Dog.bg Форуми : Зелена игуана

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Зелена игуана

#101 Потребителят е офлайн   iva23 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 November 2008 - 01:58 PM

Благодаря!много е странно това с лапи4ката,за6тото по принцип я ползва-като се хва6та за мен и се катери,но в същото време някой път я обръща и стъпва на нея:(

#102 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:03 PM

много харесвам игуани и искам да си взема,в форума видях че някои е писал цени и как се отглежда
но не ми изглежда трудно и все пак да питам Вас Всички
Трудно ли е?
User's Signature

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
                                      Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#103 Потребителят е офлайн   bonzi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 12:49 AM

за трудно не е но се изискват много грижи постоянство наблюдения и много обич разбира се те усещат също не разчитаи на много много на форума при проблем просто ти трябва човек който наистина разбира аз например го закъсах с моят Гамчо питах и никой нищичко така че си помисли иначе игитата са много гальовни

#104 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 10:56 AM

ами засега съм следобед на училище,средата на февруари ще съм сутрин,има ли значение кога му обръщам внимание,защото понякога съм на работа - работя в Червен Кръст.......?
User's Signature

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
                                      Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#105 Потребителят е офлайн   STILI Икона

Публикувано: 25 December 2008 - 09:31 PM

Преди 2 дни си купих игуана.И днес излизам наван и като се вращам някак си тя се е изкатерила по терариума на лампата и е излязла  Undecided  и аз лека полека я тарсих но не я намерих.Отчаях се и седнах на стол "бавно"и точно когато седнах я осетих и станах на секундата наи-мнофго 1 сек. да сам седял на нея изглейдаше здрава , но сега забелязвам че не си движи предното краче  Cry Cry  но вапреки това спокоино си се движи  smiley. Мисля че сам и счупил крачето за кото ме е адски много яд  Cry идеми да се грамна  ,но сам чувал че влечугите от неиния сорт са много издражливи и сами се лекуват от такива неща.Дори знам че даждовниците си вастановяват мозаците  Shocked ,ако някои знае нещо и ми помогне ще сам мо адски мн. мн. мн. мн. мн. благодарен  sos плс чакам одговори барзо ,а и да отбелейа не сам мн тежак на 13г. сам и сам 40 кг

#106 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2008 - 09:23 AM

Моята препоръка е, ако още куца и имаш съмнения за счупване, да я заведеш на лекар! А терариумът трябва да е покрит отгоре, така че хем да не може да го повдигне, хем да влиза въздух  :rolleyes:

#107 Потребителят е офлайн   STILI Икона

Публикувано: 02 January 2009 - 05:02 PM

Ами да закрих отгоре терариума и вече стапва на крачето но не го свива в лаката само там е надуто.И тнкс пак  :blink:

#108 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2009 - 05:52 PM

Малко нови снимки на Тери.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#109 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 11:42 AM

Цитат

Да, този до НДК е "Земята и хора" но в него могат да се гледат само "камани", като от време на време се организират там изложби. За един и същи музей говорим и за едно и също игу  :blink: . Ммм найстина кофти, но ще се опитвам от време на време да те снабдявам със снимки, а пък не пречи и друго, да си направиш една лека почивка в планината и да си видиш динозавърчето.

Zerberus, имаш ли новини за Гонзо, обеща снимки и адреса на новата му къща  :blink:

#110 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 12:13 PM

Драги собственици на игуани, в мрежата има нов сайт за екзотични животни www.exoticus.org, на който ветове, биолози и др. дават съвети за избор и гледане на тези животинки, в т.ч. и на игуани.

#111 Потребителят е офлайн   fifitube Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 01:03 PM

Здравеите,имам една проклета игуана стана 4 месеца  ;Dии мн сме приживяли с нея само нии си знаем....та да попитам как мога да е накарам да си яде от неговата купичка?Има един фикус явно му е по вкусен от кивита,банани,прас,лиуцерна ии тем подовни секи ден му е пълня от всичко с прясни плодове и моркови краставички,ама проклетника дъфче фикуса.Имам чувството че като свърши фикуса ще поткара и другите цветя  ;D

#112 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 05:06 PM

хаха ами значи премести фикоса...  ;D
и да се похваля вече и аз съм горд собственик на игуана след няколко дни ще пусна снимки да я видите  :wub:
User's Signature

Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#113 Потребителят е офлайн   fifitube Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 01:13 PM

amm tq ne e v terarium,v edna ot iujnite staii e i vytre e ima sqkvi cvetq mn im se kefi kateri se po tqh lovi razni nasekomi ,slojil sam edni kloni ot dyrveta golemi ii tam si jivurka ama kato slezne pri fikusaa i dokato nese natypche nese maha ot tam,mn ee gaden iguana :)))vchera qica qde zelenchucii zamezii s mlqko ii nakraqq otide i pak na fikusa ;)))

#114 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2009 - 09:24 PM

явно иска фикос и това е - лош навик  ;D ;D ;D ;D :sviruka:  http://picasaweb.goo...om/qGoTkA/DEks#
цъкате върху снимката и после сменяте с стрелките над нея хаха  :P :P :P
User's Signature

Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#115 Потребителят е офлайн   fifitube Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 04:41 PM

privet ,da popitam maznah q malko s krem regenerirash s D-pantelnol opredeleno mu pomogna no ima li veroqtnost i da mu navredi po nqkakav nachin ?

#116 Потребителят е офлайн   fifitube Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:26 PM

http://www.snimka.bg...album_id=336990
eto go i nego..Chicho Ben  ;D

#117 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:30 PM

много хубава игуана - чисто зелена
в какво го гледаш?
на колко е?
User's Signature

Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#118 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:31 PM

о боже чак сега видях кои си това ли е вапросния разбоиник които ти яде фикоса  ;D ;D ;D
User's Signature

Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#119 Потребителят е офлайн   fifitube Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 04:29 PM

Zdraveite...Ami neznam na kolko ama kazaha che bila nqkade na 3 g ama mene mi se vijda po mladolika  ;D Ne beshe sviknala s nikakvi hora drashteshe ...sega veche se celuvame galime se ;))Gledam si q kato kuche ostail sam q da pravi kakvoto iska az samo chistq sled neq,nqma terarium podyrjam 28 gradusa iz celiq apartamen,slojil sam 2 elektricheski vyzglavnichi na dyrvoto na koeto spi vecher ii edna do lubimiq mu fikus(deto veche nemoga da mu kaja fikus )ii si obikalq postoqno zareden s energiq hapva si stabilno,uspqhme da se nauchim da qdem ot chiniikata ne ot fikusa,vchera i oniq den plash pravi na terasta na parapeta se peche 2 chasa i neiska da se prebira posle syska i se syrdi,pravq mu edna ogromna dyrvena arka ot golemi kloni v holami da si se kateri na neq,baq gorichka shte si ima visochina 3 m shirochina 5+

#120 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 06:27 PM

какви клони използваш и браво на игуто че яде от купичка  :blink: :blink: :blink:
User's Signature

Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема