Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#741 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 January 2008 - 02:02 PM

a i da ne zabravq,za6to ne si sloji6 tel tuk da ti se obajdat,nali si mn ve6ta v tazi tema.ne sym "mili4ka" na nikogo tuk iiiii,mn hubavi ku4enca ima naistina,za jalost ne vsi4ki stopani sa taka dobri kato tqh,za6toto 4ihua-to e naj-golqmata du6i4ka na sveta i naistina e mn dobyr priqtel,gotvi s teb,4isti s teb,dori pla4at zaedno sys stopanite si i neprekysnato treperqt milinkite

#742 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 02:14 PM

viki6, ти лично с очите си виждала ли си кантара  когато са теглени кучетата ????
Това , че си им приятелка , не означава , че кучетата им са чихуахуа.

yay_plam, на колко години е кученцето ти ? А че са най-добрите , най -разбиращите, най.. най... това си е ясно  ;)  аз моите си ги обожавам.
Ето малко снимки от разходките ни из Морската . Фотограф - seska  :palec:

#743 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 02:17 PM

na 2 godini i 1 mesec

#744 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 02:26 PM

Охооо , значи почти около Коледа и Нова година сте имали и рожден ден .
Ето  пак Юрий котарака. Направо ми е като писанче  и има характера на баща си  :yahoo:

#745 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 02:38 PM

na nova godina e roden cezar:)

#746 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 02:51 PM

yay_plam за жалост си много п -та щом неможа да разбереш какво искам да ти кажа .  не съм те обидила че да ми се правиш на много важна .  не съм ти виновна че си си купила пинчер вместо чихуа  и ти е крив света ОК.  аз също съм била лъгана ама не търся причината в другите. я иди до 19стр. и  прочети и другите какво мислят защото там има едно кученце което прилича на твойто . а това че си го обичаш  ми обичай си го нещо да съм ти казала. 
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

#747 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 02:57 PM

Ancheto  да с очите си съм виждала.  най тежкото е 1.200. и затова казах че ще бъде до тези  кила. мога да гарантирам даже защото познавам родителите.
User's Signature

#748 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 03:01 PM

И родителите са чихуахуа или пинчери . Определено на снимките са много по-едри кучета.
А най - важното  за мен е , че ако наистина са толкова дребни майките както казваш .....това е супер гадно да се ползват за разплод!!!!

#749 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:07 PM

Ancheto ами незнам но са толкова и раждат ,като луди сам сами.
User's Signature

#750 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 03:09 PM

Цитат

Ancheto ами незнам но са толкова и раждат ,като луди сам сами.

Но не са по-дребни от твоята черна пинчерка , нали ?

#751 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:11 PM

yay_plam  къде точно видя и прочете ,че съм казала ,че мойте са най хубави а ? аз нямам такъв спомен. а за тел. по скоро ако искаш на теб да го дам , че като решиш другия път да си купуваш куче да ми се обадиш .може и да ти помогна в избора и да е по удачен.
User's Signature

#752 Потребителят е офлайн   chihuahua_is_the_best Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 January 2008 - 03:13 PM

Tara_88  , zdraveite na vsichki. Iskam da kaja na Tara_88 , che kucheto koeto si go e zakupila ot zoomagazina v sofia e moe, Az go prodadoh za 800 leva na sobstvennika na zoomagazina, az sam ot kardjaliu, niamam registriran klub ili razvadnik, no imam 10 maiki i 2 majkaria , i iskam da kaja na novata sobstvennichka che kucheto koeto si e zakupila e mnogo hubavo i shte ostane mnogo malko , poneje samata maika e ujasno malka. Maikata se kazva MONIKA, mojete da q vidite na www.chihuahua.dir.bg , tam daje ima poblikuvana snimka na tvoeto bebche , kogato beshe oshte beboche., savsem malka. Iskam sashto da kaja na Tara_88 , che kucheto sam go hranila sas FRISKIES , granula za malki kucheta , i sas konserva na Darling, sashto taka sas svareno pileshko meso, i sam mu davala chai bilkov, vmesto obiknovenna voda. Iskam oshte neshto da kaja na novata sobstvennichka, az razvajdam Chihuahua ot 4 godini , i iskam da i kaja neshto koeto e zadaljitelno pri tazi poroda.Tara_88 molia te , davai na tvoita malka princesa med raztvoren s malko topla voda ili chai, ako ne vseki den , to pone prez den. Meda e vid zahar, a chihuahuato se nujdae ot zahar i glukoza. No ne ot obiknovennata zahar koqto vsichki poznavame , a ot zaharta koiato se sadarja v Meda. I za krai iskam da ti pojelaq da si q gledash mnogo dobre , da si q obichash i da znaesh  che i az mnogo sam q obichala i iskam i ti sashto da q obichash.Pojelavam ti vsichko nai v jivota. az niamam mnogo vreme za internet poslednite meseci , poneje sega imam i dosta bebeta za koito triabva da se grija,no pak kogato imam sam takova vreme sam tuk v dog.bg, ili v skypa mi koito e svetlana_0303 ,

i za krai iskam da kaja na vsichki hora vav foruma

ei.... hora nedeite da badete tolkova jlachni i zlobni , jivota e edin , jiveite i se chuvstvaite shtatlivi , poneje vie naistina ste shtatlivci che pritejavate takava poroda kuche .
Chihuahuato e : Nai malkoto i nai umno kuche v sveta !

Pismoto beshe napisano ot:
svetlana ruskova
www.chihuahua.dir.bg
e-mail: svetlana_0303@gbg.bg
tel: 0884039030
grad. Kardjali

#753 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:26 PM

Ancheto мойта е 1.300 с 100гр. е по голяма от едната , която е 1.200 а майката на  кучето на тара е 1.100гр. и понеже не съм рекламно лице на никого спирам до тук  .и нека тя да си каже как седят нещата при нея и кучките и- кой колко тежи и кой колко ще порасне. .явно от мен не е достоверно. ако някой има съмнения и въпроси да пита нея . 
User's Signature

#754 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 03:42 PM

Добре дошла chihuahua_is_the_best радвам се , че си обичате кученцата както и трябва да бъде. Казвате , че четете  темите тук , но жалкото е , че се включвате винаги само когато имате нещо за продажба и държите да си направите реклама.
Подкрепям ви напълно , че чихуахуатата  са изключителни  съкровища . Макар , че аз харесвам почти всички породи  , но определено чихуахуа , руски той  и пинчерите са ми  голяма тръпка.

#755 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 03:59 PM

Ancheto  аз я накарах да се включи  след като темата засяга нея. . тя има постояно кучета но за първи път влиза във форума.  така че не си права.
User's Signature

#756 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 January 2008 - 04:11 PM

Да , Вики , мен ми е ясно , че ти я накара  да пише тук. Може би бъркам форума, а става въпрос за Софийският форум. Сега като  ми напомни и се сещам , че беше точно така . Беше един лик към страница с палета за продажба и нула коментар .

#757 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 04:20 PM

да точно така тук не е било. но какво лошо има  всеки си продава кучетата така и аз го правя и ти пускаме обяви. важното е , че тук не ги пускаме. а такъв линк и аз имам  то е същото както върви отдоло името на твоя развъдник и в двата случая с цел реклама. е поне аз така мисля де.
User's Signature

#758 Потребителят е офлайн   chihuahua_is_the_best Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 January 2008 - 04:28 PM

ами да. вики6 е права. Така че тва е хора. тя ми се обади да ми каже че е видяла мое куче в дог.бг , и така. А за рекламата , няма лошо бе хора.нали ако някой иска да си купи чихуахуа трябва да знае от каде да си купи.все пак не са само лицензираните развъдници в Българиа за чихуахуа , има и други такива развъдници които не отстъпват по качество на лицензираните. и все пак , разлика в цената има, кой каквото да ми приказва , така е . Едно родословие на едно бебе струва не повече от 100 лева, а се продава за знам ли , различно 1200, 1300, аз исках да купя едно бебе от ямаков което никак не ми хареса, беше мъжко и човека искаче 1500 лева. ми, ок казах аз, ама го питам , дали ще мога да видя родителите на това бебе , а той ми казва че нямал снимки . Ми аз казах ок. щом няма снимки , .....няма, и казвам аз а по светал цвят , понеже кучето беше доста тъмничко на цвят а аз искам светал свят , а той ми казва ами нямам , и ми казва че щяло да изсветлее. ок. сагласна сам и с това. Но да изсветлее, с 3 или 4 нюанса , не повече, и в такав вариант пак не ме устройваше цвета.ми няма лошо. Можеби някой харесва по тамните чихита, няма лошо. не сам против никой и против нищо, мисалта ми беше че едно и също качество куче със и без родословие може да се намери на различна цена.а кучето на ямаков въпреки мите несъответствия и моите изисквания беше хубаво, имаше страхотна чупка и беше дребосаче.но ето боби е развъдник , лицензиран със абсолютно всички документи, родословия и всички подробности около чихуахуато  , но аз като клиент неможах да намеря моето куче , кучето което аз си представям че ще открия за себе си , неможах да го открия при боби.но това не го прави по малко или повече разбирач на тема чихуахуа. Знаете ли аз имам една фраза която си я обичам много и сам се убедила че наистина е така. а тя е че "За всеки влак си има пътници"

това е от мен
на всички пожелавам всичко най ..... и успехи с каквото се захванат.И не забравяйте все пак защо сме се събрали тук в този форум, а именно да се радваме на  едно и също нещо всички ние . ЧИХУАХУАААААААаааааааааааааааааааааааааааааааа  , да да така е . аиде аз спирам да филосовствам и ви оставям до след мовеби месец, когато ще имам още и още бебета. :wub:
:drugarche: :sedni!:

#759 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 05:41 PM

viki6 az mislq 4e ku4eto mi e 4ihua,tova 4e e po-golqmo za men ne ozna4ava ni6to i ne se pravq az na vajna,pro4ela sum vsi4ko i ot vsi4ko razbrah 4e an4eto e mn gotina jena,a ti samo se naduva6 i daje smeq da tvyrdq 4e paradira6 s jivotnite si,a ne 4e tolkova mn gi obi4a6:(ne jelaq da se karam s teb i s nikogo,taka 4e 6te te pomolq da ne mi otgovarq6 na syob6tenieto

#760 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 06:00 PM

Анчето , ама този Юри савсем е заприли4ал на нас, като по-млади бяхме ас6тите , но сега ли4ицето ни е бяло.Прекрасен е , да ти е жив и здрав
:wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема