Говорилня
Публикувано: 18 January 2008 - 06:21 PM
Разбира се, че бихме искали зетя да е чихуахуа, но вече 5 години не можем да открием.Искаме задължително бебето да е на Тедка по 2 причини-ветеринарката ни каза, че е добре да се заплоди поне веднъж - за самото кученце е добре.И втората причина е, че тя не приема чужди животни.Страни от тях.А като е нейно ще си го приеме.
Да, Тедка има родословие.Лично съм виждала медалите на майка и, която е от Пловдив.Баща и не е участвал в конкурси, но дядо и имаше доста такива награди.Общо взето не сме я взели от самозванци.
Разгледах подробно всички страници и искам да ви поздравя, напълнихте ми душата.Прекрасни душички!Трудно е да се намерят хора, които обичат своето кученце от сърце, но виждам,ч е тук е пълно с такива хора!
Публикувано: 18 January 2008 - 07:44 PM
Цитат
Теди е много сладка, но ще Ви помоля от името на Клуб Чихуахуа България ако Вашето Чихуахуа няма родословие да не го заплождате. Но ако има родословие (не мога да знам, съжалявам), моля да станете член на клуба или поне да се запознаете с правилата за развъждане. В този форум има предостатъчно материали на тема "Преди да развъждаме кучета" и пр. и ще ви посъветвам поне да им хвърлите едно око.
П.С. Отнася се за абсолютно всички собственици на чихуахуа и на други породи.
Йони много се извинявам че те занимавам но може ли да ми кажеш за какво е този клуб и как да запиша Джинджър в него защото ветеринаря ми каза да го запиша а аз не знам как и за какво ;)
Публикувано: 18 January 2008 - 08:10 PM
Цитат
Разбира се, че бихме искали зетя да е чихуахуа, но вече 5 години не можем да открием.Искаме задължително бебето да е на Тедка по 2 причини-ветеринарката ни каза, че е добре да се заплоди поне веднъж - за самото кученце е добре.И втората причина е, че тя не приема чужди животни.Страни от тях.А като е нейно ще си го приеме.
Да, Тедка има родословие.Лично съм виждала медалите на майка и, която е от Пловдив.Баща и не е участвал в конкурси, но дядо и имаше доста такива награди.Общо взето не сме я взели от самозванци.
Разгледах подробно всички страници и искам да ви поздравя, напълнихте ми душата.Прекрасни душички!Трудно е да се намерят хора, които обичат своето кученце от сърце, но виждам,ч е тук е пълно с такива хора!
Здравей!
Много съжалявам, че ще трябва да ти го кажа, но това, което е казала ветеринарката е абсолютно грешно. :o :huh: Когато едно куче (особено с такива малки размери) се заплоди и след това роди рискът за живота е много по-голям - може да умре при раждането (а и няма гаранция за живота и на бебето/тата) а и от друга страна се засилва опасността от рак на матката.
А и щом малката не приема чужди животни, мислите ли, че ще допусне мъжкия до себе си?
Родословни чихуахуа от Пловдив от толкова години и аз да не знам :rolleyes: излагация. Ако не ти е проблем можеш ли да пуснеш някое име на българско куче чихуахуа ако някога пиша история на чихуахуа в България да включа и тях? ;)

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
Публикувано: 18 January 2008 - 08:25 PM
Мимка, Йони е напълно права и не се притеснявай ако не заплодите Тедка. Изобщо не и пречи да си остане мома ;) винаги има риск.
Публикувано: 18 January 2008 - 09:53 PM
Това е поздрав за Мариянка
Публикувано: 19 January 2008 - 11:30 PM
Цитат
Здравей , ще ни покажеш ли твоето чихи ? Кажини нещо повече за него - от къде е , момче или момиче ..... :blink:
Публикувано: 20 January 2008 - 04:45 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 05:03 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 05:08 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 05:29 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 05:42 PM