Ancheto, в Jun 12 2009, 12:21 AM, написа:
Миличка , какво толкова ще и стане от хуманната храна? Остави рекламите , където само си хвалят стоката.....да не забравим , че всяка серия бил а по-добра от предната ( и често пишат как са премахнали нещо си от предната серия , защото не било добро ). Рискът е само , че може да стане злоядичко или шошенце. Мога да ви кажа , че храненето със сурово месо ще направи от вашето куче уникално лъскаво и пухесто (ако е с дълъг косъм ) кипящо от енергия съкровище. Но заради множеството празити и бактерии ,които може да съдържа месото не се препоръчва консумацията му в суров вид.
Сухата храна и консервираната са просто за заети хора.
Тогава ти защо храниш със суха храна?Определено не защото си много заета.Как изобщо може да задаваш този въпрос.Та ти си развъдчик!Аз прекрасно зная какво става от човешката храна,на реклами въобще не обръщам внимание,отглеждам животни и съм се нагледала на пациенти хранещи с човешка храна.Всичките ми приятели и колеги се занимават като развъдчици или са ветеринари,дори и дистрибутори на храни.Постоянно обменяме информация,е все нещичко поназнайвам за това.Права си за суровото месо,всички го използваме за определени случаи,но не постоянно,защото най-малкото изходната воня е непоносима.То хубаво любимците на хората да са шошенца ,щом си ги харесват така,но каквото от вън такова и от вътре,а последиците са прекрасни.