Говорилня
Публикувано: 17 May 2008 - 03:48 PM
Ex хора,много са ви сладки кученцата,особено дългокосместите са такива бонбончета,влюбих се във тях от пръв поглед.За съжаление в момента не мога да си взема,оказа се че били доста скъпи,ама пускайте повече снимки да им се радваме и ние,поне като ги гледаме как израстват и какви ококорени малки сладурчета са.Да са ви живи и здрави и да ги нацелувате от мен!
Публикувано: 18 May 2008 - 11:51 AM
Здравейте на всички! Отдавна не съм влизала във форума и сега, когато най-накрая влязох съм страхотно изненанадана. Виждам много нови снимки и много нови мъници. Е, и малко препирни е имало, но ... да се надяваме, че вече няма да има. Все пак най-важното е, че всички, които пишат тук обожават тази порода и спомагат за популяризирането й в България.
Колкото до нас, на 12-ти май малкият Рони вече завъртя цели 8 месеца. Още е малък,но може да се похвали със солидна фотосесия от над 500 снимки :yahoo:
Ей сега ще ви затрупам с малко нови снимки. Предполагам, че няма да ми се сърдите ;)
Колкото до нас, на 12-ти май малкият Рони вече завъртя цели 8 месеца. Още е малък,но може да се похвали със солидна фотосесия от над 500 снимки :yahoo:
Ей сега ще ви затрупам с малко нови снимки. Предполагам, че няма да ми се сърдите ;)
Публикувано: 18 May 2008 - 12:03 PM
Тези обаче са ми любимите и са най-пресни - от вчера. Вкъщи вече го наричаме Мексиканеца ;D Няма как, трябва да сме близо до корените си. На последната снимка се гушкаме двамата.
viki_6, как намираш своята рожба? Променил ли се е много според теб? Много се радвам за успехите на изложбата. Как ме е яд, че съм забравила за нея. Отдавна се каних да отидем. Като зяпачи, де, а не като участници, но съм забравила.
Сега със затоплянето на времето може да се разберем някой път да разходим заедно мъниците, тъкмо да видиш Рони и на живо. А имаш ли някаква идея след последния ни разговор какво става с това, което чакаме от Боби Ямаков? Ако имаш новини ми пиши, ако искаш на лични или на мейла. Че ни се иска да сме редовни във всяко отношение :blink:
viki_6, как намираш своята рожба? Променил ли се е много според теб? Много се радвам за успехите на изложбата. Как ме е яд, че съм забравила за нея. Отдавна се каних да отидем. Като зяпачи, де, а не като участници, но съм забравила.
Сега със затоплянето на времето може да се разберем някой път да разходим заедно мъниците, тъкмо да видиш Рони и на живо. А имаш ли някаква идея след последния ни разговор какво става с това, което чакаме от Боби Ямаков? Ако имаш новини ми пиши, ако искаш на лични или на мейла. Че ни се иска да сме редовни във всяко отношение :blink:
Публикувано: 19 May 2008 - 11:43 PM
здравейте . Малкия МЕКСИКАНЕЦ гледам се гордее с призхода си ;D а ето малко пресни снимки и от нас :blink: БЕНИ на риболов :->)
Публикувано: 19 May 2008 - 11:48 PM
ФАНЯ :wub:
Публикувано: 19 May 2008 - 11:54 PM
А тук една обща снимка и една на нашата ГОРДОСТ ЮРИЙ която не мога да се сдържа да не кача :->)
Публикувано: 20 May 2008 - 12:23 AM
Ето каква снимка спретнах на една мома сладка.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 May 2008 - 07:09 PM
Aми на познати момата, уж чихи, ама зоомагазинно ... Обаче е много сладко и мило момиче, с моята Точка са големи приятелки.

Ето малко игра.
А тука препуска доволно.

Ето малко игра.
А тука препуска доволно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 May 2008 - 07:31 PM
Цитат
ехеее bushe ти си имала сайт в youtube