Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2961 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 June 2009 - 10:08 AM

:ha_081: Безброй целувки от нас . Много , много сте хубави . Радвам се , че вече е спокойна и ти си щастлива с това съкровище. Името много и отива наистина )))

#2962 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 12 June 2009 - 10:22 AM

Сега виждам, че форумът за нашата царствена порода не е на онези по горни позиции, сякаш е с по-малко социално значение от да речем Чау-Чау или Фр. булдог и др....
Че те даже не могат да се мерят с нас по посещаемост....да не говорим какви кучета прави една нация дето ги ползва за храна после....!!! :eg_033:

Слагам първи подпис МОД да ни сложи на "по-горните" места, с дебелите букви...!!! :ae_085:
СТАЧКА! СТАЧКА! :ug_119:
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2963 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 12 June 2009 - 10:27 AM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 12 2009, 01:11 AM, написа:

Кой кого познава няма значение , за останалото спирам да давам мнение. Изхождам от опитът си , не от легенди....Предният ми пост беше шеговит, но ти го прие по друг начин , приемам , че причината е в мен и се извинявам за това. Няма да се повтори повече.
Поздрави и целувки.

Ancheto,разбира се че няма значение кой кого познава и мисля,че съм показала точно това.Но да ме извиниш,като омаловажаваш моят опит,който се съмнявам,че е по-малък от твоят,ме принуди да го напиша,легендите са зад гърбът ми твърде отдавна.Съжалявам,че не ти разбрах шегата,вероятно е навик да се ядосвам на тези хора,които не желаят да разберат как да хранят кучетата си правилно,а после идват и реват ,,ама защо така,ама ще се оправи ли,,.Бих искала тук да бъда полезна,а не да объркваме тези,които тепърва ще се учат.Ще се радвам да сме винаги на едно мнение и да се радваме на контактите си.Извини ме и ти ако съм те засегнала с нещо :ha_081: ,приемам всякакви упреци!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2964 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 10:28 AM

Shonned,много е сладка красавицата ,с "гримирани" очички.....Радвай се ,че е гушлива...искам и аз да гушкам ,ама мойто бебе само като е сънливо позволява,иначе дай и да се закача само.... Да я нацелуваш по голото коремче :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2965 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 10:29 AM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в Jun 12 2009, 11:06 AM, написа:

Най-добре е да свикнат от рано с гранулите, но само качествени. Широкорекламираните марки са просто вредни.
Купувайте след препоръка от вет. лекар.
Опитат ли от масата - си остават на обща храна. Тогава няма по-добро от месото. Суровото е най-пълноценна храна, но с доказан санитарно чист произход....

Хей докторе,днес много ми хареса!Специален поздрав от мен!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2966 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 June 2009 - 10:34 AM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в Jun 12 2009, 09:22 AM, написа:

Сега виждам, че форумът за нашата царствена порода не е на онези по горни позиции, сякаш е с по-малко социално значение от да речем Чау-Чау или Фр. булдог и др....
Че те даже не могат да се мерят с нас по посещаемост....да не говорим какви кучета прави една нация дето ги ползва за храна после....!!! :eg_033:

Слагам първи подпис МОД да ни сложи на "по-горните" места, с дебелите букви...!!! :ae_085:
СТАЧКА! СТАЧКА! :ug_119:

Абе...само Доктора ли ще стачкува...????
User's Signature

Качена снимка

#2967 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 10:37 AM

Показване на мнениетоdidi62, в Jun 12 2009, 01:43 AM, написа:

Ancheto Благодаря ти ми той сам се навира в ръцете на децата
techichi ами той само хормонът му е в главата готов е на всичко живо по едно време постоянно притесняваше персийката за сега я е оставил малко в почивка но като са сами не зная какво става Нея я намирам качена където той не я стига А възможно ли е по тази причина да е по агресивен

Didi62, за мен имаш два варианта.Или да го задоволяваш редовно,т.е.да му осигоряваш кучки,защото с един път няма да стане или просто да го лишиш от топките му.Разходките само до някъде ще го разсеят.Не само,че е възможно,но и точно това е причината да му нараства агресивността.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2968 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 10:47 AM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 12 2009, 11:37 AM, написа:

Показване на мнениетоdidi62, в Jun 12 2009, 01:43 AM, написа:

Ancheto Благодаря ти ми той сам се навира в ръцете на децата
techichi ами той само хормонът му е в главата готов е на всичко живо по едно време постоянно притесняваше персийката за сега я е оставил малко в почивка но като са сами не зная какво става Нея я намирам качена където той не я стига А възможно ли е по тази причина да е по агресивен

Didi62, за мен имаш два варианта.Или да го задоволяваш редовно,т.е.да му осигоряваш кучки,защото с един път няма да стане или просто да го лишиш от топките му.Разходките само до някъде ще го разсеят.Не само,че е възможно,но и точно това е причината да му нараства агресивността.

При женските получава ли се същото като се разгонят.Някой от вас кастрирал ли е женско чихуа или е достатъчно само да се пазят във "Онези дни" - за инжекциите съм слушала ,че са вредни, та ги изключвам като вариант....
User's Signature

Качена снимка

#2969 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 12 June 2009 - 10:52 AM

Женска, която няма де се използва за разплод ДА СЕ КАСТРИРА ВЪЗМОЖНО НАЙ-РАНО! кОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! ИДЕАЛНИЯТ ВАРИАНТ Е ОЩЕ ПРЕДИ ПЪРВО РАЗГОНВАНЕ!
ТРЕТИРАНЕТО С ХОРМОНИ ОТДАВНА НЕ СЕ ПРИЛАГА В НОРМАЛНИЯ СВЯТ!
АЗ СЪЩО НЕ ГО ПРИЛАГАМ.
User's Signature

СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2970 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:01 AM

Да,да така е!Затова кучетата PET клас,т.е.кучета домашни любимци се кастрират.По целият свят така се прави,само ние тук още не го възприемаме.Няма нищо жестоко в това,това са рутинни операции.При мен когато кучетата си изпълнят развъдният план и искам да ги издам като домашни любимци веднага ги кастрирам.И продължават животът си като едни щастливи кучета мислещи само за игра.А също и удължен живот!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2971 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 11:12 AM

АЗ ГОВОРЯ КАТО ЛЕКАР. СТАВА ДУМА ЕДИНСТВЕНО ЗА ЗДРАВЕТО ИМ....
ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КУЧКИ И КОТКИ КАСТРИРАНИ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕСТРУС, СА С НАД 90% ПО-МАЛКА ВЕРОЯТНОСТ ДА РАЗВИЯТ ТУМОРИ НА ГЪРДИТЕ. ЗА ПИОМЕТРАТА НЕ СЕ ГОВОРИ, РАЗБИРА СЕ!
ИНАЧЕ Е БОНУС И ОТЪРВАВАНЕТО ОТ ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС, КОЙТО ПРИЧИНЯВА МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ.
User's Signature

СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2972 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 June 2009 - 11:32 AM

Добре де каква храна да И давам. Всеки хвали храната от която има сметка. Роял Канин вече я били развалили, понеже се произвеждала в Румъния хм. Препоръчаха ми Eukanuba. A какви са тези Proplan, Best Choce Germany, NutraGold, Arden Grange, Hills, , Happy dog ? Сега взех от ветеринаря Мегадог или нещо подобно, но не я яде с особен апетит... не знам.

Аз трябва ли да я кастрирам?

#2973 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 12:04 PM

НИТО ЕДНА МАРКА ОТ ИЗБРОЕНИТЕ НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ПОСТОЯННА КОНСУМАЦИЯ.
АКО ВЛЕЗЕТЕ В СВЕТОВНИЯ РЕГИСТЪР НА МАРКИТЕ ХРАНИ ПО КАТЕГОРИЯ, ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ НАПРИМЕР РОЯЛ КАНИН Е В КАТЕГОРИЯ 2 ! (НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС Е КАТЕГОРИЯ 6 )
ЕДИНСТВЕНО ХИЛС И ХЕПИТО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ СТАВАТ, С НЯКОИ УТОЧНЕНИЯ...
ТЪРСЕТЕ КЛАС ОТ "СУПЕР ПРЕМИУМ" НАГОРЕ.
ЧИХИТИТЕ НИ НЕ ЯДАТ МНОГО, ТАКА ЧЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ НАМАЛЕНИЕТО И ДА ИМ ДАВАМЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО!
User's Signature

СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2974 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 01:09 PM

То има значение и коя марка ще си хареса кучето....мойто първото например ядеше само някакви за чуствителен стомах с водорасли на Нугетс от 7 лв и чат-пат Вирбак,а съм я пробвала на всичките, и по интернет съм поръчвала,ама не....Рояла не искаше и да го помирише даже...А сегашното пък си хареса точно Рояла...

И не мога да се въздържа да не споделя какъв начин открих за хапване на гранулата :ab_041:
Значи днес на обед накълцах много надребно парченце сурово св.филенце голямо колкото нокътя на палеца,почти на пастет го направих,после го смесих хубавичко с лъжица гранулки стиснах в шепата за по-добро смесване и после да видите Тайрата дали не яде гранули с кеф... :af_089: Отне ми не повече от 5 минути,хем и ги давах гранулките една по една в устата,само ме притеснява дали ги дъвче добре или гълта направо,че нещо хрупане не можах да чуя....
User's Signature

Качена снимка

#2975 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 01:25 PM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в Jun 12 2009, 12:12 PM, написа:

АЗ ГОВОРЯ КАТО ЛЕКАР. СТАВА ДУМА ЕДИНСТВЕНО ЗА ЗДРАВЕТО ИМ....
ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КУЧКИ И КОТКИ КАСТРИРАНИ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕСТРУС, СА С НАД 90% ПО-МАЛКА ВЕРОЯТНОСТ ДА РАЗВИЯТ ТУМОРИ НА ГЪРДИТЕ. ЗА ПИОМЕТРАТА НЕ СЕ ГОВОРИ, РАЗБИРА СЕ!
ИНАЧЕ Е БОНУС И ОТЪРВАВАНЕТО ОТ ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС, КОЙТО ПРИЧИНЯВА МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ.

Аз също съм изцяло за кастрация при кучета,които няма да се размножават,само че при някои женски от малките породи разгонването протича почти незабележимо и даже не всяка година се разгонват (лично познавам такова куче- булонка),та се питах дали да не изчакам да видя как ще е при мойто преди да го подлагам на операция,която не е толкова лека като при мъжките...Чери,първото ми куче го кастрирах преди първото разгонване,на втория ден вече беше забравила,а след месец нямаше и белег,ама аз много се стресирах от цялата ситуация, излизането от упойката си е бая гадно,езика виси навън, повръщане...Страх ме е да мина пак през това....
Иначе нежелана бременност при тия мишоци няма как да се получи,нали са ни все пред очите.
User's Signature

Качена снимка

#2976 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 June 2009 - 02:26 PM

techichi, не съм и мислила да омаловажа казаното от теб , даже бях допълнила , че си ги познаваш като нрав , за крушата и дървото ... и т.н. , това трябваше да звучи в твоя подкрепа, явно не се е получило .Ако реша да споря и да се дракам с някого ще си го направя много по-явно . И все пак , дори и близнаци(визирам хората) имат различни характери нищо , че носят еднакви гени .
Всичко е наред , ще се опитам да съм по-ясна друг път . :fc_026:

Докторе, съгласна съм , че си заслужаваме да сме на "първите редове" . Даже си мечтая за сайт на клуба както имат другите държави

#2977 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:29 PM

Ancheto, няма никакъв проблем,всичко е ОК :rc_036: :fc_026: Не съм си и помисляла,че искаш да се заяждаш.Просто един лек спор :smile:!
Я по добре по същество!Хубаво си мечтаеш за този сайт,но какво полезно и на кого би донесъл той,разкажи как си го представяш,стана ми интересно! :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2978 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 03:47 PM

Aз си го представям като видно място, регистър на развъдниците в БГ, членове на клуба. С точна информация за всички кучета, с публикувани родословия, снимки, история, контакти, обяви, полезни информации....
Също и едно малко каренце долу в ъгъла на сайта за всички желаещи да се регистрират, но нямат родословия по различни причини....като място за събиране на ЧИХИСТИ....а не да ходим немили - недраги по разни форуми да се развяваме, .....повечето анонимни....! :zz_220:
Ей сега ще се обадя на моя, личния ми хакер и ще запазя директорията с името, .....ама защо да съм аз, а не примерно някой, който се води официален главен ЧИХИСТ за БГ. ....

.....и защото ако събера само клиентите ми ЧИХИСТИ, хората, които консултирам и поддържам някаква връзка и те станали за един клуб, както може би някои си го представят....ама не трябва да е така.....
Ето, в един форум не можем да се издигнем - пишат ни в дъното след някакви си хъскита, чау--чаута, булдози и разна друга твар....
Ако има истински ЧИХИСТИ в тая държава, нека си проличи, иначе отивам и запазвам директорията chihuhua.bg например....и няма да я продам после...тъй да знаете...!! На моето си куче щяе я кръстя..!!!
СТАЧКА на МОД-а!!!
Искаме да сме горе, при другите, а не чихуахуа форума да е като подфорум на другите (така изглеждаме поне)!!!! :ug_119: ( тъй де, отнякъде трябва да се почне обединението)
User's Signature

СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2979 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:02 PM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в Jun 12 2009, 04:47 PM, написа:

Aз си го представям като видно място, регистър на развъдниците в БГ, членове на клуба. С точна информация за всички кучета, с публикувани родословия, снимки, история, контакти, обяви, полезни информации....
Също и едно малко каренце долу в ъгъла на сайта за всички желаещи да се регистрират, но нямат родословия по различни причини....като място за събиране на ЧЕХИСТИ....а не да ходим немили - недраги по разни форуми да се развяваме, .....повечето анонимни....! :zz_220:
Ей сега ще се обадя на моя, личния ми хакер и ще запазя директорията с името, .....ама защо да съм аз, а не примерно някой, който се води официален главен ЧЕХИСТ за БГ. ....

Добре де,хубаво!Ама защо трябва в този сайт да фигурират и тези без родословията,за да си правят връзките за размножаване/не развъждане/ по-лесни ли?Те и сега достатъчно добре си се надушват и си правят нежеланата популация!Аз лично нямам нито желание нито интерес за такова нещо.Ако исках някой да ми обсъжда кучетата и да ми знае и майчиното мляко щях да си направя свой сайт.И кой да го поддържа този сайт,нали и за това трябват пари,а пари от българин-хахаха!Но може и да не съм права!не съм го видяла нагледно за да кажа.
Вие четящете какво ще кажете?
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2980 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:09 PM

Е,извинявайте ама това със стачката ми звучи тъпо.Защо трябва да се бутаме горе?Ние нямаме подтеми,че да искаме повече от това.Тук общо взето няколко човека си дрънкаме и това е,не е кой знае какво!А тези дето преди бяха активни само четат,къде явно,къде прикрито и ни гледат сеира.Получават си полезната информация без никакво хабене и си въдят домашните любимци.Току някой се престраши и изтреска нещо и после хайде пак в дупката!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Последна »