Цитат
Здравейте!
Започнах да чета темата, но се отказах, защото не намерих това, което търсех, а само някакви спорове. Надявам се някой да се наеме да отговори на въпросите ми.
Първо искам да уточня, че аз съм ПОСРЕДНИК и не съм пряко заинтересована.
Така...моя позната има женски кангал, който казва, че е с родословие (не гарантирам истинността на думите й, а просто предавам). Тя иска да има бебета и ме помоли да разпитам какви са процедурите, които са необходими, отнасящи се конкретно до тази порода, защото до колкото разбрах не е толкова просто. Разбрах, че няма клуб на кангал в България.
Та някой може ли да ми обясни, за да може нещата да станат както трябва, а не "нелегално".
Предварително благодаря и се надявам да получа конкретни отговори и обяснения, а не безмислени коментари. :)
Ей, redika! :o
Много си сирьозна и дълбокомислена. Поспри са малко. Ти кво, да ни мислиш, чи ний кат сме от село ядем кокошкити с перушинта, а ?! :huh:
То тук не мой тъй да са пита без нищо да не са казва. Кво си търсяла, че не си намерила освен спорове. Ми нали в споровета са ражда истината мари, Редико. :-
Ха сега госпойце ПОСРЕДНИК, нека твойта позната първу да каже от къде й родословието на кангала кой го издал, коя държава, коя организация, пък тогава може да та зема и тебя, и нея на серьозно. :blink:
Ами твоята позната като иска да има бебета да й напраят. Къв е проблема и кво общо има нейното материнско желание с кангалката й. ;D
Апък ако са отнася до туй, че иска кангалката й да има бебета, процедурата й пак същата (да ти я обяснявам ли как са праят бебета). :yahoo:
Кой ти каза, че няма клуб на кангала в България ?! и кво общо има клуба с туй дали бебета се праят легално или нелегално.
Ха сега, ако имаш на сърце и на акъл да отговориш ощи веднаж малко по-серьозно, може да получиш и по-серьозни обяснения. :rolleyes:
Муежду другото, твойта позната да не сий зела кангалаката с документи от студента. Ако й тъй, тя ша разбере за кого става дума.
Айде, жива и здрава! И не съ зимай толкоз на серьозно. Щот кат та гледам как коментираш и по къв начин питаш нещо не са вързваш :yahoo: