Хамстери
Публикувано: 26 September 2008 - 06:49 PM
През деня не са забавни. Забележи ушите й- през деня са прибрани и "набръчкани", а вечер, когато живне, са като някои лопатки ;D. И имат една игрива физиономия. Снимай я вечер, когато скача по аквариума или клетката и препира да излезе. :P
Ех.. забравила съм тези моменти. :blink: :(
Ех.. забравила съм тези моменти. :blink: :(

Публикувано: 01 October 2008 - 05:42 PM
Ами един ден аз гледам Гризко(хамстера ми) целия беше мокър и смърдеше и трепереше!Заведох го на ветеринар и там ми казаха че трябва да й сменям триците всеки ден! :huh: :o дали става например 3 в седмицата! :- Пишете!Благодаря предварително! ;)[img][/img]
Публикувано: 01 October 2008 - 08:39 PM
Цитат
аз на мойте им ги сменях сяка седмица,но им слагах ароматизиран! ;)
Най- вредния сред вредните. ;)
Това състояние, което описваш изобщо не е свързано с хигиената. Моите са ставали така, когато са пред смърт, така да го кажа. Излиза им секрет от носа и устата(затова смърди) и почва да се обезводнява и накрая се сещаш... Вземи мерки...
А за чистенето на седмицата веднъж е достатъчно през зимата. Лятото по-често трябва(през ден да черем, за да е чисто и свежо).
Поздрави!

Публикувано: 02 October 2008 - 01:53 PM
Абе всички може да го препоръчват, ама не те живеят в аквариума, нали. ;) Стърготината евредна с това, че е прекалено ароматизирана. То на мен ми беше силна миризмата на лимон да черем, а какво остава за хамстерите... Взимала съм такава, но слагах съвсем малко, колкото за приятна миризма в обикновената стърготина. А най- хубаво е като вземеш слама, слагаш отгоре върху стърготината след като изчистиш. Хем мирише приятно, хем хамстера си хапва и си прави гнезденце. ;)
Научи се да пишеш най-накрая. Всяко изречение започва с главна буква. Също, има буква "щ", ако не знаеш. ;) :blink:
Научи се да пишеш най-накрая. Всяко изречение започва с главна буква. Също, има буква "щ", ако не знаеш. ;) :blink: