С куче на море и планина.
Публикувано: 26 June 2008 - 02:08 PM
Изглежда добре, а и цените са ОК стига да не се окажат неактуални де :)
Публикувано: 27 June 2008 - 01:21 PM
За плажа - много е добре, защото е разделено на стара и нова част. Старата част е красива, но там едва ли може да се отиде на плаж с животно. А в новата мисля, че може - има плажове, които не са населени и мисля, че няма да има проблем. Пък и има неохраняеми, малки плажчета, на които хората ходят и там 100% може с куче
:palec:
Весело лято на всички!
Публикувано: 06 July 2008 - 02:12 PM
Публикувано: 06 July 2008 - 02:18 PM
Цитат
Ако искаш питай тук ;)
Публикувано: 06 July 2008 - 02:30 PM
Весело изкарване!
Публикувано: 07 July 2008 - 12:16 PM
Цитат
От мои познати знам за този хотел във Варна --> http://kamelia-compa...com/hotel.html
Публикувано: 14 July 2008 - 01:49 PM
Ето за какво става дума.... ;) ;) - а тук има снимки от плажа http://dog.bg/forum/...c,16855.45.html

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 14 July 2008 - 02:27 PM
Можеш ли да ми кажеш и ориентировъчни цени?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 03:28 PM
Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.
И нали може и без куче да се отиде там? :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?
Публикувано: 14 July 2008 - 03:37 PM
Цитат
Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.
И нали може и без куче да се отиде там? :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.
0878/266554 и 0898/266554 Цвети
п.п. Без куче ако идеш - ще те бият ;D
Ей тука за Смокиня пак.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 July 2008 - 03:44 PM
Цитат
Цитат
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.
0878/266554 и 0898/266554 Цвети
п.п. Без куче ако идеш - ще те бият ;D
Ей тука за Смокиня пак.
Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа :yahoo: ама 25-30лв :o струва ми се скъпичко :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 03:47 PM
Тогава ще гледам да отърва боя и да си взема мъничето...което още не е при мен :'(
А защо да е скъпо? Това е цена за каравана на вечер, нали? Не е на човек? Ако е така ти се пада по 15 или по-малко на човек...то на квартира ти е повече.
последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?
Публикувано: 14 July 2008 - 03:49 PM
Цитат
Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.
Цитат
последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?
Именно. Созопол (центъра) е на 3 км. Пеша е за 15 мин, с кола е нищо.