Публикувано: 24 September 2008 - 12:29 PM
Антония имам добри и лоши новини за теб. Ще почна с лошите-в природонаучния вече отдавна няма животни, изгониха Рости от там заради някви си техни глупости и не искат й да се занимават с него повече камоли пък да има негови животни там вече. Добрата- твоят Гонзо е на едно по-добро място. Взе го Гого, това е човекът от който съм научил страшно много за екзотиката за което съм му страшно благодарен, един от първите започнали да гледат екзотики в България, в момента единственият, който въди гекони в родината ни и един от хората с най-големи колекций. Та Гонзо сека се гледа от родителите на Гого, които се занимават с планински туризъм в Родопите, и твоя младеж си има голяма къща, апартамент и ще те излъжа колко декара двор, които това лято е обиколил многократно и ги е изследвал обстойно. Един ден не знам какво стана на въпрос за него на Подуене докато си говорехме с Гого и той вика: "Чакай да ти кажа нещо смешно. Миналата седмица приятели на наще им отишли на гости с кучето им и го пускали. Кучето се скъсало да лае по Гонзо, но на него хич не му пукало и си пасял, в следващия момент погледнал кучето и му плеснал една опашка, а кучето изхвърчало на 2-3 метра и наш Гонзо продължил да си папа" .
Моята змия НЕ яде кучета и котки!