Говорилня
Публикувано: 20 January 2008 - 05:49 PM
Аз не съм опитвала , дано някой друг ти помогне . :wub:
Публикувано: 21 January 2008 - 10:23 AM
Тара, честито! :yahoo: ;)
Малката е невероятна! :P :wub:
И както каза Анчето, трябвало е първо да проверите тези хора - в Кърджали няма регистриран развъдник следователно не може и кученцата да имат родословия. Но все пак можете да я заведете за експертна оценка при някой добър съдя да чуете неговото мнение.
Малката е невероятна! :P :wub:
И както каза Анчето, трябвало е първо да проверите тези хора - в Кърджали няма регистриран развъдник следователно не може и кученцата да имат родословия. Но все пак можете да я заведете за експертна оценка при някой добър съдя да чуете неговото мнение.

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
Публикувано: 24 January 2008 - 04:03 PM
За да си сигурна , че е чиста порода родителите трябва задължително да имат оценка от изложби и родословие .
Публикувано: 24 January 2008 - 04:46 PM
Tara_08 значи този дог форсале ги внася от унгария и не е точно развъдник а прекупвач да сме по точни ,а момичето си ги развъжда на вилата има около 10 и ми прилича на една от нейните женски . други няма в кърджали така че най вероятно е от светла. нейните нямат родословие и тук някъде по страниците ги имаше. все пак има кучета от доста елитни развъдници с родословие а на нищо не приличат така че това да не те отчайва че е без. много е сладка.

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 24 January 2008 - 08:10 PM
tova za rodoslovieto ne e syvsem vqrno,tova 4e tvoeto ima ne ozna4ava 4e e zadyljitelno,moeto pristigna ot 4ehiq i mi go donesoha kato mini 4ihua(t.e.normalnoto,koeto dostiga do 2,5 kg),no toi porasna baq i sega e na 2 god i e 4 kg,koeto e mn,no tova se polu4ava i ot nepravilnoto hranene kato malko.kakto i da e,4ihua ne se kopuva otvsqkyde,za6toto malko zoomagazini imat,tyj kato sa mn skypi,ako e po-malko ot 1000lv zna4i ne e 4ihua...abe mn moga da govorq za tova,no malko sa 4istokryvnite:(
Публикувано: 24 January 2008 - 08:16 PM
Не е вярно , че от неправилно хранене ще ви порасне много кучето . Някой ви е дал погрешна информация. Всичко е ген. Да ви е живо и здраво кучецето и си го обичйте . :wub:
Публикувано: 25 January 2008 - 01:34 PM
yay_plam а аз миличка мога книга да напиша. родословието не ти гарантира че ще се сдобиеш с най красивото чихуа и че ще е шампион. то ти гарантира произхода. има много без родословие и са доста по красиви от други с родословие. а за твоя сладур май ти имаш вина кой дава толкова пари без да види родителите? кучето на Tara_08 няма да е повече от 1.200г. родителите и са по 1.100г.- това е за инфо на тара.

Публикувано: 25 January 2008 - 01:44 PM
yay_plam а и още нещо - малко чистокръвни може да си виждала ти но това неозначава ,че са малко има достатъчно че ,който търси да намери. и не е вярно това за цената всички прекупвачи ги продават за 1200 и нагоре това не ги прави чистокръвни защото са над 1000лв.