Говорилня
Публикувано: 24 May 2009 - 07:34 AM
didi62, в May 23 2009, 07:36 PM, написа:
Поздравления! Как се казва? Невероятен е! Пуснете повече снимки, подушвам страхотен екземпляр, браво ! Най-сетне....!
--- Някой питаше за търкането на задницата - от некачествено или никакво обезпаразитяване най-често на тази възраст.
--- Дронтал паста не работи добре.
---

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 24 May 2009 - 07:34 AM

чери1 и моят като ми го донесоха беше много капризен за яденето.Казаха ми че е захранен с Роял Канин ,но малечко отказваше да го яде във всичките му комбинации( с мляко-цъ......с бульончета-тоже).........и се видях в чудо.....Изобщо не ги близваше а тежеше 500гр. и е жизнено важно да го прави......Започна да залита..да припада.......леле сега като си спомня.......

Така,че...............според мен...........просто има такива който ги дават на новите стопани НЕ захранени........от майката в ръцете на новият човек-пък той да му мисли...........
Сега и аз да питам нещо........Абе моят нещо много сексуален(ако мога така да кажа)............Той още като беше на 2 месеца и си има едно плюшено бяло кученце и от тогава прави разни неща с него........Е сега вече направо е пожар-взехме му още едно такова(същото) кученце и той не може да свари при коя жена да отиде......

И пъшка чак като човек бе..................

Публикувано: 24 May 2009 - 09:27 AM
Захранено е с котешка храна -консерва уискас за малки котета(тя и майка му предпочитала котешка,те хората имат и котка....),та и аз го храних 2 дена така,ама ми се скараха,че не бива,пробвахме се на кучешки пастетчета,консервички,ама одобри само пилешко варено

И да попитам за вътрешното обезпаразитяване,тъй като дронтала(даден на 16.05)не е сигурен,кога можем да се обезпаразитим отново и с какво?
Публикувано: 24 May 2009 - 09:32 AM
чери1, в May 24 2009, 08:27 AM, написа:

Това ми се струва много не сериозно и смешно.........Ти имаш куче а не котка.....
И да.........харесва им повече котешката храна защото има повече овкусители-но в нея НЯМА нищо нужно за кучето ти за да расте здраво..........
Публикувано: 24 May 2009 - 11:00 AM
А за вътрешното обезпаразитяване някой може ли да ме посъветва,или както каже вета(ама не мисля,че има много опит точно с чихита та и от тук търся съвет.
Публикувано: 24 May 2009 - 11:20 AM
чери1, в May 24 2009, 10:00 AM, написа:
А за вътрешното обезпаразитяване някой може ли да ме посъветва,или както каже вета(ама не мисля,че има много опит точно с чихита та и от тук търся съвет.
Чери,попитай своята ветеринарка какво да правиш с обезпаразитяването.То е еднакво за всички кучета,няма нищо общо с това дали тя има опит с чихуа.Щом си се спряла на нея нека само тя да се занимава с него.Нали знаеш от много баби ...И пак те съветвам,направи всичко възможно кученцето ти да прояде само кучешка храна,има достатъчно много по магазините за неговата възраст.А тук ти дадоха добри съвети как да преминеш към такова хранене.С това пилешко месце нищо не правиш.А добрите стопани от които си взела това животинче на тези дни са за ,,огроооомна,,похвала.Толкова ги е еня за него,че едва са издържали да му сложат първа ваксина и ...хайде чао!Много се надявам да се справите с кучо бързо!Успех!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 24 May 2009 - 11:34 AM
drjeliazkov, в May 24 2009, 05:34 AM, написа:
didi62, в May 23 2009, 07:36 PM, написа:
Поздравления! Как се казва? Невероятен е! Пуснете повече снимки, подушвам страхотен екземпляр, браво ! Най-сетне....!
--- Някой питаше за търкането на задницата - от некачествено или никакво обезпаразитяване най-често на тази възраст.
--- Дронтал паста не работи добре.
---
Казва се Чейс Голяма душица е В понеделник ще пусна снимки че тези в компютъра са старички а кабела на фотоапарата е в офиса

Човек който не обича животните не обича и хората
Публикувано: 24 May 2009 - 12:55 PM

Пък ако огладнее достатъчно ,туко-виж може и глас да извади от някъде(за сега все още мълчи като ятак

Извинявам се,че досаждам,но ми е много притеснено,наскоро загубих кученцето си(премаза го кола),и сега съм се вторачила в бебока,взех отпуска да го наблюдавам,през ноща ставам да видя дали е живо,не очаквах да е толкова
крехко......В паника съм да не объркам нещо.
Публикувано: 24 May 2009 - 03:19 PM
чери1 ние се храним с тази храна и никоя друга (пробвахме ги всичките), ако искаш опитай...
Относно обезпаразитяването на нас ни дадоха Milbemax и сме доволни. А за петънцата да ви кажа да не се притеснявате, че и аз много се бях притеснила за същите. И моят Чико е беличък и получи малко петънца предимно около мъжката гордост и на вратлето. Ходихме ппо доктори и ни успокоиха и ни казаха,че това са съвсем нормални пигментни петънца, които много често се появяват при светлите кученца (не само от тази порода). Петънцата може и да изчезнат в по-нататъшна възраст.
Публикувано: 24 May 2009 - 03:24 PM
Благодаря и на мен така ми казаха за петната

Човек който не обича животните не обича и хората
Публикувано: 24 May 2009 - 04:38 PM
чери1, в May 24 2009, 10:55 AM, написа:

Пък ако огладнее достатъчно ,туко-виж може и глас да извади от някъде(за сега все още мълчи като ятак

Извинявам се,че досаждам,но ми е много притеснено,наскоро загубих кученцето си(премаза го кола),и сега съм се вторачила в бебока,взех отпуска да го наблюдавам,през ноща ставам да видя дали е живо,не очаквах да е толкова
крехко......В паника съм да не объркам нещо.
Чери,можете да смесите пилешкото с гранулите,решението Ви е правилно,пробвайте!Предлагате му храната,ако до 10 мин не я подхване я вдигнете.На следващото хранене действате по същият начин,ще е размислил

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 24 May 2009 - 04:55 PM
Благодаря на всички за вниманието и помощта.Като се поокопитим и успокоим,ще пусна и снимчици да видите каква сладурана е....
засега я крия "Да не хване очи...."

искам да поясня ,че чери и чери 1 съм все аз- съответно от къщи и от службата,където идвам и в почивните дни да храня едни душички захвърлени,за които търся дом....те си ядат всичко,да ти е кеф да ги гледаш....
Публикувано: 24 May 2009 - 05:48 PM
durka, в May 24 2009, 07:34 AM, написа:

И пъшка чак като човек бе..................

Между другото и ние сме така и направо като дойде някой на гости е ужас...

Публикувано: 24 May 2009 - 07:33 PM
чери1, в May 24 2009, 06:24 PM, написа:

Кога е нормално да се затвори фонтанелата

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia