Хамстери
Публикувано: 16 June 2008 - 10:10 PM
Здравейте!
Да ви кажа какво ми се случи - от вчера пак имам хамстерче.
Сдобихме се с него по много интересен начин - брат ми го е хванал на улицата докато го е гонила една котка :o :o :o
Оказа се доста социализиран.Брат ми ми каза също че до контейнерите за боклук е видял изхвърлена клетка с колело за хамстер :huh: :huh: :huh:
Прибрахме го и му приготвихме набързо един аквариум от старите ми хамстери и за сега е добре!Като мога ще го снимам да ви го покажа!
Поздрави и лека вечер ;)
Да ви кажа какво ми се случи - от вчера пак имам хамстерче.
Сдобихме се с него по много интересен начин - брат ми го е хванал на улицата докато го е гонила една котка :o :o :o
Оказа се доста социализиран.Брат ми ми каза също че до контейнерите за боклук е видял изхвърлена клетка с колело за хамстер :huh: :huh: :huh:
Прибрахме го и му приготвихме набързо един аквариум от старите ми хамстери и за сега е добре!Като мога ще го снимам да ви го покажа!
Поздрави и лека вечер ;)
Публикувано: 17 June 2008 - 06:44 PM
Егати късмета е имало това хамстерче да налети на приятеля ти :blink:.Обаче не ми го побира ума как може човек да си изхвърли хамстера до контейнерите,та тези животинки живеят по 2 год.. :huh:
Публикувано: 17 June 2008 - 08:29 PM
здравейте.имам много лоша новина.вчера когато си легнах всичко беше наред с хамстерчето ми,а когато станах то беше изял малка дупка от клетката и в момента е на издирване.от сутринта не съм спряля да го търся! :'( :'( :'(сигорна съм че кучето не го е докоснало.даже ми помага да го намеря.започна внезапно да рово под един шкаф и като го дръпнах видях пресни дарадонки. :'( :'( :'(но baby още я няма :'(
Публикувано: 24 July 2008 - 10:20 PM
Аз съм щастлива собственичка на две дебеланки! Много си ги обичкам. Сестрички са и си живеят заедно. Радвам се, че ги взех заедно, защото не се отделят за минута, навсякъде са двете.
Преди години пак гледах хамита, но тогава си ги развъждах и отглеждах мнооого бройки и мнооого поколения. Сега имам само двечки и не предвиждаме бебоци. ....за сега ;D
Ако ще имаме малки, ще си ги гледкам всичките!!!! (е, таткото, ако предяви претенции към някое) Само, че искам да са смеска с ангорски хамстер. Никога не съм имала такъв и ми се иска да имам. Някой има ли АНГОРСКИ??? Ако има да пише, пък може да направим нови попълнения в хамстерския род. ;) Пък ако може и снимки, много обичам да гледам снимки...чета цялата тема, за да се наслаждавам на малчовците ви! :blink:
Преди години пак гледах хамита, но тогава си ги развъждах и отглеждах мнооого бройки и мнооого поколения. Сега имам само двечки и не предвиждаме бебоци. ....за сега ;D
Ако ще имаме малки, ще си ги гледкам всичките!!!! (е, таткото, ако предяви претенции към някое) Само, че искам да са смеска с ангорски хамстер. Никога не съм имала такъв и ми се иска да имам. Някой има ли АНГОРСКИ??? Ако има да пише, пък може да направим нови попълнения в хамстерския род. ;) Пък ако може и снимки, много обичам да гледам снимки...чета цялата тема, за да се наслаждавам на малчовците ви! :blink: