Морски свинчета
Публикувано: 04 January 2009 - 05:51 PM
Ами взимаш втората клетка и му добавяш катерушка :blink: Може и така да си остане...Гризачите обичат да се врат по дупки и да си се усамотяват :blink:
Публикувано: 05 January 2009 - 06:49 PM
не ти трябва катерушка моя е в аквариум през зимата и одеалце отгоре когато проветрявам а лятото има клетка и в двете има само къщичка поилка и поставки за крекери и камъчета друго не ти трябва.. то ако иска да се катери ще се катери върху къщата ;)

Трагедията на живота не е че свършва толкова скоро, а че чакаме толкова дълго да го започнем
Публикувано: 05 January 2009 - 08:20 PM
Цитат
не ти трябва катерушка моя е в аквариум през зимата и одеалце отгоре когато проветрявам а лятото има клетка и в двете има само къщичка поилка и поставки за крекери и камъчета друго не ти трябва.. то ако иска да се катери ще се катери върху къщата ;)
Е нали, за да се качи на тая къщичка трябва да има и катерушка :mazohist:
И къде си прочел/а, че само породистите са трицветни :rolleyes:
Публикувано: 05 January 2009 - 08:35 PM
прочела съм че породистите винаги трябва да са три цвята .. и в книжката ми за отглейдане и от вета ми гоказаха и по форумите ;) а моя си се катери по къщичката без катерушка къщата не трябва да е висока.. и вета ми каза че мн добре трябва да се подбират катерушките и по-добре да се избягват защото може да се нарани зависи читава ли е.. и хора.. отклонявам се малко : ТЕЗИ КОИЮТО СЕГА ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ СВИНЧЕ И ОЩЕ НЕ СА МН НАЯСНО моля ви не взимаите каишки и поеводи за морските !! това е самоубийство и мн ги тормози !! не гледайте че се продават .. не взимайте !! е тфа е от мен ;)

Трагедията на живота не е че свършва толкова скоро, а че чакаме толкова дълго да го започнем
Публикувано: 05 January 2009 - 09:05 PM
Има си породи, които са едноцветни като например Английски късокосмести свинчоци

Английски дългокосмести

и още много други ;) Да знаеш, че не го казвам да се заяждам, да не останеш с грешно впечатление :blink:
Английски дългокосмести
и още много други ;) Да знаеш, че не го казвам да се заяждам, да не останеш с грешно впечатление :blink:
Публикувано: 05 January 2009 - 10:37 PM
ами трябва да се дава витамин C и сеното също е задължително , според ветеринарите е добре защото не могат да си добавят достатъчно витамин C от храната :blink: Иначе се дава малко около 4 -5 капки на ден във водата,която се сменя всеки ден по възможност. ;)Но ако му даваш и по-рядко няма да е страшно :blink:И наи-важното ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКА СУХА ХРАНА , предното ми морско свинче се натрови с нея :'( ,а със Тити не правим тази грешка,може да е било инцидентно но на нас не ни се рискува :- И така,това е от мен дано да съм помогнала :wub:
Публикувано: 06 January 2009 - 10:10 PM
Цитат
Аз да ви покажа снимки на моите бебета!
Ах, какви са сладурчета шарени :yahoo: Много са сладки :wub:
Публикувано: 06 January 2009 - 11:29 PM
морските бебоци са МНОГО сладки :OK: Да са ви честити пойелавам им много здраве и грижовни стопани ( ако ги подарявате ) Иначе за храната и аз взимам насипна белгийска с витамин C, а и на повечето места насипната храна за гризачи не е българска :blink: