Публикувано: 20 June 2009 - 09:37 AM
Заглавия на теми:
Паразити(кърлежи,бълхи,глисти,осили) - М да, осилите са особено гадни паразити, хапят лошо и се размножават бързо. А най-лошото е, че и Фронтлайн не ги гони!
Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери? - Нашийник знам какво е, знам какво е и повод, и нагръдник. А каишката тогава какво е?!
не ми върви... - Лоша работа, не си хаби парите за тото.
Агресия? - Много любезно, но не, благодаря!
Как да науча кучето ми да върви до мен - За начало се движете по един тротоар.
Как да науча кученцето си да ми носи играчката? - за да мога да му я хвърля обратно :) Къде е логиката?
Не иска да лае ...Ротвайлер на 5 месеца - Съвсем сигурен ли си какво искаш?
Вече на почти 3 месеца и ...? - Добре де, И?!
стиска се навън и пишка вкъщи - Значи добре сте си възпитали детето. Никак не харесвам пишкашите и акащи покрай детските площадки дечица...
МНОГО лош навик :/ - И аз така казвам. За го премахнете - питай за съвети автора на горната тема.
Помощ ! Пинчера ми ака навсякъде ! И моя! А в градинката, а в парка, а в планината...
За кучето и дивана Добро заглавие на роман.
Има ли в Бургас...? - Аз поне не знам да има!
Как да науча кучето да си спи в къщичката? - Симулирай му буричка.
Радост към всички.. - И много медитация!
ТЪГА - автора на горната тема може да помогне.
В Къщи! идвай у дома - А може ли още малкоооо?
Странно изпускане - Изпускам влака, изпускам си стотинките, изпуснах си шанса...
Кучето ми разпердушинва всичко в къщи когато ни няма,моля за помощ - Ами стойте си в къщи.
Разходка след раждане - Нямам такива спомени, аз пъшках и лежах.
Проблем със спането -Ето кой не гледа реклами - там има лек за всичко!
Здравейте , имаме си малко кученце у дома ! -Заравейте, много хубаво!
Бебе кученце не иска да си спи в креватчето! - А с шамарченца опитахте ли?
според вас ..... Аз съм човек без собствено мнение.
обочение - Негръмотност.
Физическото наказание - анкета и дискусия - Семинар от В.Л., място на провеждане - в стола на 3-то крило на затвора.
Кучето ми полудява като види хамстер.... - И леля ми така, но за разлика от нея - кучето поне не се качва по столовете пищейки.
ГОВОРИ!? - Всичко което кажете, може да се използва срещу вас в съда!
Знае командата, но не изпълнява - Така е, като си е купил дипломата.
Кучето рови из райграса - Насади нещо, дето трябва да се прекопава.
Дръжте се по кучешки - Не, благодаря!
Животните и религията ... - До там води горния съвет.
Малко хъски...проблеми. - Не мога да помогна, моите са пинчерпроблеми.
Приличаме ли на нашите кученца? :) - Категоринчо не! - каза човекът с американския булдог.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com