Хамстери
Публикувано: 30 January 2009 - 08:53 PM
За фризера, според мен, няма проблем.:blink: Хубаво е , че го пускаш да се разхожда, но го пази много (все пак си е мишка, а тези "гадинки" ;D могат да се шмугнат навсякъде). ;)
Няма проблем! ;) По-добре е да питаш, преди да действаш, а и форумът е затова-да се съветваме и да си помагаме! ;)
Цитат
П.С.-Съжаляваам че постоянно задавам въпроси но съм още неопитна, но постоянно чета теми и форуми!! :->)
Няма проблем! ;) По-добре е да питаш, преди да действаш, а и форумът е затова-да се съветваме и да си помагаме! ;)

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 31 January 2009 - 01:51 AM
Цитат
туко що ми докараха пак хамстер от големите този път :'(неисках но кво да правя вече ;Dказва се морена и май е бременна :blink:утре ще кача снимки
Да ти е честит :yahoo: и да те радва много много много.Ще чакаме снимките на хамито :wub:
Публикувано: 31 January 2009 - 02:09 AM
Ооо, да, определено ;D На кокера това му е работата :kuchence: Ще вземе да го помисли за закуска и дотам ;) Ще му свикне ама за всеки случай си бронирай клетката :wub:
Публикувано: 31 January 2009 - 12:35 PM
Хриси, Морена е великолепна :wub: И наистина снимката с котето е страхотна :yahoo:
Публикувано: 31 January 2009 - 01:13 PM
Много е сладинка. Моят Рори е същият, само че е ангорски и има по-дълга козинка, но в муцунката са едно към едно. Сладурчета. Ама тя не ми изглежда бременна. Или поне от снимките не мога да кажа ;D То и аз вече взех да врачувам. От снимка искам да позная. ;D
Мтого е сладинко дребосъчето! Да те радва само и дано няма бебенца.
А за квиченето - това е от огромен страх. Рядко пищят така, само когато са страшно уплашени. Пробвай първо да я свикнеш със себе си - храни я от ръка, милвай я по гръбчето и така постепенно. Ще отнеме 2-3 дни, но няма да я мъчиш. Сега много я е страх. Гвори и и леко я пипай. Тя ще ти покаже кога е готова. Много си избързала да я вадиш, все пак трябва да се изчака поне 3-4 дена да посвикне и тогава. За сега не го прави повече. И и дай време :blink:
Мтого е сладинко дребосъчето! Да те радва само и дано няма бебенца.
А за квиченето - това е от огромен страх. Рядко пищят така, само когато са страшно уплашени. Пробвай първо да я свикнеш със себе си - храни я от ръка, милвай я по гръбчето и така постепенно. Ще отнеме 2-3 дни, но няма да я мъчиш. Сега много я е страх. Гвори и и леко я пипай. Тя ще ти покаже кога е готова. Много си избързала да я вадиш, все пак трябва да се изчака поне 3-4 дена да посвикне и тогава. За сега не го прави повече. И и дай време :blink:
Публикувано: 31 January 2009 - 06:26 PM
Чак ми се доживя при хамито ;D Много уютно изглежда, завидях й на Морена ;)
Публикувано: 31 January 2009 - 07:47 PM
Наистина е уютно и много хумаво си го направила. Цветето е изкуствено, нали? Дано да е! Ама скоро няма да го има ;D
Но лошото е, че действително е тесничко. Всъщност изглежда така - най-добре дай размерите написани, че аз имах 40л аквариум, който беше гигантски, а на снимки изглеждаше така все едно за хамито няма място :rolleyes: Та може и при теб да се получава така...
За сега нека да посвикне и после започни да я изкарваш за повече време на вън да потича из апартамента (тоест, където си я пускаш). Може след време да събереш пари и да и вземеш голям аквариум/клетка. :blink:
Но лошото е, че действително е тесничко. Всъщност изглежда така - най-добре дай размерите написани, че аз имах 40л аквариум, който беше гигантски, а на снимки изглеждаше така все едно за хамито няма място :rolleyes: Та може и при теб да се получава така...
За сега нека да посвикне и после започни да я изкарваш за повече време на вън да потича из апартамента (тоест, където си я пускаш). Може след време да събереш пари и да и вземеш голям аквариум/клетка. :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 12:24 AM
Тя ще свикне и то бързо.Като е обичана се чувства сигурна!Аз съм убедена че много я обичаш!
Искам да ви попитам нещо за моя шишко.Днес му направих микс-храна.В нея сложих:царевица,жито,овесени ядки,орехи(малко),ориз и съвсем малко ушав;
Ако някои има забележки към някоя от съставките моля ви кажете ми!!Искам само най-доброто за Хамилтън! ;)
Искам да ви попитам нещо за моя шишко.Днес му направих микс-храна.В нея сложих:царевица,жито,овесени ядки,орехи(малко),ориз и съвсем малко ушав;
Ако някои има забележки към някоя от съставките моля ви кажете ми!!Искам само най-доброто за Хамилтън! ;)
Публикувано: 02 February 2009 - 04:54 PM
Според мен няма никакъв проблем! :P То и аз някой път му давам на моя мишок,само че наи-добре е да не слагаш овесени ядки,лешници ,а ни най-малко кестени :- Поне от личен опит знам! И не ти го казвам с лоши чувства,а и все пак всички хамстери са различни! B)