Говорилня
Публикувано: 22 May 2009 - 02:55 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 03:19 PM
Shonned, в May 22 2009, 01:55 PM, написа:
А какво е стопове?
Май не зрителна измама,бая е се е окръглила.Жена с положение!

Е хайде де няма ли да стане ясно какво е това стопове!!!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 May 2009 - 03:25 PM
Ама влизаме във форма лека-полека.
Снимката с кокала е от зимата...

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 22 May 2009 - 03:30 PM
techichi, в May 22 2009, 11:09 AM, написа:
ще се повторя,но за съжаление от това отклонение в характера нама измъкване.Нагледните примери си ги имам в къщи,за това пък трайно се предава

Благодаря много techichi и пак поздравления за мънеците. да ги Нагункаш много

Публикувано: 22 May 2009 - 03:32 PM
Pomeran, в May 22 2009, 02:22 PM, написа:

О, Pomeran благодаря!Твоят дундьо расте ли?!Ще ви погостувам в темата,може би ще го видя!Сладурите растат бързо.След месец ще мога да ви зарадвам с ново попълнение,стига всичко да е ок.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 May 2009 - 03:38 PM
nivea, в May 22 2009, 02:30 PM, написа:
ще се повторя,но за съжаление от това отклонение в характера нама измъкване.Нагледните примери си ги имам в къщи,за това пък трайно се предава

Благодаря ти Nivea!Ще ги намачкам и от теб!Утре правим месец и навлязохме в най-сладкият период.Вече се опитваме да се борим,да правим опити да се затичваме,че и да си поизвиваме ипоръмжаваме!Учим се да ядем допълнително,а вече и зъби ни тръгват иии пазете се пръсти,опашки и уши!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 May 2009 - 03:55 PM

ТУК
И да попитам, понеже прочетох в един сайт, че чихуато трудно се подава на дресировка или какъвто и да е вид обучение, все пак има ли някакви трикчета на които сте научили вашите бонбончета?
Опааа и това видео е много сладкоооо хаха:
ТУК2
Публикувано: 22 May 2009 - 05:08 PM
techichi, цункай бебетата от мен, че мачкането нещо ще им дойде в повече. :D

Публикувано: 22 May 2009 - 06:09 PM
ivan-z, в May 22 2009, 12:55 PM, написа:

Ей, принудихте ме да издребнявам...Извадих транспортир..!
Ъгълът на стопа е 95 градуса. Сега Чери е дебеличка и е 2.6 кг, височина на холка - 19 см...Чело кат' скафандър...
Съразмерност - абсолютна...Ама е дебеличка-вярно, но отслабва прогресивно.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 22 May 2009 - 07:18 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 09:25 PM
drjeliazkov, в May 22 2009, 08:23 AM, написа:
didi62, в May 21 2009, 10:55 PM, написа:
ivan-z, в May 20 2009, 01:41 PM, написа:

Здравейте,отдавна чета тук но не съм писала.Имам чихи на 2,5год като на първата снимка.Отскоро имаме проблем-появи се пигментация в черно на кожата Доктора каза че е алергия няма да изчезне пигментацията Стои като мръсно Преди 5дни при ваксиниране получи алергична реакция-целият стана на големи пъпки и започна да повръща Биха му инжекции и се оправи Някой имал ли е такива проблеми
Снимайте да видим как изглежда изменението.
Ето това е пигментацията

Човек който не обича животните не обича и хората
Публикувано: 22 May 2009 - 09:33 PM
didi62, в May 22 2009, 08:25 PM, написа:

Здравейте,отдавна чета тук но не съм писала.Имам чихи на 2,5год като на първата снимка.Отскоро имаме проблем-появи се пигментация в черно на кожата Доктора каза че е алергия няма да изчезне пигментацията Стои като мръсно Преди 5дни при ваксиниране получи алергична реакция-целият стана на големи пъпки и започна да повръща Биха му инжекции и се оправи Някой имал ли е такива проблеми
Ето това е пигментацията

Публикувано: 22 May 2009 - 09:37 PM

Ето това е пигментацията само че е по-чрно отколкото на снимката

Публикувано: 22 May 2009 - 09:50 PM
didi62, в May 22 2009, 08:37 PM, написа:

Ето това е пигментацията само че е по-чрно отколкото на снимката
извинявам се но още съм нова и май обърках нещата не зная как да изтрия двата поста които се дублират ако някой ми обясни....

Публикувано: 22 May 2009 - 10:20 PM
techichi, в May 22 2009, 01:38 PM, написа:

Благодаря ти Nivea!Ще ги намачкам и от теб!Утре правим месец и навлязохме в най-сладкият период.Вече се опитваме да се борим,да правим опити да се затичваме,че и да си поизвиваме ипоръмжаваме!Учим се да ядем допълнително,а вече и зъби ни тръгват иии пазете се пръсти,опашки и уши!
Аз за съжаление никога не съм ставала свидетел на поведение на такива мъници,но само по приказките ми звучи уникално преживяване, страхотни запомнящи се моменти. пу пу да са ти живи и здрави и успех с бъдещите собственици на тези очарователни същества.
Ivan-Z,то между вашите кучета и Чери няма база сравнение(Фаня е уникална)...много оптимистично е дори да е 3кг,давам доста повече( да ме извини доктор Желязков). но ние пишем тук и слагаме снимки, за да имат хората реална представа за това как изглежда едно чихуа в стандартите на породата, а не за да се представят екземпляри който само наподобяват, а собствениците им да твърдят, че са с оценка на макс и да прехвалват кучетата си. както вече казах, ето така се поражда объркването на всички не толкова запознати с породата. разбирам, че мисълта е "по-хубаво от моето няма",но нека бъдем реалисти...дори аз в Аладар(който е с родословие на шампиони) виждам повече недостатъци, отколкото г-н Желязков намира в Чери...Извинете ме,но това е недопустимо. запознайте се със стандартите,а не само да говорите. няма лошо в това да показвате кучето и да си го обичате,но да твърдите, че е уникален екземпляр,в критериите на породата е меко казано нелепо...мислех темата за изчерпана и ясна, но явно не е.
Публикувано: 22 May 2009 - 10:49 PM
nivea, в May 22 2009, 08:20 PM, написа:
techichi, в May 22 2009, 01:38 PM, написа:

Аз за съжаление никога не съм ставала свидетел на поведение на такива мъници,но само по приказките ми звучи уникално преживяване, страхотни запомнящи се моменти. пу пу да са ти живи и здрави и успех с бъдещите собственици на тези очарователни същества.
Ivan-Z,то между вашите кучета и Чери няма база сравнение(Фаня е уникална)...много оптимистично е дори да е 3кг,давам доста повече( да ме извини доктор Желязков). но ние пишем тук и слагаме снимки, за да имат хората реална представа за това как изглежда едно чихуа в стандартите на породата, а не за да се представят екземпляри който само наподобяват, а собствениците им да твърдят, че са с оценка на макс и да прехвалват кучетата си. както вече казах, ето така се поражда объркването на всички не толкова запознати с породата. разбирам, че мисълта е "по-хубаво от моето няма",но нека бъдем реалисти...дори аз в Аладар(който е с родословие на шампиони) виждам повече недостатъци, отколкото г-н Желязков намира в Чери...Извинете ме,но това е недопустимо. запознайте се със стандартите,а не само да говорите. няма лошо в това да показвате кучето и да си го обичате,но да твърдите, че е уникален екземпляр,в критериите на породата е меко казано нелепо...мислех темата за изчерпана и ясна, но явно не е.
Nivea,благодаря!Наистина сладурските моменти са много,а пък и те сами по себе си са сладури.Е моментите обаче не се помнят,но за това пък са снимките.Е стига да се улови моментът.Аз пък съм с предимството,че това ми се случва честичко.Надявям се бебоците да попаднат при свестни стопани и да ме радват и като възрастни!

Нашият отбор пожелаваме на всички сладки сънища!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 May 2009 - 11:18 PM