата баня  ;D Иначе има и един бързонагряащ бойлер, който е само за хората от караваните - там топла вода има винаги.
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи  много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.

0878/266554 и 0898/266554 Цвети

п.п. Без куче ако идеш - ще те бият  ;D

Ей тука за Смокиня пак.

Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа  :yahoo: ама 25-30лв  :o струва ми се скъпичко  :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите  ;D

#239 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 03:47 PM

Мерси, мерси! Ще го обсъдим с мъжо. Аз съм мнооого запалена
Тогава ще гледам да отърва боя и да си взема мъничето...което още не е при мен  :'(

А защо да е скъпо? Това е цена за каравана на вечер, нали? Не е на човек? Ако е така ти се пада по 15 или по-малко на човек...то на квартира ти е повече.

последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?

#240 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 03:49 PM

Цитат

Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа  :yahoo: ама 25-30лв  :o струва ми се скъпичко  :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите  ;D

Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.

Цитат

А защо да е скъпо? Това е цена за каравана на вечер, нали? Не е на човек? Ако е така ти се пада по 15 или по-малко на човек...то на квартира ти е повече.

последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?

Именно. Созопол (центъра) е на 3 км. Пеша е за 15 мин, с кола е нищо.
User's Signature

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема