jujkavn, в 20 August 2012 - 08:39 PM, написа:
Работи и ти за 400 лева и пести от залъка

работех и за по-малко ( за малко повече от половин година можех да си позволя куче от развъдник,специално за моята порода говоря, дори се свързах със развъдчика,огледах кучетата,човека видя,че сме сериозни и дори ни намали доста от цената,но до покупка не се стигна по стечение на обстоятелствата и причината не беше финанси.Знам какво ми е коствало тогава(и аз съм била тийнейджър

Сега не бих си купила куче от развъдник не защото не мога да си го позволя,а защото има хиляди кучета по приютите и въпреки,че обичам всякакви с порода и без,следващо куче ако имам пак ще е от приют па макар и приличащо на някоя порода-специално НОК и рот са ми на душата.
Нищо лично просто изразявам мнение,че наистина със премерени разходи можеш да си го позволиш,както можеш да си го позволиш да си купиш примерно телефон за 1000 или телевизор на изплащане.Някои развъдници приемат тип разсрочено разплащане с договор ,така,че....всеки си избира.Куче от развъдник или приют,улица или зооборса всички ще ви обичат еднакво нека не се делим и да се сочим с пръст