Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 11 November 2005 - 11:55 AM
Пожелавам на всички приятна среща утре!
Дано имате настроението на срещите,които правехме преди 05.11..... d)
и...всички бебета могат да бъдат спокойни-Сара няма да дойде и няма да притеснява никого!
и...всички бебета могат да бъдат спокойни-Сара няма да дойде и няма да притеснява никого!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 November 2005 - 12:14 PM
Цитат
Пожелавам на всички приятна среща утре!
Защо няма да дойде Саричка?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 November 2005 - 12:58 PM
Момичета и вие ще ми липсавте,но причините да не дойдем са тези:
- Сара е доста луда,ходи при всички кучета,лае ги,закача се с тях,понякога ги ръмжи (направо вика) и се сбива. NN При нея йерархия,доминация и т.н. понятия от нормалното кучешко общуване,не вървят...Бие се с кучета като Дори,който по ВСИЧКИ правила трябва да е доминиращ над нея...Изобщо тя прави лудница на полянката-миналия път си разкървави устата,а и много плаши бебетата-независимо от големината им,всичките ги гони, обръща и хапе по вратовете a) .
И така на мен ми остават 2 варианта-да не дойда въобще или да дойда и да я държа през цялото време вързана(което обезсмисля идването)...
-От друга страна,освен тези проблеми,на мен ми е мъчно да стоя сама на страна и да гледам как хора,които знам,че са приятели се делят на групички в различните краища на поляната! n)
-И накрая-не участвам в курс по хендлинг s) ...нямам кого да извеждам по изложби.Някой ден това може да се промени,но засега е така....
Та така...пожелавам ви весела и ползотворна среща и ще се видим на САС София на 20.11.! super
- Сара е доста луда,ходи при всички кучета,лае ги,закача се с тях,понякога ги ръмжи (направо вика) и се сбива. NN При нея йерархия,доминация и т.н. понятия от нормалното кучешко общуване,не вървят...Бие се с кучета като Дори,който по ВСИЧКИ правила трябва да е доминиращ над нея...Изобщо тя прави лудница на полянката-миналия път си разкървави устата,а и много плаши бебетата-независимо от големината им,всичките ги гони, обръща и хапе по вратовете a) .
И така на мен ми остават 2 варианта-да не дойда въобще или да дойда и да я държа през цялото време вързана(което обезсмисля идването)...
-От друга страна,освен тези проблеми,на мен ми е мъчно да стоя сама на страна и да гледам как хора,които знам,че са приятели се делят на групички в различните краища на поляната! n)
-И накрая-не участвам в курс по хендлинг s) ...нямам кого да извеждам по изложби.Някой ден това може да се промени,но засега е така....
Та така...пожелавам ви весела и ползотворна среща и ще се видим на САС София на 20.11.! super

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 November 2005 - 03:01 PM
Ели, много съжалявам, че няма да се видим, наистина! s)
Лудата Саричка....защо е толкова луда...
Лексис точно с такива луди като нея обича да играе, ама тя пък не му обръща внимание. Жалко наистина.
Всъщност и аз незнам дали ще дойда, може да ходим до института да водим Бъкчо, защото тези гърчове ме притесняват много.
Лудата Саричка....защо е толкова луда...
Лексис точно с такива луди като нея обича да играе, ама тя пък не му обръща внимание. Жалко наистина.
Всъщност и аз незнам дали ще дойда, може да ходим до института да водим Бъкчо, защото тези гърчове ме притесняват много.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 November 2005 - 07:54 PM
Ние сме още новички тук и никои не познаваме ,за това много ще се радваме с Дейзи да намерим приятели и да ни приемете ,тя също е доста лудичка а и повечето кучета бягат от нея b) така че ще съм доволна ако си намери другарчета за игра ,пък и ще погледаме курса по хендлинг може и да научим нещо за неделя bravo bravo super best

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 11 November 2005 - 08:17 PM
Бък е на лекарства. За съжаление сигурно няма да го водя повече на срещи на дог.бг защото ме е страх да го отдалечавам от нас, а и се дразни от много тичащи кучета около него вече s) Слънчицето ще си седи в нас и ще си го реша както преди w) И ще си се разхождаме както в доброто старо време, когато бях на 10 w)
Утре най-вероятно ще дойдем с Лексис, може да вземем и едно приятелче - Бъки, ротвайлер, ама няма да казвам, че ще вземе пак да не дойде n) angelpik
Хайде до утре!
Ще се радвам отново да видя приятели и нови приятели cheers
Утре най-вероятно ще дойдем с Лексис, може да вземем и едно приятелче - Бъки, ротвайлер, ама няма да казвам, че ще вземе пак да не дойде n) angelpik
Хайде до утре!
Ще се радвам отново да видя приятели и нови приятели cheers

Публикувано: 12 November 2005 - 09:09 AM
добре де , защо точно във събота , bl) аз във съботите хич не мога да идвам... в неделя се измъквам - тогава съм свободен човек със 3-4 кучета d) d) d) d)