Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#241 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 July 2008 - 03:56 PM

Ааа значи това е в Созопол  :yahoo: знаете ли защо ми се стори скъпо ;D,защото ходим в Китен в едни бунгала за 4 лева  ;D и за това,ноо онова има ТВ и още много екстри  :yahoo: :P.Ще помислим,но може и да отидем септември  :yahoo:

#242 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:08 PM

Цитат

Цитат

Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа  :yahoo: ама 25-30лв  :o струва ми се скъпичко  :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите  ;D

Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.

Да не забравяме и факта, че на квартира с куче... на мен ми звучи направо като Mission Impossible :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#243 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:10 PM

Аа  :o ами аз искам да отида без куче  :blink:

#244 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 July 2008 - 04:23 PM

Цитат

Да не забравяме и факта, че на квартира с куче... на мен ми звучи направо като Mission Impossible :rolleyes:

Това е друг плюс - кучето ти е цял ден на вън  :blink:
Ето малко снимки още, не мога да се стърпя, толкова ми се ходи вечеееееее!
Първите две са от вън - като това е тентата на караваната, имате и още толкова без навес, във вид на "дворче".
Другите две са вътре - това е голяма каравана, нищо че е пак с три легла. Не знам цената й обаче.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#245 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:25 PM

Последната снимка е страхотна,вече искам да ходяяяяяяяяя  :Танц: :OK: айде бушка да тръгваме септември  ;D :yahoo: :wub:

#246 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:26 PM

Хехе, аз се надявам да сме там септември.  :blink:
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#247 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM

Малко офф:
Ха!  :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните. Ние имаме каравана, мъкнем я с нас навсякъде  ;D и приличаме на катун. За пръв път Лиса дойде с нас когато и сложиха третата ваксина и това и беше първата разходка. Учудващо беше за мен, че много и хареса и не посмя да я окипази и си вършеше всичко навън! Много е удобно, препоръчвам ви го!
Ето така си прекарваше горещите часове- под караваната на сянка, естествено преди да открие блаженството на водата в яз. Цонево.

#248 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM

Значи, на човек по 12 лева-за куче не се плаща. Тоалетната е обща за жалост :rolleyes:  банята е само за трите каравани които се дават и е душ кабина точно до тях.Водата се подгрява непрекъснато и всеки има свободен достъп по всяко време.А за това че кучетата са на вън наистина е супер.Тези с който сме ходили вече познават мястото и е страшно вълнение щом пристигнем,започва се едно безумно тичане докато свалим багажа! Ако всичко е наред сме замислили от 1 септември пак да отидем за 10 дена,сега направо не ми се прибираше.... :'( :'(
Ето как се спинка, :wub: :wub: :wub:в колко квартири ще го разрешат?????
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#249 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:53 PM

Цитат

Малко офф:
Ха!  :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните.
Аз съм луда по караваните, даже скачам по-високо  - искам кемпър. По разбираеми причини обаче нямаме нито собствена каравана, камо ли кемпър. Все пак не губя надежда, че мечтата ми ще се сбъдне някой ден (ама скороооо! че немам нерви вече).

Цитат

Значи, на човек по 12 лева-за куче не се плаща.

Мерси  :blink:
User's Signature

#250 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 04:58 PM

Забравих- може и без куче но е грехота да ги лишаваме от това удоволствие ,себе си също! Караваните са точно зад дюните на плажа-около 50 метра,има дървета и сянка за кучетата! Вечерите около барбекюто особенно с приятели са просто СУПЕР. Може да си направите нещо за хапване и даже излиза доста по евтино от хранене по заведенията.Има си магазин в къмпинга и няколко капанчета,вода си има и в лагера тъй че не се тича до общите бани за да се изплакне някоя чаша. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Има и бунгала там е 7,50 за човек но без плажната такса и други разни нещица....но не знам кога има топла вода в баните и няма нищо освен две легла и гардероб-така наречените душегубки  ;D
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#251 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 05:09 PM

Ами като слезеш от караваната в пясъка ли си,че на мама това и е проблема не иска да гази в пясъка  ;D

#252 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2008 - 05:32 PM

Цитат

Хехе, аз се надявам да сме там септември.  :blink:

Хехе, май ще се разхождаме по южното черноморие  ;D Първата половина на септември съм Царево (екс. Мичурин), с големия и малкия разбойник  :yahoo: :yahoo: :yahoo: (как ще дочакааааааааамммм....)
User's Signature

Качена снимка

#253 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2008 - 04:30 PM

ммм...rally_pat Царево,там е строхтно приятно там ходим вече три години,но тази ще пропуснем  :'( че ще правим ремент,а и ще си имам и аз още един малак разбоиник..хъски... :yahoo:
миналата година бяхме на Царево и с кучо и по приятна ваканция нищо че беше дест дена аз не съм и очаквала и да имам  :yahoo:
Приятно прекарване от мене и много хубави спомени да си тръгнете  :yahoo:
:blink: ;)
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#254 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2008 - 04:50 PM

shrekky - благодаря за пожеланията... обещавам снимки
User's Signature

Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2008 - 10:37 PM

Хей, хора направих резервация тук: http://noshtuvki.bur...fo/562/kvartiri,...pqsyci,VSU.html само, че не на бунгало а било като кооперация на първия етаж, но няма снимки и се притеснявам да не е някоя мизерия..приех защото допускат кучета.Моля ако някой знае за условията там да пише! :blink:
User's Signature

Качена снимка
  http://park4pets.com/eson/es510x90.swf

#256 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2008 - 09:15 PM

Не знам дали да отворя нова тема :huh: но имам въпрос ако модераторите преценят, че постът ми не е за тук, моля да не се сърдят и да го преместят!

Предстои ни и на нас ходене на море, но искат предплата като капаро - няколко нощувки.Нормална практика, но въпросът ми е дават ли ви нещо, с което да гарантират, че сте дали парите си? Или няма гаранции?
Проблемът е, че ние ще пращаме парите на частно лице, не на хотел и се чудя каква ни е гаранцията, че няма да ни приберат парите. В днешно време хора всякакви!

Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите!

#257 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2008 - 08:13 AM

dolittle първо да кажа, че не съм запозната въобще каква точно е практиката при такова капаро.
И все пак - аз бих си поискала някаква бележка/документ/удостоверение, че съм дала пари, колко и за кога ( за да като отида не ми кажат .. "ами вие искахте от 26, за тогава съм ви запазил място .. а да сме говорили за 16ти примерно")
Капарото е някаква сигурност за тях, че ще отидете и няма да им останат стаите празни, но и за вас, че има къде да отиде и няма баш посредата на сезона да тръгнете с багажа да си търсите място (пък и с  куче ..  :rolleyes:)
Споделете притесненията си с вашето частно лице. Той би трябвало да дава и да е давал някакви такива бележки на другите си клиенти ... Вие всъщност наживо няма да го видите? Запазете си тогава бележката (от банка/ поща, където пращате парите), че сте му пратили пари ...
Надявам се притесненията ти да не се сбъднат и и ти желая приятна почивка  :palec:
Сега въпрос и от мен: Кажете ми плаж около Царево, подходящ за куче? За предпочитане от Царево към Синеморец, тоест след къмпинга Нестинарка ако тръгнем с кола няма ли да намерим сравнително близо някое приятно плажче ? Може и от Царево към Бургас ...
Ще спим някъде посредата между центъра на Царево и къмпинг Нестинарка.
Бих желала да можем да си спрем и виждаме колата ... тоест да не я спрем някъде на пътя и да слизаме 300 метра към някои плаж.
Също и плажа да е сравнително приятен, тоест да мога и аз да плувам, а не да си нарежа краката на камъни.

#258 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 08:50 AM

Victoria,аз понеже  съм поживяла в Царево около 8 годинки и мога да ти кажа,че на плаж няма да стане ако искаш от Царево надолу към Синеморец.Но, има много малки заливчета по скалите надолу, водата е чиста и са по пътя за Ахтопол.Там можеш да си спреш колата/само,че сянка няма да намерите /,да си я наглеждаш, а и няма да има хора,проблема е ,че ще сте на скали.На ЛС ти бях писала за един плаж преди Лозенец/6 км от Царево/,там има горичка в която хората си спират колите на сянка и няма да вървите 300 метра,а 5-10 м,наистина неможеш да си наблюдаваш колата, но и от пътя не се вижда така че споко.Самият плаж е страхотен ,много по-добър от Нестинарка,а и незнам дали скоро сте ходили на Нестинарка , но там стана пренаселено от хотели и хора,а и няма къде да спреш колата освен на платено.Аз лично си водя кучето/тая година ще са две ;D/ на плаж Корал,така се казва.Ние заминаваме другата седмица и ще пиша на всички какво съм разучила за плажовете,защото всяка година ситуацията се променя. ;D
User's Signature

Качена снимка

#259 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 09:06 AM

Victoria - ще подкрепя dardaron за плажовете. Макар че, плажа на Василико става за кучета, но след 18 - 19 часа, това май е най-добрия вариант. Говоря за плажа под църквата в квартала, смятам таз година там да си водя разбойниците (пеша), иначе и ние играем на вариант надолу към Варвара по заливите.

Цитат

.....да си я наглеждаш, а и няма да има хора,проблема е ......

С това не съм съгласна, освен ако не е към средата на септември. Всички по-достъпни заливчета вече за съжаление са пренаселени, и то не само от курортисти, но и масово от местни, защото ситуацията с плажовете по Царево вече е кошмарна (Арапя е ад, на попския строят, на Нестинарка строят и 3/4 от плажната ивица е на концесия) :angry:
User's Signature

Качена снимка

#260 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 09:17 AM

Е по скалите надолу ивицата е доста дълга все ще си намерят скалички където няма да има хора, а пък доколкото знам тя ще ходи по късно на море втората половина на август;),така че едва ли ще е пренаселено.Но без Парис да не ходите ей :blink:,ще съжалявате ако не я вземете ;D
User's Signature

Качена снимка

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема