Dog.bg Форуми : Хамстери

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хамстери

#481 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 February 2009 - 02:23 PM

естествено,че ако решим да има бебета,първо ще измислим дом за всяко едно ;),но май нещо се развих.  ;D
User's Signature

Качена снимка

#482 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 02:58 PM

nezi_7966, какво стана с новороденото мишле ?Не пишеш във форума, а много искам да знам как се развиват нещата - дали е добре, най-вече.Пиши, моля те

#483 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2009 - 07:29 PM

Кате, аз писах на момичето с милшето. Починало е. ние си пишехме на ЛС и за това не е писала в темата. За жалост молкото не е издържало.  :'(

#484 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 07:46 PM

Жалко  :( Поне си е отишло спокойно...Явно така му е било писано.Благодаря ти, Цвете, за отговора  :wub: на хамитата и Монти

#485 Потребителят е офлайн   nezi_7966 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2009 - 07:54 AM

Здравейте, да за съжаление малкото почина. Мъчно ми беше , но предполагах че ще стане така. Нямам никакъв опит и познания за отглеждане на новородени.
Благодаря на всички, които се отзоваха.
User's Signature

Rottweilers love to be your No 1 :)

Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!

#486 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 April 2009 - 08:37 AM

Как са хамстерите ви?Ние с Морена сме добре но тя така и не свикна да не ме хапе.Докато я взема голяма мъка но след това нямам проблеми.Скача като заек само и само да си забие острите зъбки в моята ръчичка :ac_007:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#487 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 May 2009 - 12:59 AM

Показване на мнениетоdolittle, в Nov 14 2008, 01:40 PM, написа:

А дали си променят поведението след кастрацията? Има ли ефект като при котките да стават лениви, кротки и незлобливи?

Освен, че не си променят поведението след кастрация, не дебелеят или подобни - то днес хванах брат и сестра в дива огрия. Той й се качваше през 5 секуди и определно си правеха секс. :ud_009: Пуст мишок - кастриран и пак - голям мерак, ей!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#488 Потребителят е офлайн   maranthea Икона

Публикувано: 17 June 2009 - 08:19 PM

И аз си имам хамстер..Вече е на повече от годинка и половина.Изключително обгрижван и тъпкан с храна.Дебеличък е,ама е тоолкова сладък.Нямам под ръка снимка да ви демонстрирам сиво-кафявата му козинка :) Според моя приятел баща му на Фъстъчко е прилеп,защото не било нормално една мишка да виси с главата на долу от тавана на клетката :be_107:

#489 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 June 2009 - 12:26 PM

аЗ също имам хамстер. мИни хамстерер. бЕличък е. кАзва се Фуфу. :ab_041: :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#490 Потребителят е офлайн   didinkataaa Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 01 July 2009 - 09:32 AM

zdraveite.. zaradi tazi tema si napravih i registraciqta... :mg_062: :re_037:

iskam da popitam... 6te mi vzimat mini hamster4eta oba4e imam nqkoi vuprosi na koito 4eta razli4ni mneniq po furumite... :tb_195: zna4i 1vo se 4uda dali mujko ili jensko neprekusnato pi6e 4e tu 1te sa po drujelubni, tu drugite... drugato koeto e iskam da popitam mogat li da jiveqt 2 mastera ot 1 pol zaedno bez da se "karat" i azsko da mujki ili jenski e po dobre.. ? :md_064: :md_064: i... posledno... 4udq se mejdu akvarium i kletka.. koe spored vas e po dobre... ?

Blagodarq predvaritelno... :ba_025: :ae_085: :ae_085: :smile:

#491 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 July 2009 - 09:49 PM

Показване на мнениетоdidinkataaa, в Jul 1 2009, 10:32 AM, написа:

zdraveite.. zaradi tazi tema si napravih i registraciqta... :mg_062: :re_037:

iskam da popitam... 6te mi vzimat mini hamster4eta oba4e imam nqkoi vuprosi na koito 4eta razli4ni mneniq po furumite... :tb_195: zna4i 1vo se 4uda dali mujko ili jensko neprekusnato pi6e 4e tu 1te sa po drujelubni, tu drugite... drugato koeto e iskam da popitam mogat li da jiveqt 2 mastera ot 1 pol zaedno bez da se "karat" i azsko da mujki ili jenski e po dobre.. ? :md_064: :md_064: i... posledno... 4udq se mejdu akvarium i kletka.. koe spored vas e po dobre... ?

Blagodarq predvaritelno... :ba_025: :ae_085: :ae_085: :smile:

1. Значи дали мъжко или женско това трябваш да решиш ти защото ти ще го отглеждаш. Аз лично имам мъжко и много ми харесва. Имах и женска но тя беше агресивна към мен и я подарих на едно момиче.
2.Ако са от едно котило няма да се карат,но ако женската забременее малките ще са "изроди". А ако са от отделни котила първо ги дръж разделени,докато се оспокоят. После сложи ЖЕНСКАТА при мъжкия а не обратноно защощо женската ще защитава тереторията си.Но за всеки случай бъди подготвена да ги пазделиш.
3. По-добре аквариум щом са мини-хамстери. Ако са в клетка ще избягат много лесно.
Надявам се да съм била полезна. :smile:
User's Signature

We love animals and they love us

#492 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 July 2009 - 07:32 AM

Здравейте и ние си имаме хамстер не мога да кажа момче или момиче е но си му казваме Топчо голям е колкото кокоше яйце много яде и беше голяма занимавка за кучето ни Сара само ходеше и гледаше какво прави .Сега Сара си има бебета и се занимава с тях не се сеща вече за Топчо .Като и свалим аквариума и тя започва да го обикаля и да се мъчи да го докопа .Ето ги двамата .
http://www.snimka.bg...mp;pid=12739696

#493 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 July 2009 - 10:13 AM

galia69 имаш много сладък хамстер . :smile: Моя хамстер е черен и има бяло покрай очите и са точно като очилата на Хари Потър. Затова съм го кръстила Хари.За съжаление не стои кротък да го снимам. Дори когато яде ми обръща гръб. А в събота ще му взема нова приятелка - Джини. Чудя се щом той е черен а тя е жълта какъв цвят малки ще си имат? :be_107: :db_046:
User's Signature

We love animals and they love us

#494 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 July 2009 - 10:45 AM

уф и аз сега имам желание да си вземем мъжки но ме е страх да не сбият или ако си родят да няма на кой да дам бебетата.В зоото не ми се дават.Морена е все сама и сигурно и е скучничко.Много искам да гледам пак малки голи мишлета и как мама разхожда бебчета.Даже и имена мога да им измисля :ab_041: Малко да си помечтая :db_046:
galia69 много е сладък Топчо :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#495 Потребителят е офлайн   didinkataaa Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 11 July 2009 - 08:32 PM

xrisi 95и всички останали които искат да си взимат 2 хамстера :ea_103: :ea_103: в много форуми го пе а е и верно че когато са 2 хамстера се бият, ако не в началото, то в последствие. с боя могат да стиннат до смърт на 1я.хамстерите са животни единаци. събират се само за оплождане!! дори майката зарязва малките си след 15тия ден някъде и ако не се лъжа към 1 месец стават дори и врагове. породи тези причини в зоомагазините хамстирите са нахапани :dh_188: :dh_188: това е с което мога да помогна. надявям ся дя съм била полезна :rc_036:

#496 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 10:51 PM

А аз от моят опит мога да кажа,че мъжко и женско не се бият! Само 2 женски ако са със сигурност боят е гарантиран....А лошото при мъжки и женски заедно е, че ще има малки бебета. :dry:

#497 Потребителят е офлайн   didinkataaa Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 12 July 2009 - 03:43 PM

oo da tfa zabravih da go napi6a...no i razmnojavaneto hi4 ne e malko :ea_103: :ea_103: imaiki se v predvid 4e rajdat ot 4 do 15... :af_089: a... da popitam i az za moitu... nqkoi moje li da mi kaje da e normalno i prez no6ta da sa spqt i prez dena. moq sladur stava za malku i da papa, poti4a malku i pak lqga na nani,,, :tb_195: :tb_195: sku4no mi e taka :dh_188:

#498 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 11:51 PM

Ами ако е самичък е нормално така да прави.Купи мъ вартележка да тича вътре.Иначе те спят през деня,а вечер са активни :ab_041:

#499 Потребителят е офлайн   didinkataaa Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 13 July 2009 - 08:47 AM

toi kolelo si ima... am samo hodi ne ti4a v nego.. mislq 4e e ot vuzrastta- na 30 i nqkolko dena e ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#500 Потребителят е офлайн   didinkataaa Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 13 July 2009 - 08:48 AM

:be_107: :be_107: :be_107: eto o6te 1 negova snimka... izpra6tai te i vie va6ite malki sukrovi6ta.. iskam da gi vida,,,, :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема