Dog.bg Форуми : Борсите за кучета - защо не си струва

Към съдържанието

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Борсите за кучета - защо не си струва Оцени темата: ***** 5 Гласове

#641 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2012 - 11:24 AM

Показване на мнениетоchihuahuas, в 17 July 2012 - 03:27 AM, написа:

Поне си признахте, че сте борса, та чак и нормалния процент смъртни случаи взехте да обсъждате!
Ще ви разочаровам, не ме познахте, опитайте пак :md_064:
Само един въпрос имам, след като мъжкото ви куче е такова невиждано ТОП качество, защо зъбите му са 6х4 и защо преди няколко дни беше обявено за продажба в една фейсгрупа за породата? :ab_041:

Не, chihuahuas въпроса засяга и касае не само едно лице, така, че недейте да хвърляте камъни в градините на хората, а погледнете първо своите :md_064: Внимавайте когато тичате да изправарвате някой да не паднете по нос,че много боли. Захващате се като удавник за сламка за всяка една дума, обява, клип.
Виждам,че сме небивал интерес във вашите очи, щом и ни следите толкова обстойно, вероятно сте си направили цяла папка с архиви ха ха .... Много Ви ядосва това ТОП куче, направо да не повярва човек! :ab_041: И какво като зъбите са в 6х4? Нима голяма част от световните шампиони не са зъби 6х4? Защо ставате смешни?!? И какво като е обявено за продажба, важно е, че не е продадено нали?! А още по-важното е ,че такива като вас "прегряха линиите" да звънят и да разпитват какво става и защо се продава! :ab_041: Жалка картинка!

п.п Изложихте сте пред цяла България, смеят ви се дори в другите клубове :re_037: хората ни звънят да ни поздравят,че вероятно сме бръкнали дълбоко няма да ви казвам къде ... Отстрани е направо смешно, но ние така или иначе очаквахме подобно нещо. Приятен ден :re_037:
User's Signature

FCI Kennel For Chihuahua "Russian Roulette"
Качена снимка

#642 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 11:37 AM

Едно може да ви се признае! Сбъркали сте си призванието, трябваше да опитате в политиката, с това умение да се измъквате от всеки зададен ви въпрос!
- "Вашия доктор" избил 40 000 бездомни кучета - да ама сигурно бил спасил 80 000 след това! :ud_009:
- Показва се клип на въпросния в действие - да ама не бил с карираната ризка, а със зелената престилка! :zz_218:
- Пускат се събрани от различни места оплаквания на хора купипи си куче от вашата борса - стари били мненията, спам и тролстване било това - пък видиш ли и родословните умирали, така че къде е проблема! :bo_014:
- Казва се, че си пуснахте великото ТОП куче в обявите за продажба - да ама важното е, че не било продадено все още! :ab_041:

#643 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 11:55 AM

[/quote]
Григо, вие защо смятате, че под тази статистика се визираме специално нас? Извинете, но предвид, че в клиниката идват купени кучета от развъдници, от борси, от часни лица вероятно човек може да си направи извод. Или може би, вип пъпи е единствената борса за кучета? Защото смятате, че след като е казано "хората сами ще преценят дали ще купят куче със или без родословие" то на всяка цена трябва да бъде закупено от тези две места?!?!? :re_037:
[/quote]
:ab_041: Вие как смятате, защо може да съм направила подобна аналогия?И бихте ли ми обяснили какво означава въобще фразата и дали е допустимо според вас не само да се мисли, а и да се споменава публично при това..."хората сами ще си преценят дали ще купят куче със или без родословие" излязла от един макар и новоизлюпен "развъдчик"?! :ud_009: :ea_103: Сори, но си разсъждавате като борсаджии и това е положението. :dh_188: Лек няма, ако някой наистина не поиска и не почувства, че е готов да се излекува.
Принципно така и не ми стана ясно след като твърдите и то доста уверено, че поне 95%(май бяха процентите, ще погледна за сигурност) от случаите с болни и починали в последствие кученца, закупени от борсата Вип Пъпи ...са инсинуации и заговор от завистливи колеги...ами вие не предприехте ли някакви действия , за да спрете тези лъжливи обвинения?Виждам, че материално сте добре(споко стана ясно :smile: ) и на въпросите на Деси най вече в тази посока сте наблегнали, въпреки, че според мен тя питаше и казваше съвсем друго нещо...Та се запитах защо не сте предявили тъй споменаваните искове, съдилища и претенции по отношение нещо, което твърдите, че Не е вярно....а тук нали, за някакви неща...са едни закани, едно чудо? :ab_041:
Заинтригувахте ме просто. :re_037:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#644 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:18 PM

Не се занимаваме, Григо! Хората винаги ще пишат и ще плюят.
А вие какво искате да направим? Да обясняваме на новодошлите потребители как да не си купуват кученце от борса или зоомагазин, ами единствено и само от лицензиран развъдник, съжалявам, но няма да станем част от масовката на дог.бг при положение,че и до ден днешен в писмата и личните кореспонденции с хората нещата не стоят съвсем розово и за самите развъдници.

Лично съобщение изпратено до въпросната "борса" за която говорите през месец април /името на потребителя е скрито умишлено/, защото тя самата е потребителка на този форум и не желаем да й навредим по никакъв начин с тези писания.
Качена снимка

Отговор от въпросната борса на запитването за родословното Чихи.
Качена снимка

Разбира се момичето е послушало съвета и си е закупило кученце от легитимен развъдник занимаващ се с породата от години и не е прибегнало покупка на кученце от борса! Държа да се подчертае,че родословното Чихуахуа НЕ е закупено от развъдник Златица Маунтаин, ами от друг български развъдник също лиценциран и регистриран в БРФК и ФЦИ!
Не след дълго обаче се оказва следното ......

Качена снимка

Всеки прави избора си сам без да бъде притиснат по никакъв начин.Факт е,че в кинологията хората ще се избият за 5лв. Точно и поради тази причина се изписват всички тези неща кои верни, кои неверни - кои от истински потребители, кои от конкуренция! Една от потребителките на този форум и собственик на борса за кучета в Слатина която всеки вероятно се сеща коя е си призна лично, че тя и нейни съмишленици са се регистрирали умишлено тук и са се представяли за наши клиенти.Разбира се това,че е признала пред нас не означава,че ще го признае и публично тук :wb_052: ....
И моля, не ни разбирайте погрешно съвсем нямаме намерението да убеждаваме хората,че е редно да закупят кучето си зоомгазин или борса, просто не желаем да коментираме и да пишем, нека всеки направи избора сам за себе си.
User's Signature

Качена снимка

#645 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:32 PM

Ахаха, казах ли ви аз, че ще се вадят още компромати! :ab_041: Първо е много грозно да се публикува лична кореспонденция, тя затова се нарича лична за да си остане такава! Второ,името на потребителя е скрито, да не му навредите, но уж случайно сте пропуснали да скриете името на кученцето - Куинси! :md_064: То е много трудно човек да се досети за кой потребител и кое кученце става на въпрос!

http://forum.dog.bg/...ost__p__1053704

#646 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 17 July 2012 - 12:34 PM

Дайте още палави снимки на момичето

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#647 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:43 PM

Russian Roulette...На мен ми е пределно ясно за какво иде реч, така, че нямам нужда лично от допълнитена информация.
Единствено ще изкажа личното си мнение по отношение какво трябвало или не трябвало...
Смятам, че ТРЯБВА да се разграничават и абсолютно да не се смесват понятията борса и развъдник. :mg_062: Смятам не само, че трябва, а и е наложително даже всеки уважаващ себе си развъдчик да обяснява до откат , какво означава, какво предлага, какво всъщност означава думичката родословие :mg_062: .За съжаление се правят опити да се омаловажава последното и да се поставят повърхностно и простичко нещата в стил...Аз не мога да кажа...Можеш и след като можеш, няма да ми се правите на изкуствено дипломатични и да се опитвате да замазвате масово какво се твори наред.Всеки да си поеме отговорността и да се замисли.
И , ако обичате престанете да подценявате читателя в случая с фрази от сорта на...Някой си целта му е да отклони вниманието?!Кой е тоз някой?!С всичко, което правите в момента дали и вие не влизате в тази графа с бодра крачка?!Както и да е...

На мен лично не ми будите доверие, след всичко прочетено до момента и всички пропищяли хора...Но след като искате да качите нивото и евентуално да тръгнете в правилната посока...Първо елиминирайте борсата, която ви е създала име, което за да го поправите и изчистите ще са ви необходими години(или поне така би трябвало да функционира, въпреки, че България е доказано страната на неограничените възможности :dry: ) на труд и доказване, докато си извоювате нов имидж , който да работи във ваша полза.И с много работа и труд да докажете, че знаете точно какво искате и евентуално ще постигнете.
До този момент освен да ви видя снимките, освен да чуя фрази от сорта на "ако не от развъдник от борса" и т.н неориентирани простотии, нищо не е в състояние да ме накара да ви гласувам доверие.Съжалявам за което.
Иначе много ме радвате, как подминавате сериозно и точно поставени въпроси по същество.Но както и да е...То и упорития отказ да се отговори по същество си е всъщност най сигурния и стабилен отговор. :re_037:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#648 Потребителят е офлайн   petro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:изобразително изкуство, чехословашки вълчак, БШОК

Публикувано: 17 July 2012 - 12:45 PM

Ама вие защо не започнете да си наричате" въпросната борса" нашата борса! Това нали се изясни, че е ваша! Лично аз съм съветвал хора да не взимат от Вашата борса куче, защото е адски тъпо да се окажат в онези" проценти" за които твърдите, че се случват. И защото по- скоро може да се говори за незначителен процент оцеляващи кучета. Цитирания случай горе нищо не доказва, защото имаше достатъчно цитирани случаи на хора с измрели кученца, закупени за не малко пари от вашата борса. Човекът с върнатите пари разказваше, че с доста главоболия е успял да си ги върне. Не трябва да съществувате вие с борсите, просто трябва да намерите друг начин, да не е с животни...или може такива за месо- прасета, крави...кокошки е по- удобно за малко пространство...клетъчно отглеждани? Добър вариант ли е? Те така или иначе ще са си обречени. Може да се сдружите с animal.bg и с общи усилия да просперирате в животновъдството. Това е моето конструктивно предложение за вас, освен поканата да закриете търговията с борсата...която е Ваша.

#649 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:45 PM

Показване на мнениетоchihuahuas, в 17 July 2012 - 12:32 PM, написа:

Ахаха, казах ли ви аз, че ще се вадят още компромати! :ab_041: Първо е много грозно да се публикува лична кореспонденция, тя затова се нарича лична за да си остане такава! Името на потребителя е скрито, да не му навредите, но уж случайно сте пропуснали да скриете името на кученцето - Куинси! :md_064: То е много трудно човек да се досети за кой потребител и кое кученце става на въпрос!

http://forum.dog.bg/...ost__p__1053704

Така ли? Много хубаво се замислете тогава над този факт дали е красиво да се публикува информация и лични снимки без позволението на авторите само и единствено с цел злоупотреба! Името на кученцето умишлено е зачеркнато в червено, това, че е направен пропуск и името е споменато два пъти е отделен въпрос, но ДА много е трудно със или без имена човек да се досети за кое кученце става въпрос! Това няма никакво значение обаче в случай като този!!!!!! Също така след като обстойно сте разгледали темите с помераните, може би също сте обърнали внимание на тема създанена от потребител купил си кученце от лицензиран развъдник за померани пет клас за скромните 800евро, а кучето е с вродено генетично заболяване и изкривяване на лапата. Хората са възхитени как развъдника се е наел да поеме лечението на кучето и да компенсира хората с 200-300лв! Геройска постъпка, та то нали оставаше и да стане обратното .... без да се замислят реално какви кучета се плодят в този развъдник и изобщо направени ли са нужните изследвания на родителите са да се избегне подобен случай да се раждат кученца с такива аномалии и да бъдат продавани макар и за пет клас!
User's Signature

Качена снимка

#650 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:55 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 17 July 2012 - 12:43 PM, написа:

На мен ми е пределно ясно за какво иде реч, така, че нямам нужда лично от допълнитена информация.
Единствено ще изкажа личното си мнение по отношение какво трябвало или не трябвало...
Смятам, че ТРЯБВА да се разграничават и абсолютно да не се смесват понятията борса и развъдник. :mg_062: Смятам не само, че трябва, а и е наложително даже всеки уважаващ себе си развъдчик да обяснява до откат , какво означава, какво предлага, какво всъщност означава думичката родословие :mg_062: .За съжаление се правят опити да се омаловажава последното и да се поставят повърхностно и простичко нещата в стил...Аз не мога да кажа...Можеш и след като можеш, няма да ми се правите на изкуствено дипломатични и да се опитвате да замазвате масово какво се твори наред.Всеки да си поеме отговорността и да се замисли.
И , ако обичате престанете да подценявате читателя в случая с фрази от сорта на...Някой си целта му е да отклони вниманието?!Кой е тоз някой?!С всичко, което правите в момента дали и вие не влизате в тази графа с бодра крачка?!Както и да е...

На мен лично не ми будите доверие, след всичко прочетено до момента и всички пропищяли хора...Но след като искате да качите нивото и евентуално да тръгнете в правилната посока...Първо елиминирайте борсата, която ви е създала име, което за да го поправите и изчистите ще са ви необходими години(или поне така би трябвало да функционира, въпреки, че България е доказано страната на неограничените възможности :dry: ) на труд и доказване, докато си извоювате нов имидж , който да работи във ваша полза.И с много работа и труд да докажете, че знаете точно какво искате и евентуално ще постигнете.
До този момент освен да ви видя снимките, освен да чуя фрази от сорта на "ако не от развъдник от борса" и т.н неориентирани простотии, нищо не е в състояние да ме накара да ви гласувам доверие.Съжалявам за което.
Иначе много ме радвате, как подминавате сериозно и точно поставени въпроси по същество.Но както и да е...То и упорития отказ да се отговори по същество си е всъщност най сигурния и стабилен отговор.

Григо, благодаря Ви за съвета и това, че сте се загрижили за нашият имидж и репутация!
Съвсем нямаме намерение да се доказваме пред 10 потребители в този форум, работещи на принципа "черна станция"
Хората които са ни оценили са го направили извън този форум и това е най-важното за нас.
Простотиите както вие се изразихте са си много ориентирани, а дали ще ни гласувате доверие или не - ваш избор!
User's Signature

Качена снимка

#651 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 12:55 PM

С две думи - крадеца вика - дръжте крадеца! За да оправдаете собствените си прегрешения, търсите как да очерните който развъдник ви падне! Да, може и да има такива случаи и при развъдниците, но това са по-скоро изключения, докато при вас са правило! Това оправдава ли ви, дава ли ви право да си играете с живота на кученцата и с чувствата на хората които са се излъгали да ги купят? Да или не?!

#652 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 01:06 PM

Показване на мнениетоchihuahuas, в 17 July 2012 - 12:55 PM, написа:

С две думи - крадеца вика - дръжте крадеца! За да оправдаете собствените си прегрешения, търсите как да очерните който развъдник ви падне! Да, може и да има такива случаи и при развъдниците, но това са по-скоро изключения, докато при вас са правило! Това оправдава ли ви, дава ли ви право да си играете с живота на кученцата и с чувствата на хората които са се излъгали да ги купят? Да или не?!

Ахахах, с две думи много насериозно сте се взели. Да точно търсим да очерним който развъдник ни падне! Или по-скоро да гледаме обиктивно на нещата, а не като ВАС - на лична основа! Вие бяхте в тези развъдници и лично се убедихте с очите си,че това е изключение, вие бяхте във всичките борси в София и се уверихте с очите си,че това е ПРАВИЛО! Що за хора сте вие изобщо? Вие съвсем убедихте с думите си,че да разплождаш една женска в продължение на години на всяко разгонване също е ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Денонощно следите публикации във фейсбук, следите интернационал темите и после пускате "бомбата" тук в този форум с надеждата да очерните хората които са ви такъв трън в очите! Не се представихте нито веднъж, не споделихте ВИЕ с какво се занимавате, защото туку виж и за вас изскочат интересни факти!

п.п Вие още малко ще ни обвините за глобалното затопляне!
User's Signature

Качена снимка

#653 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 01:17 PM

Не става въпрос кой на кого е трън в очите! Факт е, че вие сте собственици на зооборса и на развъдник - признахте си го! Факт е че ФЦИ го забранява! Факт е, че правилата са нарушени, за това става въпрос!!! Вижда се и кой точно е отговорен и с чии имена парадирате, а именно:
- Борис Ямаков, Отговорник развъдна дейност ( и Председател в сянка) в Български Национален Клуб Чихуахуа
- Иван от развъдник Zlatica Mountain
Факт е, че до момента отговор от тяхна страна няма!

#654 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 01:57 PM

Аз още веднъж да попитам, вие какво целите? Какви признания, какви отговорности от трети лица! Нима смятате за поредн път го казвам,че сте открили топлата вода с тези ваши компромати?!?!? С кое право назовавате имената на хората БЕЗ да представите Вашите! Сега да видим дали вие ще се представите публично и ще застанете зад думите които изговорихте, щом нещата опират до признания????

- Факт е,че думите ви звучат голословно предвид,че пропускате МНОГО ПО СЕРИОЗНИ нарушения от страна на развъдчици нарушили многократно правилата на ФЦИ, правила за които толкова упорито говорите! Подминавате ФАКТИ изнесени напълно точно и ясно, факти които би трябвало да ви интересуват след като сте върл привърженик и любител на породата и следите из късо нещата!
- Факт е,че се захващате само и единствено с кучетата от развъдник Руска Рулетка на лична основа и това ясно си личи!
- Факт е, че има много собственици на ОГРОМНИ ВЕРИГИ зоомагазини и ветеринарни клиники в България които също така са и собственици на ФЦИ развъдници, искате ли да проверим?!? :tb_195: Или може би и самите вие се сещате!
- Факт е, че след като става въпрос за това и не сме трън във вашите очи е редно да обърнете обективно внимание на всичко случващото се със породата. До сега обаче не сме видяли особено голяма реакция от Ваша страна през всичките тези години през които развъдник Руска Рулетка все още НЕ съществуваше, по-горе изнесените факти касаещи породата бяха на лице!

Вече не е интересно .....

И все пак конкретно отговорете, къде бяхте ВИЕ през всичките тези години и какво направихте ВИЕ за породата в България? Поинтересувахте ли се от политиката на дадения клуб, поинтересувахте ли се от произведените кучила и за това как точно те са проиведени?
След като сте видяли нередност на КОГО и КАК сигнализирахте за нарушението на правилата на ФЦИ!? И пак подчертавам всичко това много преди да съществува вип, мип пъпи, руска рулетка, ва банк и т.н Задавам ви всички тези въпроси от гледна точка на вашата логика, а именно, че не действате избирателно и имате обективно мнение по въпроса! :rc_036:

п.п И след като искате да получите отговор от горе упоменатите имена, защо не се свързахте лично с тях по телефон???? Или може би разчитате,че всеки един има времето и нервите да ви се обяснява виртуално или да ви даде отговор на въпросите в официално писмо адресирано до - Анонимен човек!
User's Signature

Качена снимка

#655 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 02:05 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 17 July 2012 - 12:34 PM, написа:

Дайте още палави снимки на момичето

Прикачен файл 5018858x.jpg

User's Signature

Качена снимка

#656 Потребителят е офлайн   petro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:изобразително изкуство, чехословашки вълчак, БШОК

Публикувано: 17 July 2012 - 02:09 PM

Не! Интересно е! Тази тема" Борсите за кучета- защо не струват" Трябва непрекъснато да стои пред очите на влизащите във форума, за да намалеят идиотите, които купуват кучета от борси, каквато вие имате. Престъпленията на едните не оневиняват престъпленията на другите- това, че някъде има солидни издънки, не означава, че и другите имат правото даги вършат. Много се надявам тая пирамида скоро вече да се насити и да стане неизгодно да поддържате и борса и развъдник. Надявам се всички които придвижваха този безумен спор с човек, който очевидно се прави на сляп да не се откажат, за да не остане и капчица съмнение- да купуваш куче от борса е огромна глупост!

#657 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 02:09 PM

С две думи; след като много от хората в този клуб си карат през просото, защо да не се включите и вие! Така на общия фон поне няма да биете на очи! Наистина не знам какво повече да кажа, при положение, че всички "кинолози" четящи тук го намират за нормално! :zz_020:

#658 Потребителят е офлайн   RussianRoulette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 02:17 PM

Показване на мнениетоchihuahuas, в 17 July 2012 - 02:09 PM, написа:

С две думи; след като много от хората в този клуб си карат през просото, защо да не се включите и вие! Така на общия фон поне няма да биете на очи! Наистина не знам какво повече да кажа, при положение, че всички "кинолози" четящи тук го намират за нормално! :zz_020:

Не, няма да е с две думи, нито с три думи ... Не отговорихте на ясно поставените въпроси!

Показване на мнениетоRussianRoulette, в 17 July 2012 - 01:57 PM, написа:

И все пак конкретно отговорете, къде бяхте ВИЕ през всичките тези години и какво направихте ВИЕ за породата в България? Поинтересувахте ли се от политиката на дадения клуб, поинтересувахте ли се от произведените кучила и за това как точно те са проиведени?
След като сте видяли нередност на КОГО и КАК сигнализирахте за нарушението на правилата на ФЦИ!? И пак подчертавам всичко това много преди да съществува вип, мип пъпи, руска рулетка, ва банк и т.н Задавам ви всички тези въпроси от гледна точка на вашата логика, а именно, че не действате избирателно и имате обективно мнение по въпроса! :rc_036:

п.п И след като искате да получите отговор от горе упоменатите имена, защо не се свързахте лично с тях по телефон???? Или може би разчитате,че всеки един има времето и нервите да ви се обяснява виртуално или да ви даде отговор на въпросите в официално писмо адресирано до - Анонимен човек!

User's Signature

Качена снимка

#659 Потребителят е офлайн   chihuahuas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 02:22 PM

Не виждам защо да отговаряме на вашите въпроси, в темата става въпрос за вас, а не за нас! Темата е: Борсите за кучета - защо не си струва, борсата сте вие, и вие ще отговаряте, а не ние!!!
А защо човека е анонимен, мисля че е ясно, предвид създалата се ситуация в клуба, никой не смее да излезе с името си! Много хора са съгласни с написаното, но не смеят и да си помислят да го изрекат на глас! Нищо, нека поне повече хора да знаят какво се случва в този клуб, а не само вътрешните хора!

#660 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2012 - 02:26 PM

Показване на мнениетоchihuahuas, в 17 July 2012 - 02:22 PM, написа:

Не виждам защо да отговаряме на вашите въпроси, в темата става въпрос за вас, а не за нас! Темата е: Борсите за кучета - защо не си струва, борсата сте вие, и вие ще отговаряте, а не ние!!!

Реално те бягат от въпросите. В крайна сметка те правят пари, не потребителите тук, че да дават обяснения. Но тези хора са си изпекли работата и макар и на ръба на закона нещата са им легални, така че няма какво да се дискутира повече.

Дайте още палави снимки на момичето.
User's Signature

Качена снимка

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема