Dog.bg Форуми : Грешка - човешка?! (бисерчета)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Грешка - човешка?! (бисерчета)

#1261 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2009 - 12:33 PM

Показване на мнениетоgog_97, в Jun 18 2009, 12:57 PM, написа:

Преди около седем месеца на едни семеини приятели кучето им роди 5 малки котренца порода чистак гонче аз син взех едно кръстих го Уара отначало, хранех го чистих му... Но после доиде време за даскало и спрях да му обра6там внимание ба6та ми го хране6е пое6е и тн.Тъй кат ся съм вав вааканция реших да му обраштам повече внимание и така и направих ре6а го разкарвам го и тн.Обач останах с впечатление то че Уара се е разлигавила яко.А ето и молбата ми как да я науча на каи6ка и на някои основни команди. :dog:

:zz_020:
User's Signature

#1262 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 01:04 PM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jun 18 2009, 01:33 PM, написа:

Показване на мнениетоgog_97, в Jun 18 2009, 12:57 PM, написа:

Преди около седем месеца на едни семеини приятели кучето им роди 5 малки котренца порода чистак гонче аз син взех едно кръстих го Уара отначало, хранех го чистих му... Но после доиде време за даскало и спрях да му обра6там внимание ба6та ми го хране6е пое6е и тн.Тъй кат ся съм вав вааканция реших да му обраштам повече внимание и така и направих ре6а го разкарвам го и тн.Обач останах с впечатление то че Уара се е разлигавила яко.А ето и молбата ми как да я науча на каи6ка и на някои основни команди. :dog:

:zz_020:

Това направо си е за "Най-идиотското нещо" :zz_020:
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#1263 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 18 June 2009 - 01:44 PM

вижтиИ пък виЙ кво си намерих:

Показване на мнениетоKatt, в Jun 15 2009, 06:10 PM, написа:

Здравейте.Търсих такава тема но не намерих,ако има много съжелявам изтриите тази.Та въпросът ми е:вашите кучета носят ли кайшки във вас.Ако да то какви-кожени или платнени.Махате ли ги например докато спи ли през ноща.

User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#1264 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 18 June 2009 - 01:55 PM

Показване на мнениетоMaggi, в Jun 18 2009, 02:44 PM, написа:

Здравейте.Търсих такава тема но не намерих,ако има много съжелявам изтриите тази.Та въпросът ми е:вашите кучета носят ли кайшки във вас.Ако да то какви-кожени или платнени.Махате ли ги например докато спи ли през ноща.

+ съжАлявам :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#1265 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 18 June 2009 - 02:19 PM

Показване на мнениетоlizata, в Jun 18 2009, 02:55 PM, написа:

Показване на мнениетоMaggi, в Jun 18 2009, 02:44 PM, написа:

+ съжАлявам :ab_041:

Здесь "съжелявам" просто бледнеЙ :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#1266 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 June 2009 - 09:37 AM

Заглавия на теми:

Паразити(кърлежи,бълхи,глисти,осили) - М да, осилите са особено гадни паразити, хапят лошо и се размножават бързо. А най-лошото е, че и Фронтлайн не ги гони!

Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери? - Нашийник знам какво е, знам какво е и повод, и нагръдник. А каишката тогава какво е?!

не ми върви... - Лоша работа, не си хаби парите за тото.

Агресия? - Много любезно, но не, благодаря!

Как да науча кучето ми да върви до мен - За начало се движете по един тротоар.

Как да науча кученцето си да ми носи играчката? - за да мога да му я хвърля обратно :) Къде е логиката?

Не иска да лае ...Ротвайлер на 5 месеца - Съвсем сигурен ли си какво искаш?

Вече на почти 3 месеца и ...? - Добре де, И?!

стиска се навън и пишка вкъщи - Значи добре сте си възпитали детето. Никак не харесвам пишкашите и акащи покрай детските площадки дечица...

МНОГО лош навик :/ - И аз така казвам. За го премахнете - питай за съвети автора на горната тема.

Помощ ! Пинчера ми ака навсякъде ! И моя! А в градинката, а в парка, а в планината...

За кучето и дивана Добро заглавие на роман.

Има ли в Бургас...? - Аз поне не знам да има!

Как да науча кучето да си спи в къщичката? - Симулирай му буричка.

Радост към всички.. - И много медитация!

ТЪГА - автора на горната тема може да помогне.

В Къщи! идвай у дома - А може ли още малкоооо?

Странно изпускане - Изпускам влака, изпускам си стотинките, изпуснах си шанса...

Кучето ми разпердушинва всичко в къщи когато ни няма,моля за помощ - Ами стойте си в къщи.

Разходка след раждане - Нямам такива спомени, аз пъшках и лежах.

Проблем със спането -Ето кой не гледа реклами - там има лек за всичко!

Здравейте , имаме си малко кученце у дома ! -Заравейте, много хубаво!

Бебе кученце не иска да си спи в креватчето! - А с шамарченца опитахте ли?

според вас ..... Аз съм човек без собствено мнение.

обочение - Негръмотност.

Физическото наказание - анкета и дискусия - Семинар от В.Л., място на провеждане - в стола на 3-то крило на затвора.

Кучето ми полудява като види хамстер.... - И леля ми така, но за разлика от нея - кучето поне не се качва по столовете пищейки.

ГОВОРИ!? - Всичко което кажете, може да се използва срещу вас в съда!

Знае командата, но не изпълнява - Така е, като си е купил дипломата.

Кучето рови из райграса - Насади нещо, дето трябва да се прекопава.

Дръжте се по кучешки - Не, благодаря!

Животните и религията ... - До там води горния съвет.

Малко хъски...проблеми. - Не мога да помогна, моите са пинчерпроблеми.

Приличаме ли на нашите кученца? :) - Категоринчо не! - каза човекът с американския булдог.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1267 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 10:30 AM

Показване на мнениетоbushkata, в Jun 20 2009, 10:37 AM, написа:

Знае командата, но не изпълнява - Така е, като си е купил дипломата.

Това може ли да го крадна за подпис?
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#1268 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 June 2009 - 10:50 AM

:ae_085:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1269 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 June 2009 - 11:27 AM

Показване на мнениетоbushkata, в Jun 20 2009, 10:37 AM, написа:

Заглавия на теми:

Радост към всички.. - И много медитация!

Хипи, кока или просто трева?
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#1270 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 01:37 PM

Цитат

А за дисплазията четох че се засичала само с радиография (или нещо такова)

Аз пък четох, че настинката може да се потвърди само с операция (или нещо такова) :zz_219:
User's Signature

#1271 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 June 2009 - 04:34 PM

Тези са от голдънския форум, ама нямаше как да не ги пусна! :zz_020:

"mia_181 написа:

няма проблем за кирилицата. а др коетоисках да попитам е понейе аз успах да нажия мама да си жзема къ4енце (голдънче)но тя ми каза 4е наи много до 1000лв. това достата4но ли е
а се га пак за името има ли зна4ение за къ4енцето дали стопанинат му не мойе да казжа р приерно аз мн искам да си краста къ4енцето Рокси ама не мога да казжам р и ако др 4ожек го жика и казжа пражилно р то 6те се обарне ли?

"mia_181 написа:

Според мен това е живо сащество и от си има душичка опитай се да му покажеш че не икаш да го наранаиш.Мисля че е вайно за котрето да знае че имаш добри вазнемерения кам него според мен това не може да е кученце за пробе отгледай си го щастливо до край полагай нужните грийи.Поне аз така бих направила.Товеа емоето мнение не е задалжитеклно да ро храниш с роял и пурина а може и с по различни храни тоест много по ефтини нпр Дарлинг.

"koleto написа:

лорка е с каишка но тя стои само за окраса на вратаи и се водим на разхотки пуснати :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"koleto написа:

историята е следната
един приател ми званна и каза че се подарява едно куче
голдан ред ривар на 4 месеца и така 2 месеца сам с лорка
мама и тате са чехи и така
за тези 2 месеца се научихме да ходим на ванка без каишка
но сигорно за това има по голям принус другото куче марта
немска овчарка на 15год и е голямо шоу с 2те женски кучета
:D :D :D

User's Signature

Качена снимка

#1272 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 06:28 PM

Не знам какви интриги се вихрят в БККАСТ, но тези постове ми бяха много забавни:

Показване на мнениетоValardoheris, в Jun 21 2009, 06:48 PM, написа:

Не я познавам госпожата но знам едно: щом Антоанета и Любомир Попантонови са в основата на скандала, значи тя е СВЕТИЦА! Щом плюете по нея значи е добра; щом я обвинявате значи се опитва да върши добро; щом сипете змии и гущери значи е поредния добър човек чието име искате да заличите дори от регистрите на службите ГРАО. Щастлив съм че нейде там има СВЕТИЦА която не ви дава мира нощем да заспите. Щастлив ще бъда ако в милата ми родина един ден останат само светците а подобни дяволи като вас отидат там където им е мястото. Предполагам че същата тази жена е станала жертвен агнец в ръцете на шаманите Попантонови чиито магьоснически ритуали сеят само гибел.

Цитат

ауууууууууууууууууу, сега чета ''П Р О Т О К О Л, ОТ УС НА БККАСТ, 30 7. Разни , След разисквания УС на БККАСТ, Р Е Ш И'' и си мисля какъв УС, какъв клуб каква дейност какъв статут каква организация! Ама то имало ли в България клуб! Не ме разсмивайте моля ви! Вие не можете да ръководите и ферма за мравки камо ли клуб! Нима наричате семейните си сбирки КЛУБ? Докато вас ви има клуб няма да има! там където сте вие тревата спира да никне; дърветата да се разлистват; млякото да се подквасва и слънцето да грее! нима още в България има хора които ви вярват на вас двамата? Дълбоко се съмнявам и си мисля че всеки който иска да си купи стафче ще се прости с мечтата си защото преди това вече ще е разбрал за страстоубийците Попантонови. Знаете ли колко хора заради вас не са си купили куче и аз навремето бях в този списък и като си помисля дори само тази причина стига за да бъдете заплюти, а има и още много. И скакво очи плюете тук разни хора? на мен ми изглежда като крадеца вика дръжте крадеца. От севрния полюс до южния и от запад до изток всички знаят че измамниците сте вие а не госпожата която кръстих СВЕТИЦА.

User's Signature

#1273 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 07:13 PM

БККАСТ? Клуб? Какви са тези глупости? :ab_041: :ab_041:
Честно казано почти нищо на разбрах от написаното от mia_181.Вие в голдънския форум,как я разбирате? Кой преводач използвате? :tb_195:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#1274 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 June 2009 - 09:38 PM

Като преводач се вживявам аз :ud_009:
Ужас е, като й чета мненията имам 10 минути дешифриране, после 20 минути смях и после минавам във фаза отчаяние...
User's Signature

Качена снимка

#1275 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 22 June 2009 - 07:25 AM

Не искам да ви занимавам с цлупости, ама така и така сме се сабрали... Е, не всички са с честокръвни кучета, разжудени като по очебник в разжудници, но... Enjoy!

Показване на мнениетоdjesika27, в Jun 21 2009, 08:51 PM, написа:

искам да попитам защо никои не признава ку4ета които нямат родословие ??????????? с какво другите са повече ?? аз ще ви кажа с нищо .има кучета които нямат родословие а имат по блиски черти от истинските които са описани .хванали ми са няколко клуба сабрали някакви мастии и ги разжудили и какво трябва да им жярваме 4е са честокръвни и с истинско родословие .и ние им жярваме защотото го вземаме от развъдник нали пълни глупости .в тея развудници е пулно с мастии гледах в няколко за хъски и едно не ми хвана окото защото и аз четох много фороми и то много и чужди свалих си снимки и тем подобни характеристики и отидох и си жзех от обява защото то имаше жси4ки 4ерти на хъски.по очебник както се казва .може да няма родословие но е номер 1 .и на изложби не допускали такива ку4ета .и защо??????????? страхли ги е какво пречи да ми оценят кучето .пълни страхливциса или трябва хората да пълнят джобовите натея разжъдници секи мойе да си направи изследвания на ку4етодали е болно или здраво и секи си бие жаксините на ку4ето какво толкова да ги допускат до сустезания .това са пълни цлупости и има само страхливцииииииииииии

User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#1276 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 07:34 AM

Вие бихте ли си жаксините на ку4ето? :ab_041:
Melina_i_Artemida заела си се с една много трудна и непослина задача за сам и психически здрав човек...
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#1277 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2009 - 07:40 AM

А амчи аз жаксини на ку4ето си ни бия за ко?!?!???
LilTed, психическото ми здраве отдавна е под въпрос, като само се занимавам с неграмотни по форумите :ab_041:
Като прибавиш и тези, с неродословния комплекс (като дамата, написала онзи пост горе), с които редовно се разправям... ми аз съм за освидетелстване!
User's Signature

Качена снимка

#1278 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 08:25 AM

Показване на мнениетоИлит, в Jun 22 2009, 08:25 AM, написа:

Не искам да ви занимавам с цлупости, ама така и така сме се сабрали... Е, не всички са с честокръвни кучета, разжудени като по очебник в разжудници, но... Enjoy!

искам да попитам защо никои не признава ку4ета които нямат родословие ??????????? с какво другите са повече ?? аз ще ви кажа с нищо .има кучета които нямат родословие а имат по блиски черти от истинските които са описани .хванали ми са няколко клуба сабрали някакви мастии и ги разжудили и какво трябва да им жярваме 4е са честокръвни и с истинско родословие .и ние им жярваме защотото го вземаме от развъдник нали пълни глупости .в тея развудници е пулно с мастии гледах в няколко за хъски и едно не ми хвана окото защото и аз четох много фороми и то много и чужди свалих си снимки и тем подобни характеристики и отидох и си жзех от обява защото то имаше жси4ки 4ерти на хъски.по очебник както се казва .може да няма родословие но е номер 1 .и на изложби не допускали такива ку4ета .и защо??????????? страхли ги е какво пречи да ми оценят кучето .пълни страхливциса или трябва хората да пълнят джобовите натея разжъдници секи мойе да си направи изследвания на ку4етодали е болно или здраво и секи си бие жаксините на ку4ето какво толкова да ги допускат до сустезания .това са пълни цлупости и има само страхливцииииииииииии

По очебник, както се казва. :ab_041:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#1279 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 09:56 AM

Показване на мнениетоshadow, в Jun 22 2009, 09:25 AM, написа:

Показване на мнениетоИлит, в Jun 22 2009, 08:25 AM, написа:

По очебник, както се казва. :ab_041:

На това се смях много-особено докато се опитвах да се сетя идеята за възмущението на авторката!!! :ab_041:
И моля, спрете да пълните джобовете на разЖъдниците-колко борсички има :eg_033:
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#1280 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 10:30 AM

Има и борсички,има и зоо магазини,има и междусъседско развъждане... :af_089:
Верно,защо пълните джобовете на разЖъдниците? :ab_041:
User's Signature

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема