Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 11 December 2005 - 01:31 PM
А къде беше тази събота срещата? Че нали сменяхте полянките?...
А другата събота е 17-ти, нали тогава е Парада на Шампионите? Няма ли да ходите на него? На мен ми се иска да ида да се нарадвам на победителите и на всички участници w)
А другата събота е 17-ти, нали тогава е Парада на Шампионите? Няма ли да ходите на него? На мен ми се иска да ида да се нарадвам на победителите и на всички участници w)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 12 December 2005 - 04:11 PM
Благодаря, Шадоу! Не съм била на тази полянка, по-нова съм във форума, но при следващата среща ще сме на линия с Шели super А на парада значи ще се видим ;)

Публикувано: 12 December 2005 - 06:16 PM
Полянката е голяма и хубава .. има дръвче, от едната страна е отделена от пътеката на парка с Коледната гора, много дълга и широка. Въпроса е, че е навътре в парка, не е удобно с кола, но пък който иска да си разхожда кучето, за какво му е кола ? Стига се бързо и лесно от Музея Земята и хората - надолу към басейна Спартак, въобще .. приказка ! d)
Публикувано: 13 December 2005 - 01:10 PM
Е ние и без друго сме без кола b) Значи ще бъдат едни чудесни разходки там! Особено за кучетата d) d) d)

Публикувано: 13 December 2005 - 05:12 PM
Цитат
Щом има "Парад на шампионите", в колко ще бъде сбирката тогава?
И ще има ли или е рано да се каже още?
И ще има ли или е рано да се каже още?
Началото на парада било чак в 14 часа, така че все ще има малко време и за среща! Ако се състои ние ще сме там! ... поне за сега такива са плановете де ;)