Говорилня
Публикувано: 12 June 2009 - 10:08 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 10:22 AM
Че те даже не могат да се мерят с нас по посещаемост....да не говорим какви кучета прави една нация дето ги ползва за храна после....!!!

Слагам първи подпис МОД да ни сложи на "по-горните" места, с дебелите букви...!!!

СТАЧКА! СТАЧКА!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 12 June 2009 - 10:27 AM
Ancheto, в Jun 12 2009, 01:11 AM, написа:
Поздрави и целувки.
Ancheto,разбира се че няма значение кой кого познава и мисля,че съм показала точно това.Но да ме извиниш,като омаловажаваш моят опит,който се съмнявам,че е по-малък от твоят,ме принуди да го напиша,легендите са зад гърбът ми твърде отдавна.Съжалявам,че не ти разбрах шегата,вероятно е навик да се ядосвам на тези хора,които не желаят да разберат как да хранят кучетата си правилно,а после идват и реват ,,ама защо така,ама ще се оправи ли,,.Бих искала тук да бъда полезна,а не да объркваме тези,които тепърва ще се учат.Ще се радвам да сме винаги на едно мнение и да се радваме на контактите си.Извини ме и ти ако съм те засегнала с нещо

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 10:28 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 10:29 AM
drjeliazkov, в Jun 12 2009, 11:06 AM, написа:
Купувайте след препоръка от вет. лекар.
Опитат ли от масата - си остават на обща храна. Тогава няма по-добро от месото. Суровото е най-пълноценна храна, но с доказан санитарно чист произход....
Хей докторе,днес много ми хареса!Специален поздрав от мен!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 10:34 AM
drjeliazkov, в Jun 12 2009, 09:22 AM, написа:
Че те даже не могат да се мерят с нас по посещаемост....да не говорим какви кучета прави една нация дето ги ползва за храна после....!!!

Слагам първи подпис МОД да ни сложи на "по-горните" места, с дебелите букви...!!!

СТАЧКА! СТАЧКА!

Абе...само Доктора ли ще стачкува...????

Публикувано: 12 June 2009 - 10:37 AM
didi62, в Jun 12 2009, 01:43 AM, написа:
techichi ами той само хормонът му е в главата готов е на всичко живо по едно време постоянно притесняваше персийката за сега я е оставил малко в почивка но като са сами не зная какво става Нея я намирам качена където той не я стига А възможно ли е по тази причина да е по агресивен
Didi62, за мен имаш два варианта.Или да го задоволяваш редовно,т.е.да му осигоряваш кучки,защото с един път няма да стане или просто да го лишиш от топките му.Разходките само до някъде ще го разсеят.Не само,че е възможно,но и точно това е причината да му нараства агресивността.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 10:47 AM
techichi, в Jun 12 2009, 11:37 AM, написа:
didi62, в Jun 12 2009, 01:43 AM, написа:
techichi ами той само хормонът му е в главата готов е на всичко живо по едно време постоянно притесняваше персийката за сега я е оставил малко в почивка но като са сами не зная какво става Нея я намирам качена където той не я стига А възможно ли е по тази причина да е по агресивен
Didi62, за мен имаш два варианта.Или да го задоволяваш редовно,т.е.да му осигоряваш кучки,защото с един път няма да стане или просто да го лишиш от топките му.Разходките само до някъде ще го разсеят.Не само,че е възможно,но и точно това е причината да му нараства агресивността.
При женските получава ли се същото като се разгонят.Някой от вас кастрирал ли е женско чихуа или е достатъчно само да се пазят във "Онези дни" - за инжекциите съм слушала ,че са вредни, та ги изключвам като вариант....
Публикувано: 12 June 2009 - 10:52 AM
ТРЕТИРАНЕТО С ХОРМОНИ ОТДАВНА НЕ СЕ ПРИЛАГА В НОРМАЛНИЯ СВЯТ!
АЗ СЪЩО НЕ ГО ПРИЛАГАМ.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 12 June 2009 - 11:01 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 11:12 AM
ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КУЧКИ И КОТКИ КАСТРИРАНИ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕСТРУС, СА С НАД 90% ПО-МАЛКА ВЕРОЯТНОСТ ДА РАЗВИЯТ ТУМОРИ НА ГЪРДИТЕ. ЗА ПИОМЕТРАТА НЕ СЕ ГОВОРИ, РАЗБИРА СЕ!
ИНАЧЕ Е БОНУС И ОТЪРВАВАНЕТО ОТ ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС, КОЙТО ПРИЧИНЯВА МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 12 June 2009 - 11:32 AM
Аз трябва ли да я кастрирам?
Публикувано: 12 June 2009 - 12:04 PM
АКО ВЛЕЗЕТЕ В СВЕТОВНИЯ РЕГИСТЪР НА МАРКИТЕ ХРАНИ ПО КАТЕГОРИЯ, ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ НАПРИМЕР РОЯЛ КАНИН Е В КАТЕГОРИЯ 2 ! (НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС Е КАТЕГОРИЯ 6 )
ЕДИНСТВЕНО ХИЛС И ХЕПИТО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ СТАВАТ, С НЯКОИ УТОЧНЕНИЯ...
ТЪРСЕТЕ КЛАС ОТ "СУПЕР ПРЕМИУМ" НАГОРЕ.
ЧИХИТИТЕ НИ НЕ ЯДАТ МНОГО, ТАКА ЧЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ НАМАЛЕНИЕТО И ДА ИМ ДАВАМЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 12 June 2009 - 01:09 PM
И не мога да се въздържа да не споделя какъв начин открих за хапване на гранулата

Значи днес на обед накълцах много надребно парченце сурово св.филенце голямо колкото нокътя на палеца,почти на пастет го направих,после го смесих хубавичко с лъжица гранулки стиснах в шепата за по-добро смесване и после да видите Тайрата дали не яде гранули с кеф...

Публикувано: 12 June 2009 - 01:25 PM
drjeliazkov, в Jun 12 2009, 12:12 PM, написа:
ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КУЧКИ И КОТКИ КАСТРИРАНИ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕСТРУС, СА С НАД 90% ПО-МАЛКА ВЕРОЯТНОСТ ДА РАЗВИЯТ ТУМОРИ НА ГЪРДИТЕ. ЗА ПИОМЕТРАТА НЕ СЕ ГОВОРИ, РАЗБИРА СЕ!
ИНАЧЕ Е БОНУС И ОТЪРВАВАНЕТО ОТ ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС, КОЙТО ПРИЧИНЯВА МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ.
Аз също съм изцяло за кастрация при кучета,които няма да се размножават,само че при някои женски от малките породи разгонването протича почти незабележимо и даже не всяка година се разгонват (лично познавам такова куче- булонка),та се питах дали да не изчакам да видя как ще е при мойто преди да го подлагам на операция,която не е толкова лека като при мъжките...Чери,първото ми куче го кастрирах преди първото разгонване,на втория ден вече беше забравила,а след месец нямаше и белег,ама аз много се стресирах от цялата ситуация, излизането от упойката си е бая гадно,езика виси навън, повръщане...Страх ме е да мина пак през това....
Иначе нежелана бременност при тия мишоци няма как да се получи,нали са ни все пред очите.
Публикувано: 12 June 2009 - 02:26 PM
Всичко е наред , ще се опитам да съм по-ясна друг път .

Докторе, съгласна съм , че си заслужаваме да сме на "първите редове" . Даже си мечтая за сайт на клуба както имат другите държави
Публикувано: 12 June 2009 - 03:29 PM

Я по добре по същество!Хубаво си мечтаеш за този сайт,но какво полезно и на кого би донесъл той,разкажи как си го представяш,стана ми интересно!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 03:47 PM
Също и едно малко каренце долу в ъгъла на сайта за всички желаещи да се регистрират, но нямат родословия по различни причини....като място за събиране на ЧИХИСТИ....а не да ходим немили - недраги по разни форуми да се развяваме, .....повечето анонимни....!

Ей сега ще се обадя на моя, личния ми хакер и ще запазя директорията с името, .....ама защо да съм аз, а не примерно някой, който се води официален главен ЧИХИСТ за БГ. ....
.....и защото ако събера само клиентите ми ЧИХИСТИ, хората, които консултирам и поддържам някаква връзка и те станали за един клуб, както може би някои си го представят....ама не трябва да е така.....
Ето, в един форум не можем да се издигнем - пишат ни в дъното след някакви си хъскита, чау--чаута, булдози и разна друга твар....
Ако има истински ЧИХИСТИ в тая държава, нека си проличи, иначе отивам и запазвам директорията chihuhua.bg например....и няма да я продам после...тъй да знаете...!! На моето си куче щяе я кръстя..!!!
СТАЧКА на МОД-а!!!
Искаме да сме горе, при другите, а не чихуахуа форума да е като подфорум на другите (така изглеждаме поне)!!!!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 12 June 2009 - 04:02 PM
drjeliazkov, в Jun 12 2009, 04:47 PM, написа:
Също и едно малко каренце долу в ъгъла на сайта за всички желаещи да се регистрират, но нямат родословия по различни причини....като място за събиране на ЧЕХИСТИ....а не да ходим немили - недраги по разни форуми да се развяваме, .....повечето анонимни....!

Ей сега ще се обадя на моя, личния ми хакер и ще запазя директорията с името, .....ама защо да съм аз, а не примерно някой, който се води официален главен ЧЕХИСТ за БГ. ....
Добре де,хубаво!Ама защо трябва в този сайт да фигурират и тези без родословията,за да си правят връзките за размножаване/не развъждане/ по-лесни ли?Те и сега достатъчно добре си се надушват и си правят нежеланата популация!Аз лично нямам нито желание нито интерес за такова нещо.Ако исках някой да ми обсъжда кучетата и да ми знае и майчиното мляко щях да си направя свой сайт.И кой да го поддържа този сайт,нали и за това трябват пари,а пари от българин-хахаха!Но може и да не съм права!не съм го видяла нагледно за да кажа.
Вие четящете какво ще кажете?

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 June 2009 - 04:09 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia