Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 10 February 2009 - 09:21 PM
Публикувано: 10 February 2009 - 10:08 PM
Цитат
това дупка ли трябва да е? ;D
и това иМаче ;D
Публикувано: 10 February 2009 - 11:40 PM
Цитат
Цитат
Повярвай ми, няма начин да не разбереш. Половият орган така се надува, че отзад заприличва на мъжко куче като тича ;D
;D

JulyVell Siberians
Публикувано: 11 February 2009 - 11:02 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Повярвай ми, няма начин да не разбереш. Половият орган така се надува, че отзад заприличва на мъжко куче като тича ;D
;D
:meche: :meche: :meche: :meche: мн добро ;D ;D ;D

Don`t contemplate life, live it.
Публикувано: 11 February 2009 - 08:55 PM
Цитат
:samoubiec:
Публикувано: 11 February 2009 - 10:53 PM
Цитат
относно марките са Роял и Puppi и ако мода реши че е неподходящо да ги пиша нека ме коригира...
моята любимка е открила новата марка ПЪПИ ако не сте разбрали... ;)
Публикувано: 11 February 2009 - 11:36 PM
Цитат
Цитат
относно марките са Роял и Puppi и ако мода реши че е неподходящо да ги пиша нека ме коригира...
моята любимка е открила новата марка ПЪПИ ако не сте разбрали... ;)
:sarkastichen:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 12 February 2009 - 03:00 PM
Цитат
А вътре:
Цитат
Моля ви помогнете!!!
Внесен е от развадник от Чехия!!!!
Та се чудех, от развадника ли му иде името, или от мераците на стопанина? ;D

Публикувано: 12 February 2009 - 10:07 PM
Цитат
Цитат
:sarkastichen:
Цитат
Той хъски подфорума и без друго си е станал едно голямо туй онуй, джиджи-биджи, цунки-гунки ^_^
Цитат
Сакън!
Публикувано: 13 February 2009 - 12:26 PM
Поне не са сериозни.То и аз само като видя нещо необичайно и веднага пиша тука. Ето например дето имаше няколко малки участака дето нямаше косми и аз веднага на вет а то се оказа че му излизат мускачки
;D ;D ;D
А мускачките имат ли си косъмчета или мускачета :sarkastichen:
Публикувано: 13 February 2009 - 09:42 PM
Цитат
Цитат
А вътре:
Цитат
Моля ви помогнете!!!
Внесен е от развадник от Чехия!!!!
Та се чудех, от развадника ли му иде името, или от мераците на стопанина? ;D
То с т'ва заглавие... човека може развратник да е искал да напише. ;D ;D ;D

Публикувано: 14 February 2009 - 01:00 AM
Цитат
Цитат
:huh: Аха, образовано...
P.S. dark_moon е права, появи се още един цитат ;D
Публикувано: 14 February 2009 - 01:32 PM
Цитат
И аз най-обичам да спо, много да спо!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 07:10 PM
"мИ оБоЖаВаМ кУчЕтО и ПрИяТелИтЕ Си И MusIc =] .....ako някой натруфен лекар или който и да е 6е си прай труда да ми казва че пиша абсолютни глупости в някоя тема да ни го прави щот аз си изразявам мнинието а ни угаждам на ветовете !!!"
'Бе аз нека си изкажа мнението по въпроси, от които грам понятие си нямам, пък тези, които с години наред учат ветеринарна медицина да си е*ават магаретата и да не се мислят за достатъчно важни та да говорят с мен. :-

Публикувано: 14 February 2009 - 07:30 PM
Цитат
"мИ оБоЖаВаМ кУчЕтО и ПрИяТелИтЕ Си И MusIc =] .....ako някой натруфен лекар или който и да е 6е си прай труда да ми казва че пиша абсолютни глупости в някоя тема да ни го прави щот аз си изразявам мнинието а ни угаждам на ветовете !!!"
'Бе аз нека си изкажа мнението по въпроси, от които грам понятие си нямам, пък тези, които с години наред учат ветеринарна медицина да си е*ават магаретата и да не се мислят за достатъчно важни та да говорят с мен. :-
:sarkastichen: :mazohist: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :stop: :mazohist:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 14 February 2009 - 09:21 PM
Цитат
Черешката на тортата - тези мъдри мисли са в подписа, а съвета за болно куче в поста от днес на потребителката е...
"Заведи го на доктор"
;D
А като добавя, че кучето е било болно през април 2008г. :P - цяла черешова торта! :yahoo: