Говорилня
Публикувано: 11 June 2009 - 08:33 AM
Ето още снимки,тъкмо набрах инерция....
Тука още спим,даже сънуваме понякога....
Публикувано: 11 June 2009 - 08:36 AM
Тази ръка не става за закуска

Публикувано: 11 June 2009 - 08:38 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 08:42 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 09:06 AM
Имам доста да разказвам, снимки ще пусна довечера или утре, че не мога да я хвана в спокойно състояние, освен когато я взема на ръце.
Снощи ходихме на ветеринар. Госпожицата тежи килограм и половина и е в добро здраве. Отговаря си на чипа и родословието. Малко е стресирана. Дадох И водичка с мед, макар че вече е голяма и не вярвах да И стане нещо. Много си личи че е живяла в развъдник, защото взима всяка гранула от паничката и я крие или изяжда в някой ъгъл, където никой не може да И я вземе.
Радва се на котката, а на нея И е по-скоро любопитно. Застава някъде на високо и Бамби маха с опашка и скача за да я стигне. Много си хареса чантата за пренасяне и си влиза сама в нея. Като ме види и маха яко с опашка, ближе ми ръцете и иска да я взимам. Обича да я чешат по коремчето и зад ушичките. Чух я как лае тази сутрин като видя котката, май беше забравила, че ме дели с още някой. Котката изсъска, но не им давам да се приближават много ако не И държа лапите.
Спа при мен, което може би е грешка, а сутринта И се скарах защото се опита да ми гризе чехъла. Не отиде повече там :)
Публикувано: 11 June 2009 - 09:28 AM
Искам само да ти кажа,без да се засягаш,но това че взима гранулите и ги крие е маниер на хранене,а не защото е от развъдник.В развъдника от който е тя кучетата се хранят по отделно и конкуренция няма,пък и там храната е в изобилие.Моля ви да не ме разберете по грешно.Прекрасно е че си имате маца,малката ще е много по щастлива така,пък и маца след време

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 June 2009 - 09:46 AM

ЧЕРИ - колкото повече снимки, толкова по добре се вижда -прекрасен екземпляр. Браво.
Ето и ние се събуждаме....

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 11 June 2009 - 09:47 AM
Shonned,направо ти завиждам,че малката иска да я гушкаш, мойто мишле е много мръдлесто и не обича да се гуши-дай и да си играе и да дъвче нещо-предпочита уши,носове и устни и неистово се стреми към тях...

Публикувано: 11 June 2009 - 09:57 AM
Айде една снимка от вчера... не знам дали съм се справила добре със снимането. Тук спи непробудно.

От днес ще има като успея да я хвана в спокойно състояние

Благодаря много на всички за съветите и милите думи :)
Публикувано: 11 June 2009 - 10:09 AM
ОСИГУРЯВАЙТЕ ИМ ПОСТОЯННО ПОДХОДЯЩИ ПОМАГАЛА ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ! ИНАЧЕ ДЪВЧАТ ВСИЧКО, КОЕТО ИМ ПОПАДНЕ И СТАВАТ ГОЛЕМИ БЕЛИ (ЧЕРИ БЕШЕ ГЛЪТНАЛА НАЙЛОН С ТЕЛ И КАНАП ОТ КОЛБАС, ЕДВА ОТЪРВА СКАЛПЕЛА!!).
ПОСЛЕ ПЪК СЪЩО ТРЯБВА ТАКЪВ АРСЕНАЛ ОТ ПОСОБИЯ ИНАЧЕ ЛЕСНО НАТРУПВАТ ЗЪБЕН КАМЪК И СТВА ЕДНА....
ПАРОДОНТИТЪТ СЪСИПВА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ.
ПОДДЪРЖАЙТЕ ЗЪБИТЕ!!! МНОГО Е ВАЖНО!!
ИМА СПЕЦИАЛНИ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ, КОИТО СЕ ГРИЗАТ И ЗА 1- 2 ЧАСА СЕ ПРЕВРЪЩАТ НА БЕЗОПАСНА ВКУСНА КАША...ЧИСТЯТ ПЕРФЕКТНО И МЛЕЧНИТЕ И ПОСТОЯННИТЕ ЗЪБИ, СЪЩО И ПОСОБИЯ ОТ СПЕЦ. МАТЕРИЯ, МИРИШАТ НА МЕНТА (ТЕ ИЗДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ)
ИМА И МН. ДОБРА ВОДА, КОЯТО СЕ ДОБАВЯ КЪМ ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ - ОТЛЕПВА ЗЪБНИЯ КАМЪК.
КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ЛЕКАРЯ СИ, ТОЙ ЗНАЕ. МЖЕ И ДА ВИ ЗАБЪРКА СПЕЦИАЛНА СМЕС ЗА ТОВА - ИЗЛИЗА ДОСТА ПО-ЕВТИНО.( ВОДАТА Е НАД 20 ЛВ.)

СТОМАТОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД ПОНЕ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО!!!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 11 June 2009 - 10:14 AM
Shonned, в Jun 11 2009, 10:57 AM, написа:
Благодаря ти,че ме разбра!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 June 2009 - 10:29 AM
Чери си е гевезанка и явно много "ухажвана " от апаратите
Бамби наистина може да си крие гранулката , защото така и е интересно , а не , защото е от развъдник. Например Илветка обожава все нещо да заравя , да крие , много е игрива. Юрий е уравновесен , спокоен и никога не е лаком . Едното от бебетата на Илветка от сега го забелязвам , че му е весело да си извади гранулката от чинията и ако се е нахранило даже иска и в къщичката да си занесе въпреки , че паничката е винаги пълна с гранулка.
А колкото до разходките , аз мисля , че е най-добре веднага да я запознаеш с околният свят, с повода и с всичко на вън. Опитвай по-малко да се държите на ръце, а просто да клякаш до нея и да я успокояваш ако се стресне от нещо. Колкото по-рано и повече са разходките е по-добре за оформянето на характера на кучето и възможността да си намери своето място в йерархията на вън и у дома.
Публикувано: 11 June 2009 - 10:32 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 10:39 AM
Казват : "Бог обича добрите и рано ги прибира при себе си , защото са му нужни . Кой сме ние , за да му се сърдим ?"
Чери винаги ще си остане НАЙ,НАЙ за теб , както и всяко друго пале ще е с нещо най, най ..
Публикувано: 11 June 2009 - 10:46 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 10:50 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 10:57 AM
Ancheto, в Jun 11 2009, 11:50 AM, написа:
Дай боже, надявам се дълги години да сме заедно.Но за момента ме тресе параноята,както е видно от постовете ми......
Публикувано: 11 June 2009 - 10:59 AM