Dog.bg Форуми : Борсите за кучета - защо не си струва

Към съдържанието

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Борсите за кучета - защо не си струва Оцени темата: ***** 5 Гласове

#501 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 03 December 2010 - 11:27 AM

казвайте кога да се заредя с пуканки и да седна да гледам :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#502 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 December 2010 - 12:03 PM

Да ви помоля - спрете разправиите, ако имате да си уточнявате нещо - на лични съобщения.

Постове в темата - по темата.

А тя е - Борсите за кучета - защо не си струва

Качена снимка

#503 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 December 2010 - 12:12 PM

Показване на мнениетоAmerican pitbull terrier, в 03 December 2010 - 02:07 AM, написа:

Аз сащо имам ДОГ ОТ БОРДО ВНИМАВАЙТЕ НЕ КОПУВАЙТЕ КУЧЕТА ОТ ФИРМА ИМПЕРИЯ ПРОДАВАТ КУЧЕТА СЪС ТОЗИ ГЕНЕТИЧЕН ДЕФЕКТ

Въобще не купувайте кучета от прекупвачи, фирми и зооборси.

Куче се купува от развъдник, регистриран в FCI.

#504 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2010 - 12:27 PM

:ba_025:
или най-добре е да осиновиш :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#505 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:24 AM

КУЧЕТО МИ Е НА ГОДИНА И ПОЛВИНА КУПЕНО ЗА ОВЧАРКА С РОДОСЛОВИ ОТ ИЗЛОЖБЕНИ КУЧЕТА.......КАКВИ ИЗЛОЖБЕНИ РОДИТЕЛИ КАКВИ 5 ЛЕВА ТА ТО ОЩЕ НА ПЪРВОТО ХОДЕНЕ НА ВЕТЕРИНАР МИ СЕ КАЗА ЧЕ КУЧЕТО МИ Е УЛИЧНА ПРЕВЪЗХОДНА......НАПРАВО СТРАХОТО НАЛИ......КУПИХ ГО ЗА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 450 ЛЕВА С УЖ ВСИЧКИ ВАКСИНИ НО БЕЗ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ БЕЗ ПАСПОРТ....ВЕДНАГА СЕ ОПИТАХ ДА СЕ СВЪРЖА С ВЪПРОСНИЯ РАЗВЪЖДАЧ НО НЕ УСПЯХ ТЪЙ КАТО СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ НОМЕРА МУ НЕ СЪЩЕСТУВАШЕ....ВЕЛИКО....СЛЕД МЕСЕЦ МЕСЕЦ И ПОЛВИНА ОТИДОХ НА ВЪПРОСНИЯ АДРЕС В ЕДНО СЕЛО НА КОИТО УЖ НЯМАШЕ НИКОЙ ИЛИ ПО СКОРО СЕ КРИХА ВЪТРЕ.....ПОТЪРСИХ ВЕЧЕ СЛЕД ОЩЕ ВРЕМЕ ОБЯВАТА КОЯТО Я НЯМАШЕ.......МИ КАК ЛИ ТАКА БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛА.....НЯМА СЛЕДИ И ДО ДНЕС ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ МОГА ДА СЕ СВЪРЖА........КАЖЕТЕ МИ КАК МОГА ДА НАМЕРЯ ТОЗИ РАЗВЪЖДАЧ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯ МНОГО ЛЪЖИ В БЪДЕЩЕ......СЕГА ЩЕ КАЖЕТЕ КАКВО ПЪК КУЧЕТО МИ Е ЩАСТЛИВО И СИ Е ХУБАВО ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ПОРОДА......НО НА МЕН КАКВО МИ КОСТВАШЕ ДА ИЗЧЕТА ХИЛЯДИ СТАТИИ И ТЕМИ ЗА ОВЧАРКИТЕ.....ВЛЮБИХ СЕ В ТЕЗИ КУЧЕТА И СА МИ МЕЧТА КОЯТО ЗА МАЛКО ДА ОСЪЩЕСТВЯ....НЯМА И КАК ДА МАХНА ТОВА КУЧЕ ЗАЩОТО Е ЛЮБИМЕЦЪТ НА ВСИЧКИ........
КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ ВАКСИНИ ПОСЕЩАВАМЕ ВЕТЕРИНАР ЗА КОНТРОЛНИ ПРЕГЛЕДИ ИМА СИ И МЕДАЛЬОНИ И МИКРОЧИП......НИЩО МАТЕРИАЛНО НЕ МУ ЛИПСВА НИТО ХРАНА ИЛИ ИГРАЧКИ ОТ КАКВОТО Е ИМАЛ НУЖДА ВИНАГИ ГО Е ПОЛУЧАВАЛ........ОБАЧЕ МЕЧТАТА ОСТАВА ОВЧАРКАТА........МОЖЕ БИ НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ НО СЪМ ТОТАЛНО РАЗОЧЕРОВАН.....МОЛЯ НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ ЧЕ СЪМ СИ САМО ЗА НАПАДЕНИЕ........КАК МОЖАХ ДА СЕ ХВАНА ЧЕ ДА КУПЯ КУЧЕ КОЕТО МОГА ДА СПАСЯ И ОТ УЛИЦАТА........ПИШЕТЕ МИ СЪОБЩЕНИЕ АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ "КОНТАКТИТЕ" НА РАЗВЪЖДАЧА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ И ВИЕ...

#506 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 March 2011 - 07:07 AM

Защо трябва да ви се пише съобщение - напишете ги тук. Темите седят с години - не се знае на кого тази информация може да е от полза.

Научили сте урока по трудния начин.

Цитат

НО НА МЕН КАКВО МИ КОСТВАШЕ ДА ИЗЧЕТА ХИЛЯДИ СТАТИИ И ТЕМИ ЗА ОВЧАРКИТЕ....

Ако бяхте чели прочели точно тази тема, нямаше да ви се налага да пишете това сега пак в нея.
Но поне вече знаете - можете след време да вземете другарче на сегашния ви приятел.

И моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се приема за крещене.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#507 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 02:59 PM

НО ВСЕ ПАК НОМЕРЪТ МУ НЕ СЪЩЕСТВУВА......ТЪРСЯ ГО С КОЛКО ВРЕМЕ ВЕЧЕ НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ.....КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХОРА Е ИЗЛЪГАЛ ТАКА ДОРИ НЕ МУ ЗНАМ ИМЕТО.....ОБЯВАТА Я ТЪРСЯ ВЕЧЕ МНОГО ВРЕМЕ.....МОЖЕ ЛИ БЕЗСЛЕДНО ДА ИЗЧЕЗНЕ.....ЕЙ ТАКА ОТ НИЩОТО.....
ТЕЛЕФОНА НЯМА И СМИСЪЛ ДА ГО СЛАГАМ ТЪЙ КАТО ВЪПРОСНИЯ СОБСТВЕНИК НА ИЗЛОЖБЕНИ КУЧЕТА С НАГРАДИ ЯВНО СИ ИМА И ДРУГИ НОМЕРА.....АКО НЯКОЙ ДЪРЖИ НЕКА МИ НАПИШЕ СЪОБЩЕНИЕ....НИЕ СМЕ ОТ СЕВЛИЕВО И ПЪТУВАХМЕ ДО СЕЛО БУРЯ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА СЕ КАЗВАШЕ НО ЗА ТОЧНИЯ АДРЕС НЕ МОГА ДА КАЖА ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО Е В СЕЛАТА НЯМА ПОЧТИ НИКЪДЕ ТАБЕЛИ....

#508 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:01 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 02 March 2011 - 06:12 AM, написа:

Защо трябва да ви се пише съобщение - напишете ги тук. Темите седят с години - не се знае на кого тази информация може да е от полза.

Научили сте урока по трудния начин.

Цитат

НО НА МЕН КАКВО МИ КОСТВАШЕ ДА ИЗЧЕТА ХИЛЯДИ СТАТИИ И ТЕМИ ЗА ОВЧАРКИТЕ....

Ако бяхте чели прочели точно тази тема, нямаше да ви се налага да пишете това сега пак в нея.
Но поне вече знаете - можете след време да вземете другарче на сегашния ви приятел.

И моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се приема за крещене.

ПРИЯТЕЛИ СА МЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ НО НЕ МИСЛЕХ ЧЕ НА МЕН ЩЕ СЕ СЛУЧИ И КАКТО РАЗЧИТАМ НА ВИСОКАТА ЦЕНА ЗА КАЧЕСТВОТО СТАНА.......ВЕЛИКОЛЕПНО......

#509 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 03:06 PM

Ами трябваше просто да потърсите официално регистрирани развъдници към БРФК, а не "развъждачи" от село Буря например. Второ - 450 лв за родословно кученце дори и от масово развъжданите породи е ниска цена. Трето - как така "без паспорт"??? а с ваксини - тези ваксини къде са отбелязани - поне това не Ви ли усъмни в качествата на "развъждача"? И не поискахте ли родословие като са Ви казали, че е от родители шампиони?

#510 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 03:17 PM

Боже,Боже колко мъка има по тоя свят.Уважаеми излъган потребителю аз имам въпрос към Вас съответно без да се смята за нападане.Какво аджеба четохте?Къде го четохте?Предполагам сте чели стандарта на породата-хубаво.А специално в подфорума на НОК(ако под овчарка разбирам немско(германско) овчарско куче.Как не намерихте сайта на БРФК или пък сайта на ОНОК или БОГОК в които сайтове като кликнеш на развъдници ти излизат всички легитимни развъдници и на двете организации,където такова нещо е нямало да ти се случи.За да си сигурен,че кучето е чистопородно когато го купиш трябва да идва с родословие негово-не копие на родителите,паспорт с нанесени ваксини и чип!Разгледай сайтовете,харесай си развъдник и тогава си направи нова темада чуеш мнения и съвети дали да закупиш пале именно от харесания развъдник и тогава преценяш дали да купуваш :ba_025: Така се прави.
http://www.bogok.org/members -БОГОК
http://bsv.bg/?Action=81 -ОНОК
Както казаха по-горе вземи си другарче на кученцето и им се радвай :smile:
Все пак хубаво е официално да посочиш колкото се може повече информация за лицето,от което си закупил кученцето.Цитирай обявата,телефонен номер,име-независимо дали в момента са валидни,след време може да направи нови опити да продава и хората трябва да знаят.Адрес също където сте ходили.
Иначе няма смисъл един ме излъга продаде ми куче ама то не е такова каквото трябва нищо не става ясно и няма смисъл.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#511 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:39 PM

НАПРАВИХ ГРЕШКА СЕГА КАКВО ИСКАТЕ ДА ИЗХВЪРЛЯ КУЧЕТО КОЕТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЪМ ГЛЕДАЛ КАТО ДЕТЕ........Е НЕ СТАВА......КАЗАХ ЧЕ АДРЕСА НЕ ГО ЗНАМ НИТО ИМЕТО МУ НО МИСЛЯ ЧЕ СИ БЕШЕ НАПИСАЛ ПЪРВОТО И БЕШЕ АТАНАС......СПОМНЯМ СИ ЧЕ ОБЯВАТА БЕШЕ ОТ СОРТА НА : ПРОДАВАМ КУЧЕНЦА ОВЧАРКИ ОТ ИЗЛОЖБЕНИ РОДИТЕЛИ И ИМАТ СЕРТИФИКАТИ С МНОГО НАГРАДИ......КУЧЕНЦАТА СА СЪС ВСИЧКИ ВАКСИНИ.....ЩЕ ВИДЯ АКО СЪМ ЗАПАЗИЛ И СНИМКИТЕ НА ИЗЛОЖБЕНИТЕ РОДИТЕЛИ КОИТО НЯМАХА ОБЩО С ПРОСКУБАНИТЕ ПУМИЯРИ ВЪРЗАНИ НА ДВОРА МУ.....МИСЛЯ СЪЩО ИМАШЕ ТАМ И ДРУГИ КУЧЕТА КОИТО СЪЩО РАЗВЪЖДА ОТ ДРЕБНА ПОРОДА.....

#512 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 03:48 PM

Показване на мнениетоНиколай Стаматов, в 02 March 2011 - 12:44 PM, написа:

НАПРАВИХ ГРЕШКА СЕГА КАКВО ИСКАТЕ ДА ИЗХВЪРЛЯ КУЧЕТО КОЕТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЪМ ГЛЕДАЛ КАТО ДЕТЕ........ИЗЛОЖБЕНИТЕ РОДИТЕЛИ КОИТО НЯМАХА ОБЩО С ПРОСКУБАНИТЕ ПУМИЯРИ ВЪРЗАНИ НА ДВОРА МУ.....МИСЛЯ СЪЩО ИМАШЕ ТАМ И ДРУГИ КУЧЕТА КОИТО СЪЩО РАЗВЪЖДА ОТ ДРЕБНА ПОРОДА.....

1-посочи някъде някой да е казал подобно нещо
2-е щом си видял ''проскубаните'' родители нещо не ти ли светна?
3-развъжда и други породи-пак не ти ли светна че легитимния развъдник развъжда една единствена порода-не 2,5 или 100
4-ПРЕСТАНИ да пишеш с големи букви!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#513 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:49 PM

Не видях някой да Ви казва да изхвърлите кучето!....Напротив!
1. Изложбени родители - Поискахте ли да ги видите?
2. Наградите - Видяхте ли?
3. Ваксини - След като няма паспорт,как разбрахте, че са поставени?
Грешката Ви е,че сте повярвали на думи без да има някъкво доказателство за това.
Няма на кого да се сърдите,мошенниците са много,и стават все по нагли в тази криза.

П.С. ShiBumi_GirL писали сме заедно
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#514 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:54 PM

Показване на мнениетоlagunano1, в 02 March 2011 - 02:54 PM, написа:

Не видях някой да Ви казва да изхвърлите кучето!....Напротив!
1. Изложбени родители - Поискахте ли да ги видите?
2. Наградите - Видяхте ли?
3. Ваксини - след като няма паспорт,как разбрахте, че са поставени?
Грешката Ви е,че сте повярвали на думи без да има някъкво доказателство за това.
няма на кого да се сърдите,мошенниците са много,и стават все по нагли в тази криза.

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИБЪРЗАНИТЕ МИ ДУМИ НО ВЕЧЕ ВСИЧКИ МЕ СЪВЕТВАТ ДА СЕ ОТЪРВА ОТ НЕГО......ДА ГО ЗАКАРАМ И ПУСНА НЯКЪДЕ...ДА СИ КУПЯ НОВО АМА ДА ВНИМАВАМ......НЯМА ДА СТАНЕ ОБАЧЕ....КОЙ КАКВОТО ЩЕ ДА ВИКА ЗА КУЧЕТО МИ АЗ СИ ГО ОБИЧАМ КАТО ДЕТЕ И КАТО ГОЛЯМА ГРЕШКА......
1.ВИДЯХ ГИ ЗАВЪРЗАНИ И МЪРЛЯВИ С ИЗПРАВЕНИ УШИ ЗА КРАТКО ЗАЩОТО ЩЕЛИ ДА МЕ РАЗКЪСАТ
2.ЧАК ДО НАГРАДИТЕ НЕ СЪМ СТИГАЛ ЗАЩОТО СЕ ВЪЛНУВАХ ДА ВИДЯ БЕБЕТАТА
3.ИМАЛИ ВАКСИНИ АМА НЕ ИМ БИЛИ ПРАВЕНИ ПАСПОРТИ
НЕ СЕ СЪРДЯ ПРОСТО ИСКАМ ДА СЕ СПРЕ ТОВА НЕЩО.......ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА ЗАЩОТО ВСЕ НЯКОЙ ЕЙ ТАКА КАТО МЕНЕ ЩЕ СЕ ХВАНЕ.......

#515 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:58 PM

Извинете за тия букви но просто искам повече хора да го видят това.......При вълнението не знаеш каква грешка можеш да допуснеш....Вече я допуснах но не искам и други хора да са измамени а онзи мистериозен господин да продължава в ъщия дух....

#516 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 04:00 PM

искаш ама няма да се спре докато неподготвени хора отиват и се доверяват на думите на сульо и пульо.Чете се,гледа се,искат се доказателства.Ваксините задължително се нанасят в паспорт.Което ме навежда на мисълта,че сте попаднали на най-долния измекяр,защото в момента повечето уж развъждачи предлагат кученца с чип,паспорт и ваксини,че даже и някакъв бегъл опит за ''родословие''.Както казах не знам какво сте чели ,но явно не достатъчно информация сте потърсили,защото който търси намира.Както сте ни намерили и сега,но за съжаление когато е късно.
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ кучето заради ВАШАТА грешка.Виновникът сте вие не кучето.То няма вина за това дали е с порода или не.То не се интересува как изглежда за да ви обича.Не бъдете сноб!!!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#517 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 04:10 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 02 March 2011 - 03:05 PM, написа:

искаш ама няма да се спре докато неподготвени хора отиват и се доверяват на думите на сульо и пульо.Чете се,гледа се,искат се доказателства.Ваксините задължително се нанасят в паспорт.Което ме навежда на мисълта,че сте попаднали на най-долния измекяр,защото в момента повечето уж развъждачи предлагат кученца с чип,паспорт и ваксини,че даже и някакъв бегъл опит за ''родословие''.Както казах не знам какво сте чели ,но явно не достатъчно информация сте потърсили,защото който търси намира.Както сте ни намерили и сега,но за съжаление когато е късно.
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ кучето заради ВАШАТА грешка.Виновникът сте вие не кучето.То няма вина за това дали е с порода или не.То не се интересува как изглежда за да ви обича.Не бъдете сноб!!!

Четох всичко каквото видя за немската овчарка но не и за развъдниците........добре пропуснах но си мисля че пазя онези снимки само да ги намеря......с истинските овчарки.........повечето кучкари ме съветват да се отърва казах че няма да стане........кой тогава безкрайно досадно ще ме следи от стая в стая кой ще лигави краката на всички гости кой ще уплаши болонката на съседите кой ще ме събужда сутрин за разходка.....никой нали.......нямам много информация за него още се мъча да открия обявата но е изтрита........сега се питам защо бяха само две кученца когато отидох..........кой знае какво е станало с останалите.....ако е имало такива.......и кой знае кой се е хванал на въдицата........

#518 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 04:28 PM

Тия "кучкари", дето Ви съветват да се "отървете" не са никакви кучкари, а сноби или нещо още по-лошо. Кученцето няма никаква вина за ситуацията, то ще Ви обича и ще Ви бъде вярно точно толкова, колкото и най-породистото куче. Ако наистина имате мечта за НОК, вземете му другарче от легитимно място, но ще видите, че ще ги обичате еднакво и няма да правите никаква разлика между тях.....

#519 Потребителят е офлайн   KaiZen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Маркетинг, Реклама, Компютри, Котки и Кучета...
Публикувано: 02 March 2011 - 04:33 PM

Големи кучкари са явно тези, които Ви съветват да си изхвърлите кучето!
Надявам се да не ги послушате!

Четене му е майката, ама 99% се сещат да четат, след като бъдат излъгани.

Някой, в някоя тема беше написал нещо много вярно. Като реши българина да си купува телевизор, изчита целия нет, обикаля всички магазини, интересува се от параметри, гаранции, условия на плащане... Като реши да си взима куче - отива в първия магазин и го купува. Жалка история...
User's Signature

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!

#520 Потребителят е офлайн   Николай Стаматов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 04:36 PM

Аз просто нямах търпение за кучето..........още не мога да повярвам.........разглеждах толкова снимки на истински овчарки и на бебетата им........видях че на онези снимки към обявата че кучетата са красиви и така.....купих го.....А ако взема второ куче наистина ще е от развъдник и ще внимавам много.......не живея в къща сегашното ми куче по улицата лае всяко куче и май много няма да я бъде тая работа......

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни