Говорилня
Публикувано: 12 April 2008 - 03:43 PM
Майкенце, абсолютно е нетипичен Майки за чихуахуа , бъркаш се .Цвят порода не прави. тялото му е много повече на джак ръсел териер отколкото на чихуахуа , а и в разцветката си пасват, но това не означава , че има кръв от тази порода при него.
Публикувано: 12 April 2008 - 03:46 PM
Аз и имах телефона , но не мога да го намеря сега , пиши на chihuahua_is_the_best , те са приятелки и сигурно и има телефона. Ако е много спешно може да се поразтърся .
Публикувано: 12 April 2008 - 04:02 PM
Леле Анче, и през ум не ми е минавало, че може да има каквото и да било общо с чихи. ама никога. просто се чуда през колко кръстоски е минал, за да стане бял :o :o :o
А тук пиша само защото според мен чихитата са най-прекрасните същества на света, но за съжаление не мога да си позволя такова куче...
А тук пиша само защото според мен чихитата са най-прекрасните същества на света, но за съжаление не мога да си позволя такова куче...
Публикувано: 12 April 2008 - 04:14 PM
Разбира се , че ще пишеш където искаш и щом ти харесва дадена порода дори и да нямаш такова куче. Майки си е много красив , бял и контрастен , прекрасна разцветка и със или без порода е красив . :wub:
Публикувано: 13 April 2008 - 10:16 PM
Ето ни и нас с горски снимчици :blink:
Публикувано: 14 April 2008 - 09:54 AM
Леле докато ме е нямало форумът как взел, че се раздвижил.То препирни не щещ ли то чудо. Е има си нужда и от това. Прекрасни снимки сте качили момичета, Браво! Хубаво и че кученце си намери стопанин. Деница, надявам се да го вземеш и да ти е честито! А пък аз понеже Анчето ми е задочна любимка някой ден, когато условията ми го позволят ще си вземе чихи от нея. :P
Публикувано: 14 April 2008 - 11:17 PM
здрасти LP ! ами с удоволствие бих си взела куче и от Анчето , само че тя няма, просто и да искам немога да си взема бебе от нея понеже тя няма бебета, а за моя малак мъник , бъди сигурна че съм го взела, :wub: в момента е още малък и Вики6 ми каза че неможе да го отдели от майка си , ще пращам снимки когато вече е с мен :yahoo: .Хей търсете ми и момченце, ако някой знае кой и къде предлага ще съм му много благодарна да ми даде някакво инфо. С родословие ! :->) ;)