Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2902 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 June 2009 - 08:36 AM

А я да видим навън дали няма нещо интересно.....
Тази ръка не става за закуска :ea_103: Ще потърся нещо друго

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2903 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:38 AM

Това пиле жълтото го пребиваме от бой най-редовно

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2904 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:42 AM

Май още ми се спи....ще ходя да си лягам....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2905 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 June 2009 - 09:06 AM

Добро утро и от нас с Бамби.
Имам доста да разказвам, снимки ще пусна довечера или утре, че не мога да я хвана в спокойно състояние, освен когато я взема на ръце.

Снощи ходихме на ветеринар. Госпожицата тежи килограм и половина и е в добро здраве. Отговаря си на чипа и родословието. Малко е стресирана. Дадох И водичка с мед, макар че вече е голяма и не вярвах да И стане нещо. Много си личи че е живяла в развъдник, защото взима всяка гранула от паничката и я крие или изяжда в някой ъгъл, където никой не може да И я вземе.
Радва се на котката, а на нея И е по-скоро любопитно. Застава някъде на високо и Бамби маха с опашка и скача за да я стигне. Много си хареса чантата за пренасяне и си влиза сама в нея. Като ме види и маха яко с опашка, ближе ми ръцете и иска да я взимам. Обича да я чешат по коремчето и зад ушичките. Чух я как лае тази сутрин като видя котката, май беше забравила, че ме дели с още някой. Котката изсъска, но не им давам да се приближават много ако не И държа лапите.
Спа при мен, което може би е грешка, а сутринта И се скарах защото се опита да ми гризе чехъла. Не отиде повече там :)

#2906 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 11 June 2009 - 09:11 AM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 10 2009, 10:52 PM, написа:

Очаквам утре топли,пресни снимки на момите :wub: !
Хей на на останалите дето само четете! :smile:

Даамм....и от durka чакаме едни обещани снимки :smile:
Само гледате ...ей... :ea_103: хващайте фотоапаратите ии... :oc_171:
User's Signature

Качена снимка

#2907 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 11 June 2009 - 09:28 AM

Shonned, много се радвам,че кученцето ти е добре и всичко е на ред!Да те радва много твоята сладурана!
Искам само да ти кажа,без да се засягаш,но това че взима гранулите и ги крие е маниер на хранене,а не защото е от развъдник.В развъдника от който е тя кучетата се хранят по отделно и конкуренция няма,пък и там храната е в изобилие.Моля ви да не ме разберете по грешно.Прекрасно е че си имате маца,малката ще е много по щастлива така,пък и маца след време :smile: А и ти много ще се забавляваш!Ще чакаме снимки да и се радваме!Ето,че Чери вече се справя прекрасно и ни започна денят с много красота :wub:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2908 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 11 June 2009 - 09:46 AM

Shonned, да не ви е свършила лентата на фотото...? :tb_195:
ЧЕРИ - колкото повече снимки, толкова по добре се вижда -прекрасен екземпляр. Браво.

Ето и ние се събуждаме....

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2909 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 09:47 AM

Тайра е станала глезла безподобна,от чинийка яде само в краен случай....чака да и подавам хапки в устата....ама съм доволна ,днеска хапна 5-6 гранули и то ненекиснати,после довърши с месце.
Shonned,направо ти завиждам,че малката иска да я гушкаш, мойто мишле е много мръдлесто и не обича да се гуши-дай и да си играе и да дъвче нещо-предпочита уши,носове и устни и неистово се стреми към тях... :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2910 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 June 2009 - 09:57 AM

techichi, няма за какво да се засягам. Аз куче гледам за пръв път през живота си. Така си мислех просто, но явно си е нейния начин да се храни. Ветеринаря каза че е малко дебеличка, т.е. трябва да свали 100-200 гр. като я гледам обаче тя почти не яде от стреса сигурно. Казаха ми че трябва да изяжда 70-75 гр. суха храна на ден (разпределена в 2 или 3 хранения). Довечера ще я изведа малко, но само на ръце? Дали е рано и ще се стресира?

Айде една снимка от вчера... не знам дали съм се справила добре със снимането. Тук спи непробудно.

Прикачена снимка

От днес ще има като успея да я хвана в спокойно състояние :af_089:

Благодаря много на всички за съветите и милите думи :)

#2911 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 11 June 2009 - 10:09 AM

Подрастващите имат неистова нужда нещо да дъвчат постоянно. Заради растежа и смяната на зъбите.
ОСИГУРЯВАЙТЕ ИМ ПОСТОЯННО ПОДХОДЯЩИ ПОМАГАЛА ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ! ИНАЧЕ ДЪВЧАТ ВСИЧКО, КОЕТО ИМ ПОПАДНЕ И СТАВАТ ГОЛЕМИ БЕЛИ (ЧЕРИ БЕШЕ ГЛЪТНАЛА НАЙЛОН С ТЕЛ И КАНАП ОТ КОЛБАС, ЕДВА ОТЪРВА СКАЛПЕЛА!!).
ПОСЛЕ ПЪК СЪЩО ТРЯБВА ТАКЪВ АРСЕНАЛ ОТ ПОСОБИЯ ИНАЧЕ ЛЕСНО НАТРУПВАТ ЗЪБЕН КАМЪК И СТВА ЕДНА....
ПАРОДОНТИТЪТ СЪСИПВА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ.
ПОДДЪРЖАЙТЕ ЗЪБИТЕ!!! МНОГО Е ВАЖНО!!
ИМА СПЕЦИАЛНИ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ, КОИТО СЕ ГРИЗАТ И ЗА 1- 2 ЧАСА СЕ ПРЕВРЪЩАТ НА БЕЗОПАСНА ВКУСНА КАША...ЧИСТЯТ ПЕРФЕКТНО И МЛЕЧНИТЕ И ПОСТОЯННИТЕ ЗЪБИ, СЪЩО И ПОСОБИЯ ОТ СПЕЦ. МАТЕРИЯ, МИРИШАТ НА МЕНТА (ТЕ ИЗДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ)
ИМА И МН. ДОБРА ВОДА, КОЯТО СЕ ДОБАВЯ КЪМ ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ - ОТЛЕПВА ЗЪБНИЯ КАМЪК.
КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ЛЕКАРЯ СИ, ТОЙ ЗНАЕ. МЖЕ И ДА ВИ ЗАБЪРКА СПЕЦИАЛНА СМЕС ЗА ТОВА - ИЗЛИЗА ДОСТА ПО-ЕВТИНО.( ВОДАТА Е НАД 20 ЛВ.)

Прикачена снимка

СТОМАТОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД ПОНЕ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО!!!
Прикачена снимка
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2912 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:14 AM

Показване на мнениетоShonned, в Jun 11 2009, 10:57 AM, написа:

techichi, няма за какво да се засягам. Аз куче гледам за пръв път през живота си. Така си мислех просто, но явно си е нейния начин да се храни. Ветеринаря каза че е малко дебеличка, т.е. трябва да свали 100-200 гр. като я гледам обаче тя почти не яде от стреса сигурно. Казаха ми че трябва да изяжда 70-75 гр. суха храна на ден (разпределена в 2 или 3 хранения). Довечера ще я изведа малко, но само на ръце? Дали е рано и ще се стресира?

Благодаря ти,че ме разбра! :smile: Този грамаж който са ти посочили ми се струва малко множко,но ти сама трябва да прецениш дали и пасва.Тя ще расте на височина още пък и вчера е дошла тук,такаче лично аз мисля че можеш да я храниш известно време на корем по три пъти на ден.Няма да стане прасе,спокойно.А за разходките точно нея не я пускай от първият път на земята ,че можеш да не си я видиш повече,като имам пред вид от кои кучета произхожда.Това го казвам с най мили чувства,за да е всичко на ред.Ще реагира като някои мои :ab_041: и като на Nivea!Първо добре да опознае околният свят.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2913 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 June 2009 - 10:29 AM

За съжаление зъбният камък е голям проблем при много кучета. Имах преди години пинчерка , която беше с перфектно бели зъби, но със суха храна не се хранеше. Сестра и , която беше в приятелката ми , беше много зле със зъбите. И устата почва много гадно да мирише от зъбният камък (((

Чери си е гевезанка и явно много "ухажвана " от апаратите

Бамби наистина може да си крие гранулката , защото така и е интересно , а не , защото е от развъдник. Например Илветка обожава все нещо да заравя , да крие , много е игрива. Юрий е уравновесен , спокоен и никога не е лаком . Едното от бебетата на Илветка от сега го забелязвам , че му е весело да си извади гранулката от чинията и ако се е нахранило даже иска и в къщичката да си занесе въпреки , че паничката е винаги пълна с гранулка.
А колкото до разходките , аз мисля , че е най-добре веднага да я запознаеш с околният свят, с повода и с всичко на вън. Опитвай по-малко да се държите на ръце, а просто да клякаш до нея и да я успокояваш ако се стресне от нещо. Колкото по-рано и повече са разходките е по-добре за оформянето на характера на кучето и възможността да си намери своето място в йерархията на вън и у дома.

#2914 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:32 AM

Това е първото ми кученце-Чери,то не е от породата,даже си няма порода,но за мен е и винаги ще си остане номер едно.Няма я вече.Загубих я изцяло по моя вина....и още ме боли и вината ме изгаря.Не съм публикувала нейни снимки,а тя заслужава,беше невероятно кученце......и имаше една капка "Чихуаска" кръв във вените си.ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ,ЧЕРИ.Прости ми че не те опазих.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2915 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 June 2009 - 10:39 AM

Чери е прекрасна , много красиво кученце и се радвам , че сподели нейни снимки с нас.
Казват : "Бог обича добрите и рано ги прибира при себе си , защото са му нужни . Кой сме ние , за да му се сърдим ?"

Чери винаги ще си остане НАЙ,НАЙ за теб , както и всяко друго пале ще е с нещо най, най ..

#2916 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 10:40 AM

Хубава е ....Съжалявам за загубата й
User's Signature

Качена снимка

#2917 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:46 AM

Благодаря ви за милите думи,знам че не беше много уместно,ама не издържах,на Тайра да има снимки,пък Чери- не.Оф....мислех че съм приключила със сълзите,ама.....много ми дойде...а съм на работа...ще се оттегля

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2918 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 June 2009 - 10:50 AM

Сълзите не са слабост , но сега се усмихни , защото ти предстоят още много хубави моменти с твоята малка сладуранка.

#2919 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:57 AM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 11 2009, 11:50 AM, написа:

Сълзите не са слабост , но сега се усмихни , защото ти предстоят още много хубави моменти с твоята малка сладуранка.

Дай боже, надявам се дълги години да сме заедно.Но за момента ме тресе параноята,както е видно от постовете ми......
User's Signature

Качена снимка

#2920 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:59 AM

Много съжалявам за загубата! Знам какво е... Усмихни се! Бъди силна и се наслаждавай на новото сладурче.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2921 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 12:17 PM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 11 2009, 11:29 AM, написа:

За съжаление зъбният камък е голям проблем при много кучета. Имах преди години пинчерка , която беше с перфектно бели зъби, но със суха храна не се хранеше. Сестра и , която беше в приятелката ми , беше много зле със зъбите. И устата почва много гадно да мирише от зъбният камък (((

Чери си е гевезанка и явно много "ухажвана " от апаратите

Бамби наистина може да си крие гранулката , защото така и е интересно , а не , защото е от развъдник. Например Илветка обожава все нещо да заравя , да крие , много е игрива. Юрий е уравновесен , спокоен и никога не е лаком . Едното от бебетата на Илветка от сега го забелязвам , че му е весело да си извади гранулката от чинията и ако се е нахранило даже иска и в къщичката да си занесе въпреки , че паничката е винаги пълна с гранулка.
А колкото до разходките , аз мисля , че е най-добре веднага да я запознаеш с околният свят, с повода и с всичко на вън. Опитвай по-малко да се държите на ръце, а просто да клякаш до нея и да я успокояваш ако се стресне от нещо. Колкото по-рано и повече са разходките е по-добре за оформянето на характера на кучето и възможността да си намери своето място в йерархията на вън и у дома.

Ancheto,права си за всичко,но ще си позволя да поспоря с теб конкретно за нейното куче с цел то да остане нейно ,а не да му види само петите.Повярвай ми ,зная болезнено какво пиша.Ако тя направи грешката от самото начало да го остави свободно до нея при първият човек ,който види ще хукне с невероятна бързина в обратната посока и няма повече да си види кучето.А ако неокопитено това създание усети нашииника и то с повод на врата си ще падне такова мятане и въртене,че самата стопанка ще се разреве.Ани,тази отвратилна черта на характерите им се предава изключително трайно и няма оправяне.Повярвай ми имам ги от тази линия 6 такива идиота които, винаги ми късат нервите.Първото ми куче от тези все още никога не я пускам от повод,не веднъж съм правила грешката да и се доверя и после съм съжалявала жестоко.В момента имам три такива мъника ,които просто ме побъркват и скоро нямам шанс да ги науча на повод.Не искам да плаша Shonned,но да го има предвид,за да може наистина да се радва на контакта си с кучето.Разбира се,че има и кучета ,които като им сложиш нашииник и повод тръгват така сякаш винаги са били вързани,имам и такива.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »