Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#561 Потребителят е офлайн   люлинчанин Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 September 2010 - 02:15 PM

Тази година за пръв път ходихме с кучинката на море във вили"Ропотамо"-ММЦ Приморско.Аз бях силно притеснена естествено.На плажа,както и в самия комплекс всичко беше окей-достатъчно място за тичане и игра и никакви забележки,нито от персонала нито от гостите.Имаше и няколко други кучета с които естествено падна голяма игра на плажа.Дори в края на свободната зона плажът е добър.
Ние обаче трябваше да се примирим с рояците комари и други някакви мушички които ти влизат направо в очите и естествено в тези на кучето.Всички видове лосиони,таблетки,спирали и спрейове се оказаха ниско ефектвни.Другият недостатък е,че персонала полага нулеви/разбирай никакви/усилия за хигиената във вилите та се наложи да си купуваме мопове.Цената за престой на куче е 10лв. на ден,но така и не разбрах за какво точно плащам при положение,че си чистехме и изхвърляхме боклука сами.Иначе закуската,която влиза в цената е повече от изобилна.
Ако решите да отмаряте там имайте всичко тов впредвид и особено проблема с комарите...

#562 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2010 - 07:30 PM

някой ходил ли е някъде в чужбина на море с кучо :)
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#563 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2010 - 11:51 AM

Случайно открих този сайт днес.Хотел в Рибарица,където имало отделни апартаменти за хора с кучета.Пише си го и в сайта им.
Не съм била там и незнам как е,просто да добавим още едно място в списъка :)
ЛИНК

#564 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2010 - 08:50 AM

Комплексът е изцяло изграден от естествени материали
– дърво, камък, 100 % вълнени мокети ...

:) Дано са предвидили стаите за кучета да не са на мокет :flagbg: :flagbg:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#565 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2010 - 07:33 PM

Един много полезен сайт:
ТУК

#566 Потребителят е офлайн   Viktoria Petrova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 02:42 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаНие ходихме на море на Китен и нищо допълнително не сме плащали за нощувка на кучето-самостоятелен апартамент/студио/нова кооперация близо до плажа,TV с кабелна,хладилник, две легла,баня и голяма тераса-30лв.на нощ.Направи ми впечатление, че на много места включително и в хотелите вече кучето не е проблем,така че с голямо куче вече не е задължително да се ходи на къмпинг!Ако някой се интересува мога да дам телефон на квартирното бюро в Китен-ние сме доволни и бяхме това лято за 5-та година там!Прикачена снимка

#567 Потребителят е офлайн   Viktoria Petrova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2010 - 02:56 PM

Иначе за зимна почивка вилно селище"Малина"на Боровец според мен е перфектното място,но незнам тази година какви са цените.

#568 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 06:15 PM

Качена снимка

www.nezabravka.net

хотел Незабравка, село Поповци до гр. Габрово

Хотелче тип алпийска вила, сравнително новичко, не е върха на лукса, но има подово отопление в банята, което много се хареса на куч.

Никой не се мръщи на животинката, много хубаво си прекарахме. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#569 Потребителят е офлайн   gloria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 04:38 AM

Може ли да ми дадете някой сайт с опция да ми показва само хотели,в които се приемат домашни любимци?Или просто някой хотел във Велинград

#570 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 March 2011 - 09:40 AM

Благодаря за темата! До сега винаги съм имала проблем с нощувката на Аляския Маламут, бях на хижа Мазалат, когато той бе съвсем мъничък и през нощта го бях вързала за пейката пред хижата, излизах на всеки един час, за да наблюдавам кучето ,след три часа съм заспала и на сутринта разбрах, че пияните хижари след като са преминали от фаза човек на фаза животно са хранили кучето ми насила с лой от някакво заклано животно през деня, то не е искало да яде, защото изобщо не е свикнало на такъв вид храна, не искам дори да си представям какво точно е ставало през нощта. Много полезна тема!
User's Signature

Качена снимка

#571 Потребителят е офлайн   IronHide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2011 - 05:11 PM

Показване на мнениетоЛола, в 17 December 2010 - 07:33 PM, написа:

Един много полезен сайт:
ТУК

Ихаа, супер сайт, ние с Кучо сме много благодарни Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#572 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2011 - 04:12 PM

Ние този уикенд ще ходим в бунгала в Нареченски Бани :) Като се върнем ще споделим впечатления. Има такса куче 5лв. на вечер заради космите .. :) а ние сме доста космати :ba_025:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#573 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 07:22 PM

Показване на мнениетоgloria, в 02 March 2011 - 02:38 AM, написа:

Може ли да ми дадете някой сайт с опция да ми показва само хотели,в които се приемат домашни любимци?Или просто някой хотел във Велинград

My link В този раздел на сайта са само местата където допускат кучовци

Показване на мнениетоIronHide, в 08 March 2011 - 03:11 PM, написа:

Показване на мнениетоЛола, в 17 December 2010 - 07:33 PM, написа:

Един много полезен сайт:
ТУК

Ихаа, супер сайт, ние с Кучо сме много благодарни Качена снимка

Моля,моля ние вече си заплюхме няколко места и ще ги изпробваме само да се стопли веднъж :be_107:

#574 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2011 - 08:29 PM

И аз ще следя темата а ние като сме със питбул дали няма да ни откажат на доста места
User's Signature

Качена снимка

#575 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2011 - 01:35 PM

Искам да споделя впечатленията си от Нареченски бани :) и по-точно бунгалата там ;)
Кучето през цялото време беше свободно пуснато из комплекса :) Има две немски овчарки :) женски са много мили
Собственика обожава кучета :) Разбира се условията бяха така, защото бяхме само ние там, но допускат животни целогодишно без никакъв проблем. Има такса 5лв. на вечер за куче. Единствено лятото кучетата не се допускат до басейна, което е нормално :)
Ще кача няколко снимки да добиете представа от комплекса. Бунгала са малки, но уютни и много чистички. Вътре всичко е ново, но е дърво. Нашето куче когато излизахме на заведение го връзвахме на верандата, че с толкоз материал в стаята :) ... Всяко бунгало има климатик :) Има доста пътеки по които може да се разхожда, но ние избрахме най-дългата Нареченски бани - Косово (ако някои избере тази дестинация в Косово има куче, което не обича гости за всеки случай носете каишка) :) За съжаление за други немога да кажа :) все пак бяхме само през уикенда. Ето и малко снимков материал!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#576 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2011 - 01:52 PM

Здравейте!

Тази година ще ни се наложи да отидем с куче на море. В голямо чудене съм и честно казано много ме е страх как ще се справим и дали морето няма да се окаже кошмар. Проучих места, пратих запитвания имам и отговори , че е разрешено за кучета. Предимно търся на къмпинг и бунгала..
Имаме куче безпородно, попаднало при нас като подхвърлено бебенце. Лятото ще стане на 2 години. Излишно е да казвам, че си го гледаме като равноправен член на нашето семейство. Основни мои опасения за които търся съвет:
1. Кучето не обича да стои само, до сега почти постоянно при него има човек, изключено е където и да сме да го оставим в стая и ние да си плажуваме някъде. Трябва да е с нас.
2. Има навик да забягва, когато е пуснат дълго време, връща се , но може да го няма с часове., за това винаги е вързанна разходка или е пуснат там където има ограда и няма как да излезе. По този повод, дали някои знае такова оградено място на бунгала или нещо подобно.
3. Като повечето мъжкари може да се скара с някое друго куче. Допреди време играеше с всички , но явно като се почувства "голям", започна и да се ежи.
4. Храним го с домашно приготвена храна, варено с хляб и бульон с десер малко консерва.Сухо почти не поглежда, но понякога яде като допълнение . Как уреждате този въпрос , когато сте на почивка ?
5. За пътуване няма проблем,влиза в колата и замръзва на място,все едно няма куче, но в посока повече от 200 км не е минавал, така ,че не знам.
6.Обича да спи на леглото, но ние си му взимаме нещо което да сложим, за да не цапа.
7. Не на последно място са ми притесненията как ще го приемат хората,които са с или без куче, защото той е чисто безпороден и си изглежда така. Дали няма някои превзети дами да го подритват и правят забележки.

Искам да попитам тези, които наемат каравани, как става това, гледах разни обяви, но не ми е ясно, дават ли се каравани или трябва да си със собствена ?Ако може ми препоръчайте някъде , където може да се вземе каравана на първа линия. Става въпрос за месец юни. Спряла съм се на Южно Черноморие или поне не много на север имайки предвид месеца. Ще бъда благодрна на някакви телефони и снимки. Никога не сме били на къмпинг. Ако някой тук от сайта има и дава такава ще бъда благодарна ако ми пише.
User's Signature

Качена снимка

#577 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 March 2011 - 02:12 PM

Ако времето не е прекалено лошо, на 29и 30Март сме на х. Дерменка и х. Добрила/ Стара планина, тръгваме от Беклемето/, по телефона имам уговорка за нощувката на кучето, била съм там и друг път, зная че хижарите имат няколко кучета, които си нощуват свободно в района, ще пиша отзиви като се върна.
User's Signature

Качена снимка

#578 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 April 2011 - 07:29 PM

На 31март, 1 и 2 април бяхме на заслон Орлово гнездо, хижа Дерменка и хижа Добрила , навсякъде е достъпно за домашни любимци , получавате всичко, което е необходимо за животинките, абсолютно безплатно. Преходът Дерменка - Добрила не е препоръчителен в този сезон при мъгла, силен вятър и валеж, има много мечки, като ми остане свободно време ще кача снимки. Пътят от разклона за Добрила и Незабравка е трудно преодолим, сняг до колене, вече мокър с всяка крачка се затъва и отнема време, изтощителен е.
User's Signature

Качена снимка

#579 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 07:50 PM

Показване на мнениетоCharodei, в 02 April 2011 - 05:29 PM, написа:

има много мечки

Страшничко :ud_009:

#580 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member