Говорилня
Публикувано: 07 November 2008 - 09:08 PM
Цитат
Може ли да попитам има ли развъдник за Чихуахуа в хасково?
Мисля, че развъдник за чихита няма.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 November 2008 - 09:05 AM
Не е за тук питането ми, то не и въпрос. Не знам как да нарека тоталния потрес и отвращение, които изпитах вчера, гледайки ТВ2, предаването на Патрашкова. Става дума за човек, който отглежда кротали (вид змии) и ги храни с малки кученца и котета. Видяла съм много жестокости, но по-извратено, нечовешко и ненормално нещо не бях виждала. Дори не искам да слагам линк към предаването за да спестя ужасяващите гледки от видеото, което точи изверг е правил. Изрода пишел по форумите и разбирал, когато някой подарява малки бебета. Отивал, взимал ги, все едно ще се грижи за тях и после ги дава на змиите си. Надявам се , с поста ми -хората, които имат малки бебета и ги подаряват да са по-внимателни, когато ги дават. И искам да ви попитам - коя институция е компетентна в случая за да спре този изрод????? Не знам към кого да се обърна. Потресена съм.
Публикувано: 10 November 2008 - 09:15 AM
Има тема в Къщата. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 November 2008 - 09:26 AM
Цитат
Има тема в Къщата. ;)
Видях я, Бушка. Дайте да намерим къде се е преместил този изверг. Ще намерим адресите на местните дружества за защита на животните, ще им пишем. В чужбина даже повече внимание ще обърнат. Нещо ТРЯБВА да се направи!!!!
Публикувано: 10 November 2008 - 10:39 AM
Цитат
Да ама втая абсурландия едва ли :o
Той е в Прага вече. В "Къщата на кучето" съм дала имейли и приемрен текст за писмо, с което да информираме чехските природозащитници за изрода. Моля, пращайте писма. Няма да ви отнеме повече от 3-4 минути. Поне няма да гледаме безучастно. В Чехия може пък да не са толкова безчувствени към подобни извращения. Пишете им!!!!!
Публикувано: 10 November 2008 - 02:21 PM
Хайде да си поговорим за малките смешковци и студените месеци, които наближават - те всъщност си настъпиха де. Обличате ли ги с дрехи? Какви? Кое е наистина подходящо и пази от студа и кое е безсмислено?
Скоростел има суитчър, дънкове яке с каракул, няколко поло-пуловери и няколко, които са подплътени с непромокаеми материи. А на краката няма ли да му е много студено като падне сняг??? Той е късокосмест и се притеснявам...
п.п понеже говорихме за неговата породист-ост - да кажа, че е купен от Германия и има родосоловие, въпреки че както и преди казах, според мен е малко по-дългокрак и издължен от стандарта. :rolleyes:
Скоростел има суитчър, дънкове яке с каракул, няколко поло-пуловери и няколко, които са подплътени с непромокаеми материи. А на краката няма ли да му е много студено като падне сняг??? Той е късокосмест и се притеснявам...
п.п понеже говорихме за неговата породист-ост - да кажа, че е купен от Германия и има родосоловие, въпреки че както и преди казах, според мен е малко по-дългокрак и издължен от стандарта. :rolleyes:
Публикувано: 10 November 2008 - 02:46 PM
Zahir Браво на вас цял гърдероб има малкият Скорострелчо ;D
Ние си имаме само едно пуловерче, което майка ми й го оплете(можеш да видиш снимки в галерията ми), но то вече много и е късичко та сега ще плетеме друго ;)
Пък за снегъ не знам как ще излизаме :huh: След като беше настинала, че чак суполки и хвърчаша :'( като кихнеше, малко ще ме е страх да я изведъ на вън :(
Ние си имаме само едно пуловерче, което майка ми й го оплете(можеш да видиш снимки в галерията ми), но то вече много и е късичко та сега ще плетеме друго ;)
Пък за снегъ не знам как ще излизаме :huh: След като беше настинала, че чак суполки и хвърчаша :'( като кихнеше, малко ще ме е страх да я изведъ на вън :(

Публикувано: 11 November 2008 - 01:44 AM
tova e moiata bonbona vzeh ia zad Tibet ottatak vtoroto selo na 17 godini e i teji 50gr...ima 15 rezeca otdolo i 17otgore no mi haresva...ot kadeto i da si kupite ku4ence vse 6arlatani..tai 4e v tibet...,a za malko da zabravia pi6e koito na kavto ezik mu e kef 6tom pozvoliava stranicata :P