nivea, в May 22 2009, 11:16 PM, написа:
Durka къде се изгубихте? как сте?
Хей ,мерси че се сети а нас.......

Пращам ти виртуални цики и гунки..........
Аз си трайкам и само чета,защото темата която захващате аз нямам познанията а и не бива след като не разбирам нищо да се меся.........Само ще кажа,че всеки ден чета форума и вече друга песен пея-РОДОСЛОВИЕТО е много важно при избора на куче и дори съветвам мои познати които искат да имат куче да се насочват САМО на такива.......
Иначе и моят хубостник е доста нашишкавял............не съм го теглила скоро......ама е дудав от всякъде......постоянно се моли на два крака като Гаврошче и е много смешен.........И той е доста плах на вън.........Обаче забелязвам,че започва и тий да се отваря на големите-обаче..................ха-ха...........след като ги отминем и се обръща и започва да ги лайоти.........

Аз почти не смея да го изведа когато съм сама с детето,защото имахме много страшен инцидент .Без малко да ни наръфат глутница кучета(а в нашият квартал е гъмжилник)...........
Сега се подготвяме за морето..........и много пак се плаша как ще се оправя с него и детето.......
Хей ти с какво го обезпаразитяваш външно...........На нас ни слагаха Фронтлайн преди месец и сега сме за нова манипулация..........