С куче на море и планина.
Публикувано: 09 September 2010 - 02:15 PM
Ние обаче трябваше да се примирим с рояците комари и други някакви мушички които ти влизат направо в очите и естествено в тези на кучето.Всички видове лосиони,таблетки,спирали и спрейове се оказаха ниско ефектвни.Другият недостатък е,че персонала полага нулеви/разбирай никакви/усилия за хигиената във вилите та се наложи да си купуваме мопове.Цената за престой на куче е 10лв. на ден,но така и не разбрах за какво точно плащам при положение,че си чистехме и изхвърляхме боклука сами.Иначе закуската,която влиза в цената е повече от изобилна.
Ако решите да отмаряте там имайте всичко тов впредвид и особено проблема с комарите...
Публикувано: 23 December 2010 - 02:42 PM

Публикувано: 19 January 2011 - 06:15 PM

www.nezabravka.net
хотел Незабравка, село Поповци до гр. Габрово
Хотелче тип алпийска вила, сравнително новичко, не е върха на лукса, но има подово отопление в банята, което много се хареса на куч.
Никой не се мръщи на животинката, много хубаво си прекарахме.

Публикувано: 08 March 2011 - 09:40 AM
Публикувано: 10 March 2011 - 07:22 PM
gloria, в 02 March 2011 - 02:38 AM, написа:
My link В този раздел на сайта са само местата където допускат кучовци
IronHide, в 08 March 2011 - 03:11 PM, написа:
Моля,моля ние вече си заплюхме няколко места и ще ги изпробваме само да се стопли веднъж

Публикувано: 13 March 2011 - 01:35 PM
Кучето през цялото време беше свободно пуснато из комплекса :) Има две немски овчарки :) женски са много мили
Собственика обожава кучета :) Разбира се условията бяха така, защото бяхме само ние там, но допускат животни целогодишно без никакъв проблем. Има такса 5лв. на вечер за куче. Единствено лятото кучетата не се допускат до басейна, което е нормално :)
Ще кача няколко снимки да добиете представа от комплекса. Бунгала са малки, но уютни и много чистички. Вътре всичко е ново, но е дърво. Нашето куче когато излизахме на заведение го връзвахме на верандата, че с толкоз материал в стаята :) ... Всяко бунгало има климатик :) Има доста пътеки по които може да се разхожда, но ние избрахме най-дългата Нареченски бани - Косово (ако някои избере тази дестинация в Косово има куче, което не обича гости за всеки случай носете каишка) :) За съжаление за други немога да кажа :) все пак бяхме само през уикенда. Ето и малко снимков материал!

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 27 March 2011 - 01:52 PM
Тази година ще ни се наложи да отидем с куче на море. В голямо чудене съм и честно казано много ме е страх как ще се справим и дали морето няма да се окаже кошмар. Проучих места, пратих запитвания имам и отговори , че е разрешено за кучета. Предимно търся на къмпинг и бунгала..
Имаме куче безпородно, попаднало при нас като подхвърлено бебенце. Лятото ще стане на 2 години. Излишно е да казвам, че си го гледаме като равноправен член на нашето семейство. Основни мои опасения за които търся съвет:
1. Кучето не обича да стои само, до сега почти постоянно при него има човек, изключено е където и да сме да го оставим в стая и ние да си плажуваме някъде. Трябва да е с нас.
2. Има навик да забягва, когато е пуснат дълго време, връща се , но може да го няма с часове., за това винаги е вързанна разходка или е пуснат там където има ограда и няма как да излезе. По този повод, дали някои знае такова оградено място на бунгала или нещо подобно.
3. Като повечето мъжкари може да се скара с някое друго куче. Допреди време играеше с всички , но явно като се почувства "голям", започна и да се ежи.
4. Храним го с домашно приготвена храна, варено с хляб и бульон с десер малко консерва.Сухо почти не поглежда, но понякога яде като допълнение . Как уреждате този въпрос , когато сте на почивка ?
5. За пътуване няма проблем,влиза в колата и замръзва на място,все едно няма куче, но в посока повече от 200 км не е минавал, така ,че не знам.
6.Обича да спи на леглото, но ние си му взимаме нещо което да сложим, за да не цапа.
7. Не на последно място са ми притесненията как ще го приемат хората,които са с или без куче, защото той е чисто безпороден и си изглежда така. Дали няма някои превзети дами да го подритват и правят забележки.
Искам да попитам тези, които наемат каравани, как става това, гледах разни обяви, но не ми е ясно, дават ли се каравани или трябва да си със собствена ?Ако може ми препоръчайте някъде , където може да се вземе каравана на първа линия. Става въпрос за месец юни. Спряла съм се на Южно Черноморие или поне не много на север имайки предвид месеца. Ще бъда благодрна на някакви телефони и снимки. Никога не сме били на къмпинг. Ако някой тук от сайта има и дава такава ще бъда благодарна ако ми пише.

Публикувано: 27 March 2011 - 02:12 PM
Публикувано: 02 April 2011 - 07:29 PM