Борсите за кучета - защо не си струва
Публикувано: 03 December 2010 - 11:27 AM

Публикувано: 03 December 2010 - 12:12 PM
Публикувано: 03 December 2010 - 12:27 PM

или най-добре е да осиновиш

Публикувано: 02 March 2011 - 03:24 AM
КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ ВАКСИНИ ПОСЕЩАВАМЕ ВЕТЕРИНАР ЗА КОНТРОЛНИ ПРЕГЛЕДИ ИМА СИ И МЕДАЛЬОНИ И МИКРОЧИП......НИЩО МАТЕРИАЛНО НЕ МУ ЛИПСВА НИТО ХРАНА ИЛИ ИГРАЧКИ ОТ КАКВОТО Е ИМАЛ НУЖДА ВИНАГИ ГО Е ПОЛУЧАВАЛ........ОБАЧЕ МЕЧТАТА ОСТАВА ОВЧАРКАТА........МОЖЕ БИ НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ НО СЪМ ТОТАЛНО РАЗОЧЕРОВАН.....МОЛЯ НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ ЧЕ СЪМ СИ САМО ЗА НАПАДЕНИЕ........КАК МОЖАХ ДА СЕ ХВАНА ЧЕ ДА КУПЯ КУЧЕ КОЕТО МОГА ДА СПАСЯ И ОТ УЛИЦАТА........ПИШЕТЕ МИ СЪОБЩЕНИЕ АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ "КОНТАКТИТЕ" НА РАЗВЪЖДАЧА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ И ВИЕ...
Публикувано: 02 March 2011 - 07:07 AM
Научили сте урока по трудния начин.
Цитат
Ако бяхте чели прочели точно тази тема, нямаше да ви се налага да пишете това сега пак в нея.
Но поне вече знаете - можете след време да вземете другарче на сегашния ви приятел.
И моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се приема за крещене.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 March 2011 - 02:59 PM
ТЕЛЕФОНА НЯМА И СМИСЪЛ ДА ГО СЛАГАМ ТЪЙ КАТО ВЪПРОСНИЯ СОБСТВЕНИК НА ИЗЛОЖБЕНИ КУЧЕТА С НАГРАДИ ЯВНО СИ ИМА И ДРУГИ НОМЕРА.....АКО НЯКОЙ ДЪРЖИ НЕКА МИ НАПИШЕ СЪОБЩЕНИЕ....НИЕ СМЕ ОТ СЕВЛИЕВО И ПЪТУВАХМЕ ДО СЕЛО БУРЯ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА СЕ КАЗВАШЕ НО ЗА ТОЧНИЯ АДРЕС НЕ МОГА ДА КАЖА ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО Е В СЕЛАТА НЯМА ПОЧТИ НИКЪДЕ ТАБЕЛИ....
Публикувано: 02 March 2011 - 03:01 PM
bushkata, в 02 March 2011 - 06:12 AM, написа:
Научили сте урока по трудния начин.
Цитат
Ако бяхте чели прочели точно тази тема, нямаше да ви се налага да пишете това сега пак в нея.
Но поне вече знаете - можете след време да вземете другарче на сегашния ви приятел.
И моля, не пишете с главни букви. Във форумите това се приема за крещене.
ПРИЯТЕЛИ СА МЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ НО НЕ МИСЛЕХ ЧЕ НА МЕН ЩЕ СЕ СЛУЧИ И КАКТО РАЗЧИТАМ НА ВИСОКАТА ЦЕНА ЗА КАЧЕСТВОТО СТАНА.......ВЕЛИКОЛЕПНО......
Публикувано: 02 March 2011 - 03:06 PM
Публикувано: 02 March 2011 - 03:17 PM

http://www.bogok.org/members -БОГОК
http://bsv.bg/?Action=81 -ОНОК
Както казаха по-горе вземи си другарче на кученцето и им се радвай

Все пак хубаво е официално да посочиш колкото се може повече информация за лицето,от което си закупил кученцето.Цитирай обявата,телефонен номер,име-независимо дали в момента са валидни,след време може да направи нови опити да продава и хората трябва да знаят.Адрес също където сте ходили.
Иначе няма смисъл един ме излъга продаде ми куче ама то не е такова каквото трябва нищо не става ясно и няма смисъл.
Публикувано: 02 March 2011 - 03:39 PM
Публикувано: 02 March 2011 - 03:48 PM
Николай Стаматов, в 02 March 2011 - 12:44 PM, написа:
1-посочи някъде някой да е казал подобно нещо
2-е щом си видял ''проскубаните'' родители нещо не ти ли светна?
3-развъжда и други породи-пак не ти ли светна че легитимния развъдник развъжда една единствена порода-не 2,5 или 100
4-ПРЕСТАНИ да пишеш с големи букви!
Публикувано: 02 March 2011 - 03:49 PM
1. Изложбени родители - Поискахте ли да ги видите?
2. Наградите - Видяхте ли?
3. Ваксини - След като няма паспорт,как разбрахте, че са поставени?
Грешката Ви е,че сте повярвали на думи без да има някъкво доказателство за това.
Няма на кого да се сърдите,мошенниците са много,и стават все по нагли в тази криза.
П.С. ShiBumi_GirL писали сме заедно
Публикувано: 02 March 2011 - 03:54 PM
lagunano1, в 02 March 2011 - 02:54 PM, написа:
1. Изложбени родители - Поискахте ли да ги видите?
2. Наградите - Видяхте ли?
3. Ваксини - след като няма паспорт,как разбрахте, че са поставени?
Грешката Ви е,че сте повярвали на думи без да има някъкво доказателство за това.
няма на кого да се сърдите,мошенниците са много,и стават все по нагли в тази криза.
ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИБЪРЗАНИТЕ МИ ДУМИ НО ВЕЧЕ ВСИЧКИ МЕ СЪВЕТВАТ ДА СЕ ОТЪРВА ОТ НЕГО......ДА ГО ЗАКАРАМ И ПУСНА НЯКЪДЕ...ДА СИ КУПЯ НОВО АМА ДА ВНИМАВАМ......НЯМА ДА СТАНЕ ОБАЧЕ....КОЙ КАКВОТО ЩЕ ДА ВИКА ЗА КУЧЕТО МИ АЗ СИ ГО ОБИЧАМ КАТО ДЕТЕ И КАТО ГОЛЯМА ГРЕШКА......
1.ВИДЯХ ГИ ЗАВЪРЗАНИ И МЪРЛЯВИ С ИЗПРАВЕНИ УШИ ЗА КРАТКО ЗАЩОТО ЩЕЛИ ДА МЕ РАЗКЪСАТ
2.ЧАК ДО НАГРАДИТЕ НЕ СЪМ СТИГАЛ ЗАЩОТО СЕ ВЪЛНУВАХ ДА ВИДЯ БЕБЕТАТА
3.ИМАЛИ ВАКСИНИ АМА НЕ ИМ БИЛИ ПРАВЕНИ ПАСПОРТИ
НЕ СЕ СЪРДЯ ПРОСТО ИСКАМ ДА СЕ СПРЕ ТОВА НЕЩО.......ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА ЗАЩОТО ВСЕ НЯКОЙ ЕЙ ТАКА КАТО МЕНЕ ЩЕ СЕ ХВАНЕ.......
Публикувано: 02 March 2011 - 04:00 PM
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ кучето заради ВАШАТА грешка.Виновникът сте вие не кучето.То няма вина за това дали е с порода или не.То не се интересува как изглежда за да ви обича.Не бъдете сноб!!!
Публикувано: 02 March 2011 - 04:10 PM
ShiBumi_GirL, в 02 March 2011 - 03:05 PM, написа:
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ кучето заради ВАШАТА грешка.Виновникът сте вие не кучето.То няма вина за това дали е с порода или не.То не се интересува как изглежда за да ви обича.Не бъдете сноб!!!
Четох всичко каквото видя за немската овчарка но не и за развъдниците........добре пропуснах но си мисля че пазя онези снимки само да ги намеря......с истинските овчарки.........повечето кучкари ме съветват да се отърва казах че няма да стане........кой тогава безкрайно досадно ще ме следи от стая в стая кой ще лигави краката на всички гости кой ще уплаши болонката на съседите кой ще ме събужда сутрин за разходка.....никой нали.......нямам много информация за него още се мъча да открия обявата но е изтрита........сега се питам защо бяха само две кученца когато отидох..........кой знае какво е станало с останалите.....ако е имало такива.......и кой знае кой се е хванал на въдицата........
Публикувано: 02 March 2011 - 04:28 PM
Публикувано: 02 March 2011 - 04:33 PM
Надявам се да не ги послушате!
Четене му е майката, ама 99% се сещат да четат, след като бъдат излъгани.
Някой, в някоя тема беше написал нещо много вярно. Като реши българина да си купува телевизор, изчита целия нет, обикаля всички магазини, интересува се от параметри, гаранции, условия на плащане... Като реши да си взима куче - отива в първия магазин и го купува. Жалка история...

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 02 March 2011 - 04:36 PM