Говорилня
Публикувано: 16 July 2009 - 08:32 AM

Публикувано: 16 July 2009 - 08:38 AM

И кристалчето, доколкото може да се види има много много хубава муцунка.
dki, добре дошъл/а. Разкажи нещо повече за кученцето ти :)
teri6, милата Дейзи. Аз съм се чудила какво става ако ги ужили нещо. Дано И мине като на куче

И да споделя нещо свързано с нас. Бамби уж има някакви изградени хиг. навици, но снощи се изпиша в леглото ми. Нямам идея защо го направи, уж си седеше мирно и кротко в единия долен ъгъл. Може би тази част не я смята за легло. Е, вярвате ли ми побеснях и я натупах с вестника. Изглеждаше много нещастна и си отиде в леглото, но бързо И мина (няма и 2 минути, докато сложа нещата за пране) и дойде да се сдобряваме.
На мен обаче това ми изглежда като супер неуважение от нейна страна... някак си... знам че е куче и не разбира, но бях много разочарована. Може би наистина не трябва да я качвам да спи при мен :(
Иначе на другия фронт сме страхотни. Научихме се да сядаме, лягаме, изправяме на задни крачета и подаваме лапка.
Публикувано: 16 July 2009 - 09:00 AM
Цитат
На мен обаче това ми изглежда като супер неуважение от нейна страна... някак си... знам че е куче и не разбира, но бях много разочарована. Може би наистина не трябва да я качвам да спи при мен :(
Иначе на другия фронт сме страхотни. Научихме се да сядаме, лягаме, изправяме на задни крачета и подаваме лапка.
Да ти кажа Дейзи се научи много бързо да пишка само навън ,но преди няколко дни и тя направи този номер както си лежеше при мен на спалнята и се помести и докато правеше белята ме гледаше право в очите.И аз я понатупах с вестника и сега като влиза в стаята винаги пристъпва бавно и свива ушите милата.Дейзи се качва сама вече по диваните и предпочита там да си ляга .
Публикувано: 16 July 2009 - 09:27 AM

Публикувано: 16 July 2009 - 09:34 AM

Shoned мила,първото за което се сещам за твоята кукла е,че се е изпуснала неволно,случва се понякога още е малка все пак.За наказанието си права.Обаче и си помисли дали случайно не е понастинала малко.
Teri6 горкото ви краченце ще мине бързо,не са редки тези ситуации.За двоето момиченце си мисля,че определено е някакво отмъщение.За какво ли се е разсърдила госпожицата?!И ти правилно си я вразумила!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 16 July 2009 - 03:58 PM
CaRrY, в Jul 16 2009, 02:46 PM, написа:

Такова съкровище не може да не го обича,който го вземе.Всико едно мъниче е уникално.Понякога грозноватички като бебета и млади , после стават страхотни красавци

teri6,нормално е да се надуе крачето,но ще ви мине бързо.Целувки на палавничката
Shonned,добре си направила, по-добре един два пъти да се скараш сериозно и да разбере отколкото после да се чудиш какво да правиш.
Днес правих неуспешен опит за снимки.Дунав така се беше уморил от игри преди това , че си скри нослето,заспа и остана без снимки
Чик-чирик
Далия (по народному Гергина

Чайка

Публикувано: 16 July 2009 - 06:11 PM
На втората снимка май Далия....ако не се лъжа, има страхотно изражение...едно такова Миличкооо

Пу-пу-пу бонбончета

Ама по честичко пускай снимки,

Публикувано: 16 July 2009 - 06:16 PM
techichi, в Jul 16 2009, 06:42 PM, написа:

Мерси,мерси дано дамите наистина пораснат повечко

lutova_83, да , Далия е . Тя винаги гледа така и си навежда главичкта настрани.Но е много любвеобилна и само да се приближа и идва да ми ближе ръцете и ушите.Тази снимка си е чиста случайност

Публикувано: 16 July 2009 - 06:39 PM

Публикувано: 16 July 2009 - 09:08 PM

Как е новото ни момиче Мони? dki, зарадвай ни с новини за вас