Dog.bg Форуми : Хамстери

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хамстери

#241 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:<br />

Публикувано: 02 October 2008 - 08:16 PM

Ох, като казах аквариум, нямах предвид само него.  :rolleyes: Явно всичко дословно ще трябва да пиша. Няма значение дали е в клетка или аквариум, що се отнася до стърготината. НО спирам до тук- не ми се спори с хора като теб, които трудно им увират главите.  ;) (сега.. без да го приемаш като обида  ;))

А що се отнася до писането- жалко за теб и за Българския език.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#242 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 02 October 2008 - 08:21 PM

аз също нейсам да се заяждам или нещо друго!просто няма сега специално заради теб или  когото и да било,да пиша с главни букви,запетай,и какво ли още не...  :-

#243 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2008 - 08:40 PM

:rolleyes: Последен офф..
Не го правиш заради мен или някого друг- трябва да го правиш заради СЕБЕ СИ...  :huh: Поне си редактирай грешките, защото ставаш трудно разбираема...
User's Signature

Качена снимка

#244 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2008 - 09:08 PM

някъде четох,че сферите,както и други играчки за хамстери,задвижвани от собствената им енергия са вредни и опасни за тях,вярно ли е това според вас?  :(
User's Signature

Качена снимка

#245 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2008 - 09:12 PM

според мен не е.даже аз на мойте им давах такива,и между другото мисля(но не е сигорно)да си взема пак хамстерче  :blink:

#246 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2008 - 02:24 PM

ето я и Михаела(Миша)
User's Signature

Качена снимка

#247 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 04 October 2008 - 04:04 PM

От къде мога да намеря мини хамстер- 2 бр.? Ама не ужкимски, а истински мини. Тези, които порастнали са 3-4 см?
И какво става, ако уцелиш да си вземеш мъжки и женски... Последните хамстери, които имахме някак ги познах и бяха 2  мъжки,  но изпадам в потрес, като си помисля, че сега мога да попадна на разнополови и да почнат да се множат  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#248 Потребителят е офлайн   cherry_dream Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 12:47 PM

Здравейте :)
На моята съквартирантка за рождения ден й подариха хамстер.
2 дни след това хамстерката роди 4 бебенца  :blink:
За жалост едното умря през нощта, а другото на следващия ден. Сега малките са на 3 дни вече, дали ма опасност и за тях? През нощта ставах и майката спинкаше, а едното малко беше чак в другия край на аквариума, върху самото стъкло. Аз я събудих и тя отиде да си го прибере. Малко е несъвестна майка.
Та горе долу колко време е критичният период за бебченцата?

#249 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 08:13 PM

Първата седмица е най-решаваща за малките. :blink:
Бушка, в зоомагазини трябва да има мини хамстери.
User's Signature

Качена снимка

#250 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 08:24 PM

Май си намерих - един чичо е пуснал обява, че подарява. Утре ще идем да ги видя.  :blink:
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#251 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 07:42 PM

Имам си 2 мънички хамстерчета. :blink: Току-що се прибрах с тях и понеже бях им поръчала пък къща за утре - ама ми се обадиха и те сега, че ще ми я докарат. Та, всичко като по поръчка - прибирам се с мишоците, идва и къщата.
Малките са роднини. Не им знам пола още, че са много мънечки. Само се моля да са еднополови.
Семейството, от които ги взех са супер мили хора. Взели си преди време две хамстерчета и се оказали разнополови. И така сега саим станали повече от 10. Имат още мини хамстерчета за раздаване. Мъжки. Живеят си заедно всичките и не се бият. Живеят в Люлин 4, ако някой иска да си вземе, да ми пише - ще ви дам телефона на хорат.

Ще ви покажа и снимки по-натам.
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 01:57 PM

Цитат

Имам си 2 мънички хамстерчета. :blink: Току-що се прибрах с тях и понеже бях им поръчала пък къща за утре - ама ми се обадиха и те сега, че ще ми я докарат. Та, всичко като по поръчка - прибирам се с мишоците, идва и къщата.
Малките са роднини. Не им знам пола още, че са много мънечки. Само се моля да са еднополови.
Семейството, от които ги взех са супер мили хора. Взели си преди време две хамстерчета и се оказали разнополови. И така сега саим станали повече от 10. Имат още мини хамстерчета за раздаване. Мъжки. Живеят си заедно всичките и не се бият. Живеят в Люлин 4, ако някой иска да си вземе, да ми пише - ще ви дам телефона на хорат.

Ще ви покажа и снимки по-натам.

честитооо!  :->)
User's Signature

Качена снимка

#253 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 02:05 PM

Мерси, ето къщата им:
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 02:18 PM

Лол... тя тази къщичка цял дворец, бе! Много ми харесва... От къде я поръча ? :blink: Иии... Бушка... "злато си" ... ;D
User's Signature

Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 02:26 PM

От тук, но ми я докараха с пукнат на 3 места капак... Мъж ми вика звъни им и я връщай, обаче в тоя миг влезе детето - видя хамстерите и къщата за първи път, те му бяха подарък. А да накараш дете да чака, да върнеш подаръка, да се разправяш, да чакаш нов... трудна работа. Та останахме така - с пукнат капак, дано не се отчупи парче, че направо става неизползваема  :(
И освен това, ми поискаха още 4 лв за доставка. Казах, че на сайта пише, че над 50 лв е безплатна. Момичето се усмиха и каза "така ли, това е старо..."  :rolleyes: Та така, писна ми да се разправям за всичко,как еднонещо не е на ред  :( Писах им днес писмо, не само няма да пазарувам повече от тях, а и ще се погрижа да се разбере аз каква стока получих.
И въпреки това - и къщата е хубава и мишленцата ме радват.
User's Signature

#256 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 04:36 PM

аз знам каде я продават на место! :blink:

#257 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 04:48 PM

Къде и знаете ли къде има само части - да си купиш части и да си досглобяваш и увеличаваш къщата?
User's Signature

#258 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 05:26 PM

в ето този сайт има какви ли не джаджи за хамстери и други гризачи(къщи,клетки,каишки за хамстери,играчки,тунели за клетки и какво ли още не!)освен това е със доставка ;)
http://images.google...l%3Dbg%26sa%3DN

сори за дългия линк  :izcherven:
User's Signature

Качена снимка

#259 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 05:53 PM

ами пада се на пазара в микрорайон 3!има много зоомагазини(3) и в единя знам че има тунелчета а в другия такава отделна къщичка каквато ти имаш!

#260 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 09:21 PM

Да ви ги покажа:

Караман:
Качена снимка

Страхил:

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема