Говорилня
Публикувано: 06 April 2008 - 12:40 AM
ММммм ....черният пикльо :wub: да ми падне да му нацелувам шкимбата..... ;D
ще види той :P
ще види той :P
Публикувано: 11 April 2008 - 12:05 AM
chihuahua_is_the , може ли да покажете и родителите на кученцата ? Това кученца с родословие ли са ?
Публикувано: 11 April 2008 - 04:20 PM
viki6, малките беборани , правят все по смешни физиономии вече :wub: Мама добре си ги храни , обожавам шишковците , да са живи и здрави.
Да се похвалим и ние с новото попълнение на развъдник " Anfaris King " и това е малката Апирина Мексикано Илветта Зорина :yahoo: :yahoo: :yahoo: Да ни е жива и здрава. Дано много победи да ни донесе и с прекрасни бебета да ни дари!
Голяма е радостта ни , че имаме вече и кръв от още един развъдник за чихуахуа с 32 годишен опит в развъждането на тази порода . За нас е гордост и предизвикателство да притежаваме куче от такава кръвна линия .
Това е мама - Апирина Мексикано Диана Роуз

и тати - Апирина Мексикано Карадо Левиофан

а това е дядо по майчина линия :OK:
CHISTOSO JERRY COTTON

А ето я и Илветта Зорина :yahoo:
Да се похвалим и ние с новото попълнение на развъдник " Anfaris King " и това е малката Апирина Мексикано Илветта Зорина :yahoo: :yahoo: :yahoo: Да ни е жива и здрава. Дано много победи да ни донесе и с прекрасни бебета да ни дари!
Голяма е радостта ни , че имаме вече и кръв от още един развъдник за чихуахуа с 32 годишен опит в развъждането на тази порода . За нас е гордост и предизвикателство да притежаваме куче от такава кръвна линия .
Това е мама - Апирина Мексикано Диана Роуз

и тати - Апирина Мексикано Карадо Левиофан

а това е дядо по майчина линия :OK:
CHISTOSO JERRY COTTON

А ето я и Илветта Зорина :yahoo:
Публикувано: 11 April 2008 - 04:52 PM
искам да поздравя Анчето както също и Вики6 и Чихуахуа и всички други собственици и да им кажа че са щастливци че си имат такива прекрасни сладури. Аз също искам да се сдобия с едно такова сладурче.Бихте ли ми препоръчали от къде да си взема.Искам моето бебче да е много красиво .