Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 28 June 2008 - 10:13 AM
Цитат
горе доло, опражнявам, СЪС големите, вазпитавам...
И между другото на половината потребители в дог.бг не мога да им свържа смислово думите в изречение.
Публикувано: 29 June 2008 - 12:58 AM
запитването:
Цитат
Благодаря предварително на този, който ще ми отговори :blink: !
и отговора
Цитат
Споделете моля, как ви се отразява SA 37?
:meche: :meche: :meche:

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 June 2008 - 05:07 PM
намерих го мреди малко на спирката на транжаите за малко да го бутне транжаи но за суйаление не мога да го задурйа же4е имам ку4е а и не6те не ми дажат да го задурйа за моента е ж нас но нз до кога много е сладко прили4а на немнска ож4арка сус 6трукнали у6ета е дано скоро си намери дом за6тото ина4е незнам
Публикувано: 30 June 2008 - 08:56 PM
[quote author=Ani_girl link=topic=16510.msg420798#msg420798 date=1212656922]
намерих го мреди малко на спирката на транжаите за малко да го бутне транжаи но за суйаление не мога да го задурйа же4е имам ку4е а и не6те не ми дажат да го задурйа за моента е ж нас но нз до кога много е сладко прили4а на немнска ож4арка сус 6трукнали у6ета е дано скоро си намери дом за6тото ина4е незнам
[/quote] :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Интерсна азбука ползва тази потребителка

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 02 July 2008 - 09:24 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 July 2008 - 10:51 PM
Цитат
някой е отсъствал, когато са учили буквата Щ в училиШТе :rolleyes:

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 July 2008 - 11:43 PM
Цитат
:->) :->) :->) НАЙ-ДОБРИЯ!!!
Публикувано: 06 July 2008 - 05:16 PM
Цитат
Аз какво да кажа!?
Имам три броя в апартамент!
Но им намерих цаката!!
Голямата я връзвам за тръбите в банята- с дълъг повод, а другите в отделни стаи!
:'(
Цитат
^_^ Не знаех, че става лесно това баПтисване.
Публикувано: 08 July 2008 - 09:11 AM
Цитат
E - това ще да е някаква нова формула ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 08 July 2008 - 02:44 PM
абе кво разбирате па вие от храни !?! :meche:

JulyVell Siberians
Публикувано: 08 July 2008 - 03:07 PM
Цитат
Цитат
Пууу, егоисти, уж дават съвет, па шифроват ценното ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 08 July 2008 - 09:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Пууу, егоисти, уж дават съвет, па шифроват ценното ;D
Разшифровах го, става въпрос за LIGHT формула, просто някой не е гледал че пише на кирилица, а не на латиница... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 09 July 2008 - 08:27 PM
:'( Ако хората ровят из нета като мен, за да видят с кого разговарят във виртуалното пространство, ще са много излъгани, ако мислят, че това съм аз ;D

Публикувано: 09 July 2008 - 08:38 PM