Говорилня
Публикувано: 27 March 2008 - 04:22 PM
Кученцата Ви са много сладки и цените им са съвсем прилични, при положение, че едно чихи с родословие струва от 1000 евро нагоре, а родословието на практика е необходимо само за тези, които смятат да водят кученцето си по изложби. ...»
2. svetlana
3-.-0.08
19: 2 zdravei Boriana. Ne sam vodila moite chihuahua na izlojbi, da ti kaja chestno niamam vreme za izlojbi, prekaleno zaeta sam , pocial den imam griji s tiah, dali niakoe rajda ili imam bebeta , vse neshto ima, inache imam goliamo jelanie da uchastvam na izlojbi. Radvam se che sa ti haresali moite chihita.
Pozdravi .... ...»
2. svetlana
3-.-0.08
19: 2 zdravei Boriana. Ne sam vodila moite chihuahua na izlojbi, da ti kaja chestno niamam vreme za izlojbi, prekaleno zaeta sam , pocial den imam griji s tiah, dali niakoe rajda ili imam bebeta , vse neshto ima, inache imam goliamo jelanie da uchastvam na izlojbi. Radvam se che sa ti haresali moite chihita.
Pozdravi .... ...»
Публикувано: 27 March 2008 - 05:49 PM
Цитат
Здравейте, сори, че ви спамя темата, но се натъкнах на това. :rolleyes: според вас, дали така ми се струва или тази дама има конвейр за производство на кученца.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 March 2008 - 06:44 PM
здравейте. дойде време да се похваля с новите членове на моя развъдник . на 19.03.08г. чарина стана отново майка на три прекрасни бебока две момченца и едно момиченце. раждането мина бързо и леко.ето няколко снимки на бебоците .

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 27 March 2008 - 10:26 PM
Цитат
здрасти boby_pl много е пораснал малкия сладур. пращам му една голяма :wub: :wub:
Здрасти, здрасти. Дребосъка вече е цял мъж. А ти имаш нови бебчета. Много са сладки. Да са живи и здрави. Приличат много на братчетата и сестричетата на Рони като бебчета. Този път обаче има и черничко. Чии ли сърца ще радват скоро? :P
Публикувано: 28 March 2008 - 01:09 PM
Еееее, голямо раздвижване и в нашата тема . Честити бебенца !!! Да са живи и здрави .
На мен най ми хареса черничкото :blink: , аз нещо имам пристрастия към тази окраска явно. Прекрасно е когато има бебета , обожавам ги .
На мен най ми хареса черничкото :blink: , аз нещо имам пристрастия към тази окраска явно. Прекрасно е когато има бебета , обожавам ги .
Публикувано: 28 March 2008 - 01:28 PM
Ура! Снимки! Viki6 ха да са ти честити бебенцата, да са честити най-вече и на майка си. Да са живи и здрави и дано си намерят добри и обичащи ги стопани. На мен ми харесва беличкото пък да видим какво ще стане като поотрасне. По този повод пускай снимки да им се радваме.
Публикувано: 04 April 2008 - 09:24 PM
На мен беличкото ми харесва най много иначе и 3-те са банбони :P