Говорилня
Публикувано: 17 June 2009 - 01:27 PM
Вижте колко е хубаво когато има повече снимки!Чери,браво много добре се справаш

Днес една случка на сутрешната ни разходка много ми развали настроението,въпреки че често ми се случват такива сцени.На кратко.Бях с една от проблемните кучки.Срещу мен идваше баща с десетина годишното си момченце на колело.Реших да не взимам на ръце плашливото зайче,за да се учи да преодолява идващото колело.Но тя като го видя се спря и после тръгна в обратна посока.Тогава милото детенце подгони кучето ми с колелото си и си представяте как ми прималя.Бащата му рекна лекично ,,недей бе,,но то разбира се не се впечатли и продължи да се опитва да сгази кучето ми.Тогава аз започнах да викам ,,спри,,при което татенцето се обърна и ми се изрепчи,,некъв проблем ли има,а?,,аз му отвърнах ,,очевидно не,, и тогава той рече,,а знаиш ли къв шут ще му прасна на това малкото и как ще хвърчи,,и посочи другата ми бременна кучка която вървеше до мен.Аз му казах,,защо сега правите проблем,не виждате ли че кученцето е бебе и се плаши?Той ,,Мене не ме интересува това да си ги връзвате,,Разбира се го попитах дали му се плаща после?И нямах предвид само с пари!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 02:13 PM
На мен слава богу не ми се е случвало с негативно отношение да се сблъскам,докато Чери беше малка и нали като зимно бебе все ходеше с якенца...много и се радваха всички...и после като поотрасна се чудеше как така я подминават някои хора без да и обръщат внимание

А за снимките голям папарак станах

Публикувано: 17 June 2009 - 02:53 PM

techichi, винаги е имало деца , които изтезават животните, не казвам , че всички са такива , но винаги ги има. Много от тях се променят и стават запленени от животните, мъчно ми е за останалите , които оставят злоба и завист да ядът всеки миг от безценният им живот. Много съжалявам , че с е е стреснало мъничето и дано забрави случката по-скоро.
Публикувано: 17 June 2009 - 03:22 PM
Нека да оставим неприятното и да говорим за хубавото общо помежду ни!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 03:39 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 03:50 PM
nivea, в Jun 17 2009, 04:39 PM, написа:
Nivea мила и на мен ми идва да ги режа с тъпото на ножа,ама после трябва да ги лежим като за хора!Всекидневно се сблъсквам с толкова ненужна злоба,че е отчайващо.В този случай не ме е яд толкова на детето,колкото на баща му. Той не само, че не се притесни от постъпката и непослушанието на детето си,но и ме изкара мен виновна,че виках да спре,което той трябваше да направи и че не исках то да се кефи плашейки и газейки кученцето ми.Но когато има спречкване и участва куче задължително този с кучето е виновен,просто защото съществува,независимо какво е станало.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 04:35 PM
Тя много обичаше да си играе с малки топчета,репички,шишарки даже се беше научила като ги захапе да ги метне и после да си ги гони и понякога ми мяткаше топчето аз да и го гоня...Та по време на една разходка около блока в който живеем гледам намерила си и си мятка нещо черно като найлонче из тревата,играе си па по едно време взе да го дъвче мераклийската.Кога погледнах по-добре - презерватив

А techichi да каже името на първото бебе,и ако трябва да помагаме за другите , с коя буква трябва да са.
Публикувано: 17 June 2009 - 05:07 PM
чери, в Jun 17 2009, 05:35 PM, написа:
Тя много обичаше да си играе с малки топчета,репички,шишарки даже се беше научила като ги захапе да ги метне и после да си ги гони и понякога ми мяткаше топчето аз да и го гоня...Та по време на една разходка около блока в който живеем гледам намерила си и си мятка нещо черно като найлонче из тревата,играе си па по едно време взе да го дъвче мераклийската.Кога погледнах по-добре - презерватив

А techichi да каже името на първото бебе,и ако трябва да помагаме за другите , с коя буква трябва да са.
Леле Черка умрях си от смях!
Дъщеря ти хубаво го е казала,пък после доказвай,че нямаш сестра/тук трябваше да има емотиконка, ама нещо пак ми примигват и нищо не става,направо са си като вирусчета/.
А за името не питай,че малко ме е срам да го кажа!Кръстиха го Мици,на таткото при който живее родилката.За да е по ясно,кучката ми е на договор и живее в друго семейство,но раждането и гледането на бебетата е при мен.Тъй,че първата буква ще е с М.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 05:35 PM

А за случката дето я разказа... Наистина нямам думи. Отношението на бащата е умопомрачителен пример на елементарност, простотия и бездушие. Аз си мислех,че тук прекаляват малко хората, защото обичат кучетата (и котките) повече от децата, но като се замисля май е по-добрият вариант от това, което на теб ти се е случило...
Публикувано: 17 June 2009 - 06:10 PM
А за случката,просто нямам думи,но стига за нея.лошото е,че ще има много такива.Дано само вашите да не са чести.А момата дето си е за нашата тема я чакам от утре.И на нея ще и е за пръв път и вероятно ще се поизмъчим малко.Благодаря ти и за имената,приемам всички предложения!Хайде снимай го и твоят комарчо,адаш по десен!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 06:20 PM
чери1, в Jun 17 2009, 06:14 PM, написа:
А чихитата имат ли си имена вече.Аз тъкмо се възгордях,че Тайра си знае името и идва като я викаш и щерката викна "щайга,щайга" и тя пак доприпка

Ххаха умрях си от смях на това със "щайгата"... Много са сладки децата като са малки

Публикувано: 17 June 2009 - 06:21 PM
techichi, в Jun 17 2009, 07:10 PM, написа:
А за случката,просто нямам думи,но стига за нея.лошото е,че ще има много такива.Дано само вашите да не са чести.А момата дето си е за нашата тема я чакам от утре.И на нея ще и е за пръв път и вероятно ще се поизмъчим малко.Благодаря ти и за имената,приемам всички предложения!Хайде снимай го и твоят комарчо,адаш по десен!
А на нас ни е адаш по структура

А пък Херчо вече ще е батко...има да се надува

Публикувано: 17 June 2009 - 08:02 PM

Тайга -щайга , Арчо -комарчо, Юрий е Джун-Джурин, Илветка -пърлолетка (тротинетка) , Скаска с каска (малката и казва -Каши)и още много такива бъркотийки