Цитат
Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 09 July 2008 - 09:16 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 July 2008 - 10:11 AM
Цитат
Nadq And Karma болт писането за теб е любим начин на изразяване , не разбра ли че ти тук НЕ СИ ЖЕЛАНА !!!
Ехидния и съжалителен SMS който си пуснала на Нина по повод получената оценка от Хелиос - много добър , но не си обърнала внимание че кучетата класирани на 3 и 4 място в клас млади също са с оценка - много добър
Но ти нямаш реална представа за изложбити защото си форумен интернет експерт , който успя да умори 10 кученца на веднъж
Къде ти е хуманноста след като спасяваш бездомни кучета , а захвърли в мизерия и нищета собствените си бебета и допусна да бъдат уморени и 10 те??? Или всичко е някакво парадиране , явно още ти е ранно да поемаш отговорности
Имаш си достатъчно други възможности за изяви с твойте приятелчета .Съжалявам че от Клуба сме правили компромиси и усилия да помогнем и насочим твоито развитие , а ти така успя да ни "зарадваш " с многото простотиите който сътвори .
Обръщение на възрастен човек към момиче е горното...То не е и бисер....нещо като нищо на света....Пък на който не му се струва нелепо, може да се порадва на правописни грешки, има доволно и пак ще е по темата. :huh:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 10 July 2008 - 11:16 PM
Цитат
Освен грешките и този "грЕбначен" нерв, не съм съгласна, че може да се получи увреждане на нерв от страх... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 12 July 2008 - 09:49 PM
Цитат
Публикувано: 13 July 2008 - 04:00 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 July 2008 - 04:11 PM
Цитат
Цитат
Very God
* Capa Tosta Simply Winning In Red
......................................
God
* Best King Of Ring´s
........................................
На световното ги обявяваме за Много Бог и просто Бог ;D Яка грешка! ;)
^_^ Това ме уби :->) Иии, много богове имат тези хора :-

Публикувано: 15 July 2008 - 08:46 AM
Цитат
Цитат
:sarkastichen: :mazohist:
Публикувано: 16 July 2008 - 02:25 PM
Цитат
Не че целият пост не е бисер, но "изстрах" прелива чашата ;D
Публикувано: 17 July 2008 - 12:10 AM
Цитат
Цитат
Не че целият пост не е бисер, но "изстрах" прелива чашата ;D