Цитат
Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 25 June 2008 - 12:02 PM
Само да ви кажа че кокалите са обезкостени

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 June 2008 - 12:23 PM
Извод:
Не хранете куче дори с обезкостени кокали
И
Не яжте вафла пред компа - опасно е за здравето. ;D
Не хранете куче дори с обезкостени кокали
И
Не яжте вафла пред компа - опасно е за здравето. ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 June 2008 - 10:29 PM
;D :sarkastichen: :samoubiec: :mazohist:
Излишен е коментар!
Излишен е коментар!
Публикувано: 27 June 2008 - 04:39 PM
Ооо, има и още от m1mo!
по едно време спрях да маркирам с червено, щото то всичко си е бисер :huh:
Цитат
...Хубаво е на твоето ку4енце да му сменяш храната да не яде една и съща,то трябва да яде по 2 пъти на ден до 6 месеца.Сутрин по-малко храна и да е по-лека примерно гранули,за ве4ер пак може да му даваш гранули,но гледай да е по-малко и давай му пове4ко манджиджки които са останали,месо(за предпо4итание пилешко)и то в по-големи коли4ества,защото те растат през ве4ерта и тогава е хладно,през деня храната му в преносния смисъл вкисва във корема му..айде късмет.....
Цитат
Храня ги със Гранули,не са някои известни марки да давам 80-100 лева за чувал а вземам 1 чувал 10 кг на 20 лева в тях има много калции пилешки са и са мазни за заглаждане на косама.Калций им давам постоянно на малките 10 хапчета вземам за 1 котре и давам по 1 за 10 кг кучета по лев е хапа ама наистина си заслужава.Когато Линда стане по-голяма няма да й са нужни калции нито ваксини,защото те правят имунитет след 6-тата година.... Отговорността ми за тези много кучета е много голяма а сам само на 14 и аз и 1 приятел ги гледаме :) всичките са със родословие освен Кери,но пак си я оби4кам айде и да те питам с какви хапчета я обезпаразитяваш и колко често.Аз през 3 месеца им вземам едни от 3 лева,но незнам дали са добри :huh: :huh: :huh:
Цитат
Абе хора ,то като ви захапи за гъза няма да гледате какво е....
Цитат
Искам и аз да кажа нещо по темата.Едното ми куче когато беше на 5 месеца,ушите му бяха от криви по криви,виснали,искривени и клепнали.Притесних се и попитах баща ми какво да правя.Той тренираше кучета полицейски НОК и ми каза да му давам поне 2 пъти в седмицата 1 сурово яйце със черупките му в храната.В него има много калции,които спомагат разстежа на ушите и самото куче.След 2 седмици ушите му бяха перфекно дигнати и повече не ги свали,така че пробваи,не те лъжа от личен опит знам :blink: :blink: :blink: :blink:
по едно време спрях да маркирам с червено, щото то всичко си е бисер :huh:
Публикувано: 27 June 2008 - 06:50 PM
Имам идея за един експеримент. Да се вземе едно куче от едра порода и все да се разнася със самолет, до край на света където е ден ;D Сигурно ще си остане джудже ;D
Малко ми е тъп експеримента(не, че ще се осъществи) но...
За клепналите уши БРАВООО :->) На един басет да речем дали няма да се вдигнат ушите по този "гениален" начин ;D
Малко ми е тъп експеримента(не, че ще се осъществи) но...
За клепналите уши БРАВООО :->) На един басет да речем дали няма да се вдигнат ушите по този "гениален" начин ;D

Публикувано: 27 June 2008 - 07:31 PM
Това, че храната вкисва в корема през деня. :huh:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 27 June 2008 - 07:51 PM
Очевидно всички постове на този потребител " пращят" от мозък :huh: